آوین ویژه»

تعطیلی موقت پردیس تئاتر باغ کتاب تهران یک هنرمند نقاش در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید رونمایی از «مرد آرام» در جشنواره فیلم فجر کارتال: حرفی ندارم، ما همه مریض هستیم! انتقال زندانیان اوین پس از حمله اسرائیل در کمتر از ۱۲ساعت هشدار به تمام سهامداران | ریسک بازار شناسایی شد اقدام زیبای علیپور برای جان باختگان بندرعباس+ عکس دستور جدید ترامپ / گنبد آهنین آمریکایی ساخته می‌شود! ۷ مورد هواپیماربایی توسط گروهک منافقین افزایش فشار اقتصادی در ۱۶ استان | فلاکت در زمستان داغ تر شد متهمان جدید نوسان قیمت دلار رئیس جمهور پروژه‌های اقتصادی استان بوشهر را افتتاح کرد سخنگوی نجبا: به تروریست‌ها اجازه عرض‌اندام نمی‌دهیم مخمصه مودی/ فشار حداکثری ترامپ علیه ایران موجب سردرگمی هند شده است نکوداشت الهه خاتمی در موزه خوشنویسی تهران برگزار شد قیمت طلا به سیم آخر زد ! | آخرین قیمت سکه و طلا جمعه (۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳) با اعتماد دولت به بخش خصوصی، رشد اقتصاد ملی را فراگیر، مستمر و پایدار خواهیم ساخت شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی تهران در شرف انحلال

2

شعر و ادب فارسی ابزاری برای رسیدن به تفکر و بینش عمیق است

  • کد خبر : 82884
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰:۳۱
شعر و ادب فارسی ابزاری  برای رسیدن به تفکر و بینش عمیق است

بندرعباس – یک استاد ادبیات گفت: ما باید بیشتر از پیش به‌دنبال معرفی شعر و ادب فارسی به نسل‌های آینده باشیم چرا که این هنر، یک ابزار برای رسیدن به تفکر و بینش عمیق است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین بهرامیان، استاد ادبیات و شاعر برجسته یکشنبه شب در آئین بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی به اهمیت بزرگ‌منشی در دنیای شعر و ادبیات اشاره کرد و اظهار کرد: شعر، به‌ویژه در سنت شعر فارسی، نه تنها وسیله‌ای برای ابراز احساسات است بلکه راهی برای رسیدن به کمال انسانی و درک عمیق از جهان پیرامون است.

وی با بیان خاطراتی از سفرهای علمی خود و جلسات ادبی که در آن‌ها شرکت کرده، به نقش انجمن‌های ادبی در معرفی و پرورش استعدادهای شعر و ادب اشاره کرد.

او از کنگره‌های بزرگ ادبیاتی که در گذشته برگزار می‌شد و شاعرانی چون بهمنی، منزوی و دستغیب در آن‌ها سخنرانی می‌کردند یاد کرد و از تلاش‌های مسئولان انجمن‌ها برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری ارزشمند تقدیر کرد.

بهرامیان در ادامه گفت: به‌عنوان یک استاد، همواره خود را شاگردی کوچک در برابر بزرگان شعر و ادب می‌داند.

وی در بخشی از سخنان خود به اهمیت شناخت شعرای مختلف و آثارشان پرداخت و ادامه داد: باید از تاریخ ادبیات درس بگیریم تا بتوانیم بهتر به این هنر و فرهنگ غنی خدمت کنیم.

این شاعر برجسته خاطرنشان کرد: خیام با ۳۵۰ کلمه توانست عمری ماندگار از خود به‌جا بگذارد و آثارش همچنان بعد از ۹۰۰ سال به‌عنوان بهترین نمونه‌های شعر فارسی شناخته می‌شود.

بهرامیان همچنین با ذکر شعرهایی از حافظ و مولانا، به قدرت و تأثیر شعر در تغییر نگرش‌ها و ایجاد تحولات در ذهن مخاطب اشاره کرد و توضیح داد: شاعران بزرگ فارسی با ساده‌ترین واژه‌ها و در عین حال با عمق معنا، توانسته‌اند آثارشان را جاودانه کنند.

وی از لزوم تداوم فعالیت‌های فرهنگی و ادبی برای گسترش آگاهی عمومی نسبت به میراث فرهنگی ایرانی سخن گفت و اظهار داشت: ما باید بیشتر از پیش به‌دنبال معرفی شعر و ادب فارسی به نسل‌های آینده باشیم. چرا که این هنر، نه تنها یک میراث فرهنگی بلکه یک ابزار برای رسیدن به تفکر و بینش عمیق است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=82884

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.