آوین ویژه»

زکات فطره به تقویت همبستگی اجتماعی کمک می کند آبادان سکوی پرتاب تجارت ایران با کویت است ربیعی: شرط عبور از مشکلات «وفاق با جامعه» است کار شهدای مدافع حرم بر مدار حق و حقیقت بود چشم‌انداز حوزه علمیه خواهران برای رسیدن بانوان به مرجعیت علمی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۳ چقدر افزایش می یابد؟ آغاز ثبت‌نام آزمون EPT فروردین ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی «دشمن شناسی» مولفه بصیرت است سارق ۲۰ خودرو در شیروان دستگیر شد نمایشگاه «یاس کبود» در میدان امام حسین (ع) برگزار می‌شود برای نظافت تهران هنوز از جاروی دستی استفاده می کنند؛مدیریت نظافت شهر براساس آزمون و خطا اذعان رسانه صهیونیستی به نقش تل آویو در رخدادهای اخیر سوریه کانال شارژ نوسان در بازار دلار اطلاعیه روابط عمومی «جعبه سیاه» درباره حواشی بازپخش برنامه هادی عامل «خطوط نو» در گالری خورشید ترسیم می‌شود ۸ کشته در پی تیراندازی جمعی در مکزیک لیگ برتر فوتبال – پرسپولیس و چادرملو ۲ فوتبالیست جوان ایرانی بر اثر تصادف درگذشتند! / تصاویر وحشتناک خودرو مچاله شده

0

تثبیت جمعیت روستایی استان مرکزی نیازمند تقویت خدمات اجتماعی است

  • کد خبر : 87496
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
تثبیت جمعیت روستایی استان مرکزی نیازمند تقویت خدمات اجتماعی است

اراک – مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی گفت: تثبیت جمعیت روستایی این استان نیازمند تقویت خدمات اجتماعی، فرهنگی و ایجاد اشتغال است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید پاکپور ظهر یکشنبه ظهر در آئین معارفه مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان مرکزی در اراک اظهار کرد: جمعیت ساکن در روستاهای استان مرکزی میزان یک و ۵۹ صدم درصد از جمعیت روستایی کشور را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه استان مرکزی به لحاظ جمعیت روستایی در رتبه ۲۱ کشور قرار دارد، افزود: میانگین جمعیت روستایی کشور ۲۶ درصد بوده که اکنون به ۲۴ درصد کاهش یافته است و این استان نیز این رقم در گذشته ۲۴ درصد بوده و اکنون به ۲۱ درصد است.

مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی با بیان اینکه این استان دارای یک‌هزار و ۶۰۴ روستا و کانون جمعیتی است، گفت: از این تعداد، یک‌هزار و ۱۱۶ روستا دارای مختصات روستایی تأیید شده است و بسیاری از آن‌ها دهیاری و شورای اسلامی دارند که در مجموع ۴ هزار نفر دهیار و عضو شورای اسلامی روستایی در این استان مدیریت روستاها را برعهده دارند.

پاکپور با اشاره به چالش‌های توسعه روستایی گفت: این حوزه سال‌ها بین مدیریت متمرکز و غیرمتمرکز دچار اختلاف‌نظر بوده و در برنامه هفتم توسعه نیز تأکید شده که دولت باید متولی واحدی را برای این بخش مشخص کند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی ادامه داد: تجربه نشان می‌دهد که مدل توسعه روستایی باید مشارکتی باشد، همچنین بر اساس آمایش سرزمین، توسعه پایدار کشور وابسته به توسعه پایدار روستاها است و باید به این موضوع توجه ویژه شود.

پاکپور با اشاره به اینکه استان مرکزی جزو پنج استان پیر کشور محسوب می‌شود، گفت: آمار سالمندی در روستاها نیز بالاست و باید برای این قشر برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای صورت گیرد.
وی همچنین بر لزوم تقویت خدمات اجتماعی، اشتغال و خدمات فرهنگی در روستاها برای تثبیت جمعیت روستایی تأکید کرد.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی بیان کرد: در سال‌های اخیر خدمات مستمری برای روستاییان ارائه شده، اما این قشر هنوز آگاهی کافی نسبت به آن ندارند، بنابراین اطلاع‌رسانی در این زمینه ضروری است.

در پایان این آئین با حضور معاون بیمه‌ای و هماهنگی امور استان‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور، فرزانه رحمتی به عنوان مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان مرکزی معرفی و از زحمات محمد هاشمی مدیر سابق این صندوق قدردانی شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=87496

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.