آوین ویژه»

فرار فردوسی از نیما | شکاف قیمت ارز آزاد و بازار رسمی عمیق تر شد | دلار نیمایی ۵۳، آزاد ۷۲ بنیاد سینمایی فارابی از حد نصاب تولیدات ۱۴۰۲ عبور کرد واکنش حجت‌الاسلام قمی به اظهارات سخیف یکی از مقامات کشورهای همسایه داوران بخش مسابقه ملی جشنواره «سینماحقیقت» مشخص شدند قیمت دلار در بازار آزاد سقوط کرد ( ۲۳ بهمن ۱۴۰۳) رالی خودرو و بازارهای موازی آذربایجان غربی در ردیف پنج استان پیشتاز کشور در سرشماری کشاورزی است انتصابات تازه در شهرداری تهران ۳ تیم پیاده‌نظام رژیم صهیونیستی در محاصره موشک‌های حزب‌الله صداپیشه «کلاغ» به «۱۰۰۱» پیوست واردات ۳۵هزار و ۱۲۷دستگاه خودرو سواری نو به کشور یبوست؛ قاتل خاموش! | چرا باید از این بیماری بترسیم؟ وزیر خارجه اردن: حامی سوریه هستیم فردا آغاز هفته درختکاری با توزیع ۱۰ میلیون نهال رایگان دوره توانمندسازی کنش‌گران مسجدی در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود افزودن دروس مرتبط با هوش مصنوعی در رشته های دانشگاه ملی مهارت تیم مذاکره کننده ایران و آمریکا در دور سوم چه کسانی هستند؟ افزایش حقوق حداقل بگیران در سال ۱۴۰۴

0

سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی فرصتی برای توسعه گردشگری کردستان است

  • کد خبر : 84630
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹
سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی فرصتی برای توسعه گردشگری کردستان است

سنندج- معاون میراث فرهنگی کردستان گفت: سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی؛ فرصتی برای توسعه گردشگری این استان است و باید در راستای جذب سرمایه‌گذار تلاش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، گولان فرزامی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با همزمانی نوروز ۱۴۰۴ و ماه مبارک رمضان، استان کردستان با برخورداری از بناهای تاریخی غنی و سنت‌های مذهبی خاص، فرصت کم‌نظیری برای جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد.

وی افزود: این استان با اجرای برنامه‌های ویژه در اماکن تاریخی، ترکیبی از آئین‌های نوروزی و مناسبت‌های مذهبی را به نمایش خواهد گذاشت که می‌تواند به توسعه گردشگری مذهبی و فرهنگی در منطقه کمک کند.

گردشگری مذهبی، ظرفیت بالقوه کردستان

فرزامی خاطر نشان کرد: کردستان با فرهنگ غنی و اجرای سنت‌های مذهبی منحصر به فرد، از ظرفیت بالایی در گردشگری مذهبی برخوردار است. برگزاری آئین‌های سنتی و مذهبی در ایام نوروز و ماه رمضان، می‌تواند توجه گردشگران را جلب کند و استان را به یکی از مقاصد اصلی این نوع گردشگری تبدیل کند.

وی به نقش مفاخر کردستان در معرفی استان در سطح ملی و بین‌المللی پرداخت و اضافه کرد: یکی از شیوه‌های مؤثر در معرفی کردستان در سطح ملی و جهانی، حضور مفاخر استانی در رویدادهای بین‌المللی است.

معاون میراث فرهنگی کردستان بیان کرد: معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و تاریخی این استان توسط شخصیت‌های برجسته می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاران و گردشگران خارجی کمک کند.

بوم‌گردی و اشتغال‌زایی در کردستان

مهرزاد اذعان کرد: بوم‌گردی در استان کردستان یکی از مهم‌ترین بخش‌های گردشگری است که علاوه بر حفظ سبک زندگی سنتی، نقش مهمی در ایجاد اشتغال دارد.

وی گفت: توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی در مناطق مختلف استان، فرصت‌های جدیدی برای کسب‌وکارهای محلی ایجاد خواهد کرد.

وی خاطر نشان کرد: سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی کردستان از دیگر عوامل رشد صنعت گردشگری در این استان محسوب می‌شود. تاکنون چندین بنای ارزشمند به بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی واگذار شده است.

فرزامی یادآور شد: بنای ملک‌التجار و خانه تئاتر سنندج از بناهای مهمی که در فرآیند واگذاری قرار گرفته‌اند، خانه احمدزاده نیز به بنیاد نخبگان واگذار شده و تغییرات لازم در آن انجام شده و خانه مصری واقع در حدفاصل میدان مادر و چهارراه سیروس سنندج به یک سرمایه‌گذار خارجی تحویل داده شده است.

وی اضافه کرد: استان کردستان با ترکیب نوروز، ماه رمضان، گردشگری مذهبی، بوم‌گردی و سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی، پتانسیل بالایی برای توسعه پایدار گردشگری دارد و با برنامه‌ریزی مناسب و جذب سرمایه‌گذاران، این استان می‌تواند به یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور تبدیل شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=84630

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.