آوین ویژه»

گوشی ردمی توربو ۴ با نمایشگر باکیفیتش همه را غافلگیر خواهد کرد ۲ سیگنال به قیمت طلا، سکه و دلار | شرط نزولی شدن نرخ ها اعلام شد آموزش ارتباط موثر و شناخت درونگرایی و برونگرایی در دوره «شایسته شو» شوک به استقلال؛ ستاره آبی‌ها رفت ۷۸۰ واحد مسکن مشارکتی به بهره‌برداری رسید صدور کیفرخواست برای پرونده متهمان فروشگاه رفاه سرشماری کشاورزی جامعه عشایر استان بوشهر انجام می‌شود افت بازار سرمایه در سومین روز متوالی/ شاخص کل بورس ۲۶ درصد کاهش یافت شیبا سیگنال خرید جدید صادر کرد/ آماده صعود ۲۵ درصدی قیمت SHIB باشید! ثبت ۳ میلیارد دلار تراکنش XRP در ۲۴ ساعت!/ در بازار ریپل چه اتفاقی افتاده؟ همه چیز درباره ارز دیجیتال جدید توربو نرخ کارمزد تشریفات ترخیص کالا در سال ۱۴۰۴ قالیباف زمان واریز حقوق بازنشستگان با مبلغ همسان سازی را اعلام کرد رئیس جمهور محتوای نامه ایران به ترامپ را افشا کرد هنر اثرگذارترین ابزار در جنگ نرم و شناختی است تصاویری از رئیس جمهور جدید لبنان همراه با همسرش حضور استاندار خراسان رضوی در جمع جانبازان آسایشگاه امام خمینی مشهد بارش‌های پاییزی در ۲۹ استان منفی شد

1

روزه، تمرین مقاومت و خودسازی اخلاقی است

  • کد خبر : 85974
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵
روزه، تمرین مقاومت و خودسازی اخلاقی است

دیواندره- امام جمعه دیواندره گفت: روزه، تمرین مقاومت و خودسازی اخلاقی است.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا جلال مرادی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه دیواندره در جمع نمازگزاران مسجد جامع این شهر به تبیین فواید اخلاقی روزه و نقش آن در تربیت روح و روان پرداخت و تقوا را بزرگترین سرمایه دینی انسان دانست.

امام جمعه دیواندره، با اشاره به موضوع فواید اخلاقی روزه و نقش آن در تربیت روح و روان، اظهار کرد: اولین و مهم‌ترین تأثیر روزه، کسب تقوا است و تقوا و خویشتن‌داری، بزرگترین سرمایه دینی و بالاترین خلق در انسان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به باور علمای اخلاق به نقش محوری روزه در خودسازی و تهذیب نفس، افزود: روزه، تمرین مقاومت و آمادگی روحی در خودسازی اخلاق و تهذیب نفس است که بر دو پایه استوار است.

وی بیان کرد: پاکسازی و تصفیه روح از عادات ناپسند و آلودگی‌های مادی، که مقدمه آن شناخت صفات پسندیده و ناپسند است و آراستن نفس به صفات پسندیده و مطلوب انسانی، مانند تقوا، که از حکمت‌های روزه است.

امام جمعه دیواندره، روزه را بستری مناسب برای ایجاد تقوا دانست و تصریح کرد: افرادی که سالیانه، یک دوره یک ماهه را برای مبارزه با خواسته‌های درونی می‌گذرانند، از آمادگی رزمی و دفاعی بیشتری برخوردارند. پیامبر اکرم (ص) شکم‌چرانی و فساد اخلاقی را از جمله سه امری برشمرد که پس از خویش، برای امتش نسبت به آن‌ها بیمناک بود.

ماموستا مرادی با بیان اینکه روزه، شخص روزه‌دار را در برابر همه گناهان واکسینه می‌کند و موجب تقویت اراده می‌شود، به تشبیه جالب انسان با اراده و انسان سست اراده پرداخت و گفت: انسانی که انواع غذاها و نوشابه‌ها را در اختیار دارد و هر لحظه که تشنه و گرسنه شد به سراغ آن می‌رود، مانند درختانی است که در پناه دیوارهای باغ بر لب نهرها می‌رویند. این درختان نازپرورده، بسیار کم‌مقاومت و کم‌دوامند.

وی اضافه کرد: درختانی که در لابه‌لای صخره‌ها در دل کوه‌ها و بیابان‌ها می‌رویند و در همان اوان رشد، همواره با طوفان‌های سخت، آفتاب سوزان، سرمای زمستان و با انواع محرومیت‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند، بسیار محکم و بادوام هستند و از هیچ تهدیدی هراس ندارند بنابراین روزه‌دار هم دقیقاً مثل همان درختان لابه‌لای صخره‌ها است و از شر وسوسه‌ها محفوظ و مصون است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=85974

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.