آوین ویژه»

جز اول قرآن کریم+ صوت تندخوانی آیات وقوع زمین لرزه ۴ ریشتری در هفتکل آب منطقه‌ای بردسکن هیچ سودی برای مردم شهرستان ندارد سفر مقامات اتحادیه اروپا به کی‌یف در سومین سالروز آغاز جنگ اوکراین آیین افتتاحیه بخش «درخت زرین» هفدهمین جشنواره تجسمی فجر ۲ خرید زمستانی استقلال نهایی شد جدایی ستاره پرسپولیس بعد از سوپرجام قطعی شد ابلاغ اساسنامه بنیاد بین‌ المللی ابراهیم رئیسی/ جمیله علم الهدی و محمد مخبر عضو هیات امنا شدند انتصاب معاون برنامه ریزی گمرک ایران تحریم های جدید آمریکا بر ضد ایران دستور فوری بایدن به وزارت دفاع گاردین: عربستان مخالف تهدیدات ترامپ علیه ایران است نظارت بر ساختمان های مهم و بلندمرتبه درپایتخت فقط تا این تاریخ برای دریافت سود سهام عدالت فرصت دارید! فراخوان جذب کار دانشجویی تخصصی در دانشگاه علامه طباطبائی مردم مصرف بهینه گاز را در دستور کار داشته باشند حذف سوءظن پولشویی از دامن اقتصاد ملی با پذیرش FATF / واحدهای تولیدی نیازمند فرصت برای پراخت بدهی‌های گاز و برق هستند جزئیات مهم درباره پرداخت وام ملی مسکن

0

نیت و عمل خالصانه در اسلام مکمل یکدیگر هستند

  • کد خبر : 84931
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷
نیت و عمل خالصانه در اسلام مکمل یکدیگر هستند

قم- استاد حوزه علمیه قم گفت: نیت و عمل در اسلام باید خالصانه باشد، چراکه یکی بدون دیگری کامل نیست و هر دو باید همراه یکدیگر باشند تا اثربخش باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر رفیعی ظهر چهارشنبه در محفل معارفی حرم بانوی کرامت به آیات ۱۹ تا ۲۳ سوره توبه اشاره کرد و گفت: آیه ۱۹ سوره توبه در منابع اسلامی، هم توسط دانشمندان شیعه و هم سنی، به‌عنوان فضیلتی برای امیرالمؤمنین علی (ع) معرفی شده است.

استاد حوزه علمیه قم با بیان به اینکه علامه امینی در کتاب الغدیر به ده‌ها عالم اشاره می‌کند که این آیه را دلیلی بر فضیلت امیرالمؤمنین می‌دانند، ابراز کرد: امام علی (ع) در شورای شش نفری تعیین خلیفه پس از خلیفه دوم، این آیه را قرائت کردند و همچنین زمانی که معاویه در محفلی به اهل‌بیت توهین می‌کرد، امام حسن (ع) با خواندن این آیه بر جایگاه امیرالمؤمنین تأکید کردند و فرمودند: خداوند چنین سخنی درباره او گفته است.

سخنران حرم بانوی کرامت درباره شأن آیه ۱۹ سوره توبه بیان کرد: خداوند سه ویژگی ایمان، هجرت، و جهاد با مال و جان را به‌عنوان برترین درجات معرفی کرد و هر سه این شاخصه‌ها بیش از هر کسی در وجود امیرالمؤمنین (ع) نمود داشت و پاداش چنین شخصی رحمت الهی، رضوان خداوند و بهشت جاودان است.

وی همچنین بر اهمیت نیت خیر در اعمال انسان تأکید کرد و گفت: هیچ عمل خیری بدون نیت پاک ارزشمند نیست و کسی که برای ریا انفاق می‌کند یا صرفاً از ترس نماز می‌خواند، مانند درختی با ریشه خراب است ضمن اینکه معیار سنجش هر عمل نیت پشت آن است.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تصریح کرد: نیت خیر سه اثر مثبت دارد؛ نخست، ثواب عمل را بیشتر می‌کند؛ دوم، زندگی انسان را پاک‌تر می‌سازد؛ و سوم، محبت فرد را در دل دیگران قرار می‌دهد.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: در اسلام باید هم نیت و هم عمل پاک باشد؛ یکی بدون دیگری کامل نیست و هر دو باید همراه یکدیگر باشند تا اثربخش باشند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=84931

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.