آوین ویژه»

شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | این علائم را جدی بگیرید بحران بی‌سابقه در مهم‌ترین یگان جاسوسی-نظامی رژیم صهیونیستی رفع فیلتر یوتیوب برای اساتید و دانشجویان؛ دانشجویان ارشد و دکتری اینترنت ارزان می‌گیرند چالش جدید سهامداران با تعدیل فرمول قیمت‌گذاری صنعت بورسی میزان عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ + زمان واریز ترامپ: هفته آینده با زلنسکی دیدار می‌کنم؛ به اوکراین نخواهم رفت! در هنگام اختلاف، به جای تفرقه بر همدلی تمرکز کنیم نمایشگاه نقاشی «جمال حبیب» سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ منصوب شد زاخارووا: رویترز باید گزارش ادعایی درباره مرگ اسد را تکذیب کند لحظه بالا رفتن کاپ قهرمانی سوپرجام ایران توسط بازیکنان سپاهان آغاز رسمی مذاکرات تعیین دستمزد ۱۴۰۴ | موضوع جلسه امروز چیست؟ نظر کانت درباره حرکت و سکون چیست؟ یک فوتبالیست جوان در چهارشنبه سوری درگذشت بهره‌برداری از راه‌آهن چهارمحال و بختیاری نیازمند ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است دستمزد ۱۴۰۴ کارگران شبانه رسما تصویب شد + جزییات روز نهم تجاوز صهیونیست‌ها به غزه؛ ۱۴۲ هزار فلسطینی آواره شدند سرمایه‌گذاری در خوزستان با ایجاد زیرساخت‌های تولید انرژی شتاب می‌گیرد

0

هم‌افزایی صنعت و دانشگاه، مسیر تحول اقتصادی آذربایجان شرقی است

  • کد خبر : 85473
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷
هم‌افزایی صنعت و دانشگاه، مسیر تحول اقتصادی آذربایجان شرقی است

تبریز- استاندار آذربایجان شرقی، با تأکید بر نقش دانشگاه‌ها در توسعه فناوری و رقابت‌پذیری صنایع، از ضرورت هماهنگی بیشتر میان صنعت و مراکز علمی سخن گفت.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی، ظهر پنجشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه تحول دانشگاه صنعتی تبریز، این رویداد را گامی مهم در راستای هم‌افزایی صنعت و دانشگاه دانست و گفت: باتوجه به موقعیت استراتژیک استان و وجود صنایع بزرگ، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای رقابت‌پذیری در سطح ملی و بین‌المللی ضروری است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ناحیه نوآوری در حال تأسیس، افزود: این ناحیه می‌تواند به‌عنوان پشتیبان صنایع، زمینه‌ساز توسعه فناوری‌های پیشرفته، رشد شرکت‌های دانش‌بنیان، افزایش بهره‌وری صنعتی و جذب سرمایه‌گذاری باشد.

سرمست، حمایت از ایده‌های خلاقانه و تأمین زیرساخت‌های لازم را عاملی برای تقویت رقابت‌پذیری استان دانست و تأکید کرد: این ناحیه بین‌المللی می‌تواند به اشتغال‌زایی پایدار و توسعه فناوری‌های بومی کمک کند.

وی در ادامه، چالش‌هایی مانند عدم هماهنگی کافی بین صنعت و دانشگاه، محدودیت‌های مالی و ریسک‌گریزی صنایع سنتی را از موانع اصلی این حوزه برشمرد و گفت: برای پر کردن این فاصله‌ها، برنامه سه‌شنبه‌های اقتصادی را در واحدهای صنعتی اجرا کرده‌ایم تا تعامل صنعت و دانشگاه تقویت شود.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر نقش دانشگاه‌ها در حمایت از صنایع تأکید کرد و آن‌ها را موتور محرک نوآوری و توسعه صنعتی استان خواند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=85473

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.