آوین ویژه»

سامانه دفاع هوایی روسیه ۱۲۱ پهپاد اوکراینی را ساقط کرد بازدهی ۴۱.۵ درصدی بانک‌ها در ۳ ماه گذشته شوک ۸ ریشتری به روباه پیر اروپا امنیت سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌های خارجی در کردستان مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در روستای زایر عباسی بررسی «آلبوم خانوادگی من» و «شهر زنده» در شبکه مستند رونمایی از یک شهید نخبه در «فیلم فجر»؛ امینی‌تبار چگونه «قهرمان جندی شاپور» شد؟ هایما آبروداری کرد/ آژیر خطر برای فروشندگان خودرو به صدا درآمد بیستمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت حملات گسترده شهرک نشینان صهیونیست علیه فلسطینی ها کارگردان «ساکورای کاغذی»: سطحی‌نگری و تساهل آفت جدی برای تئاتر متفکر است ماشین گلزنی آفریقا در آستانه توافق با پرسپولیس عرشه پل سه راهی جویبار برای بتن ریزی آماده است ربات‌ های هوش مصنوعی فضانورد می‌شوند «فرشته‌ها نمی‌میرند» فیلم سانس ویژه پنجمین روز فیلم فجر امضای سند ملی توسعه صنایع دستی مسیری جدید برای اعتلای هنرهای سنتی معیار قضاوت فیلم خوب‌وبد، فروش نیست؛ «صبح اعدام» مخاطبش را پیدا می‌کند مهارت جستجو و پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته‌ها تعریف شود

0

رکوردشکنی استان گلستان در کشت چغندرقند

  • کد خبر : 85287
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
رکوردشکنی استان گلستان در کشت چغندرقند

گرگان-رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی سازمان جهاد کشاورزی گلستان از ثبت بیشترین سطح کشت چغندرقند در یک دهه اخیر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی موسی خانی صبح پنجشنبه در جلسه کمیته فنی زراعت پاییزه از افزایش بی‌سابقه سطح زیر کشت چغندرقند در استان خبر داد و گفت: امسال بیشترین سطح کشت چغندرقند طی ده سال اخیر را شاهد هستیم و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق برای برداشت، حمل و فرآوری محصول است.

وی با اشاره به اینکه امسال سطح کشت چغندر قند حدود هشت هزار هکتار است، افزود: این رقم در سال گذشته سه هزار و ۷۰۰ هکتار بود.

موسی خانی اظهار کرد: با این سطح از کشت پیش بینی می‌شود بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تن چغندرقند در استان تولید شود.

وی همچنین گزارشی از وضعیت کشت پاییزه دانه‌های روغنی ارائه داد و به بررسی سطح سبز کلزا، چغندرقند و کاملینا پرداخت. موسی خانی در ادامه به طرح‌های انجام‌شده در حوزه زراعت، از جمله انتخاب مشارکتی، بررسی پتانسیل عملکرد، مدیریت تنش خشکی و برگزاری کلاس‌های آموزشی اشاره کرد.

رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی گلستان با تأکید بر اهمیت ثبت بهره‌برداران در سامانه جامع پهنه‌بندی، بر لزوم پایش مستمر مزارع و اجرای توصیه‌های فنی مانند تنک‌کاری، واکاری، خاک‌دهی پای بوته، تغذیه مناسب، کنترل علف‌های هرز و در صورت نیاز، آبیاری تکمیلی اشاره کرد.

وی افزود: با توجه به افزایش سطح زیر کشت، هماهنگی‌های لازم برای برداشت چغندرقند در حال انجام است و از مدیران شهرستان‌ها انتظار می‌رود برآورد دقیقی از میزان تولید ارائه دهند تا از بروز مشکلات احتمالی در مرحله برداشت و حمل محصول جلوگیری شود.

موسی خانی اظهار کرد: مدیریت صحیح برداشت و حمل چغندرقند از اهمیت بالایی برخوردار است و همکاری بین شهرستان‌ها، کشاورزان و واحدهای فرآوری برای حفظ کیفیت محصول و افزایش بهره‌وری ضروری خواهد بود.

وی از تداوم حمایت‌های فنی و آموزشی سازمان جهاد کشاورزی برای افزایش تولید و کاهش خسارات احتمالی در سال‌های آینده خبر داد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=85287

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.