آوین ویژه»

تکمیل ایستگاه پمپاژ «واشیان» پلدختر به ۶۰۰ میلیارد نیاز دارد سرما و یخبندان در ایلام تا فردا ادامه دارد برپایی نمایشگاه «سنگر سازان بی سنگر» در یادمان کربلای ۴ مخالفت با بودجه فیلم سازی شهرداری؛هشدار دوباره به وضعیت نظافت شهر اهداف رژیم صهیونیستی از نفوذ نظامی به عمق سوریه و رد فرضیه گاز انبری هشدار به تهرانی ها؛وضعیت این 7نقطه قرمز است داماد کردستان در فیلم پیشمرگ احکام همسان سازی بازنشستگان کشوری در مسیر اصلاح | پای قالیباف در میان است چشمی مقابل النصر به میدان می‌رود محورهای رایزنی سفیر ایران در بغداد با عمار حکیم سپاه در تولید برخی از تجهیزات به مرجعیت رسیده است برپایی «پویش ایران همدل» در رشت شهادت ۵ فلسطینی در حمله به شهرک قباطیه خانواده شهدا سد محکمی در برابر بیگانه پرستان هستند افزایش تعداد و ظرفیت کمپ‌های ماده ۱۶ ترک اعتیاد در کرمانشاه واکسیناسیون سگ‌های روستایی علیه بیماری هاری در شهرستان سیریک آغاز شد جزئیات پرداخت وام ۸۰۰ میلیونی مسکن به مستأجران | تصمیم جدید شورای عالی مسکن اعلام شد اشغال منطقه حائل در «جولان» توسط صهیونیست‌ها و سکوت تروریست‌های سوریه

0

طرح ۲۰۲۰ حل مشکلات محلات کم‌برخوردار کشور را سرعت می بخشد

  • کد خبر : 89122
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۶:۱۸
طرح ۲۰۲۰ حل مشکلات محلات کم‌برخوردار کشور را سرعت می بخشد

قم- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:طرح ۲۰۲۰ توانمندسازی و حل مشکلات محلات کم برخوردار کشور را سرعت می بخشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ناطقی مسئول هیئت خادم الرضا (ع) قم شامگاه سه شنبه در آئین ضیافت افطاری ویژه گروه‌های جهادی استان قم گفت: این هیئت از سال ۷۲ کار خود را شروع کرده و در کنار برگزاری مراسم‌های مذهبی، بر انجام برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی همت گماشته است.

وی ادامه داد: هیئت خادم الرضا (ع) در ارزیابی‌های صورت گرفته در سطح ملی و استانی همواره رتبه‌های برتر را کسب و در بیش از ۳۰ کشور دنیا نیز برنامه‌هایی برگزار کرده است.

وی با بیان اینکه هیئت خادم الرضا (ع) در حقیقت یک گروه جهادی نیز به شمار می‌رود؛ افزود: تاکنون ۳۲ مرحله رزمایش‌های مواسات و همدلی در جهت ارائه خدمات به مردم مناطق کم برخورار قم از سوی این هیئت برگزار شده است‌.

ناطقی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های شاخص هیئت خادم الرضا (ع) برپایی ضیافت‌های افطاری ویژه ارکان اصلی هیئت است که گروه‌های جهادی نیز از جمله دعوت شدگان هستند.

علی آقا محمدی رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این مراسم گفت: از هیئت خادم الرضا (ع) که گروه‌های جهادی استان را دعوت و این جلسه دورهمی را تشکیل دادند؛ قدردانی می کنیم‌.

علی آقا محمدی عنوان کرد: توانمندسازی و تحول اجتماع‌محور ۲۰۲۰، طرحی منسجم است و مبنای آن کمک به دولت‌ها و سازماندهی و تسریع امور می‌باشد.

وی افزود: با قرار گرفتن اطلاعات و ریز مسائل محلات کشور بر روی سامانه جامع ۲۰۲۰ علاوه بر سرعت بخشی به حرکت در مسیر تحول به حل واقعی مشکلات کمک می‌کند.

آقا محمدی با اشاره به اهمیت مسکن، سلامت، تحصیل، اشتغال، غذا و پوشاک به عنوان حقوق قانونی مردم، تصریح کرد: در این طرح نسبت به مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی محلات حساس خواهیم بود و فعالان این طرح با همکاری نهادهای مختلف پیگیری لازم را انجام می‌دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قم مبدا انقلاب اسلامی است و قمی‌ها برای پیروزی انقلاب همت ویژه ای داشتند و باید به این مردم بیش از پیش خدمت کرد.

وی ادامه داد: مبنای کار هیئت خادم الرضا علیه السلام قم که سبقه ۳۲ ساله دارد نیز رسیدگی به امور مردم در کنار برنامه‌های مختلف مذهبی است و این هیئت ۵۰ هزار نفر عضو دارد که جذب این تعداد کار ارزشمندی است.

وی افزود: فلسفه فعالیت‌های جهادی برای آن است که انسان به وظایف دینی خود بیشتر آشنا شود و برای رشد خانواده‌های کم برخوردار زمینه سازی کند.

رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: کسی نمی‌تواند در روز قیامت بی توجهی نسبت به رسیدگی نیازمندان را ناشی از بی اطلاعی عنوان کند، چرا که این امر وظیفه دینی همه افراد است و در تعالیم اسلامی بر آن تاکید شده است.

وی ادامه داد: محلات باید در ابتدا مشکلات و نارسایی‌های خود را شناسایی کنند و پس از جمع بندی نهایی وارد مرحله عملیات می‌شوند که در این راستا سازمان دهی نیروهای جهادی بسیار مهم است.

امیر امیرگان مدیر قرارگاه محلات ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) نیز در این مراسم گفت: از تلاش‌های هیئت خادم الرضا علیه‌السلام قم در راستای برپایی ضیافت افطاری ویژه گروه‌های جهادی تشکر می‌کنیم و این هیئت از پیشتازان عرصه ارائه خدمات اجتماعی است.

وی با اشاره به جزئیات اقدامات انجام شده در قالب طرح توسعه و تحول اجتماع محور در ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار گفت: این طرح برای توانمندسازی محلات در ۷ سرفصل خدمتی از جمله ایجاد ساختار و شبکه بومی در جهت توانمندسازی و مطالبه حقوق محلات، فرهنگ، اشتغال، عمران و سلامت به اجرا گذاشته شد و از طریق تجمیع خدمات دستگاه‌های ستاد اجرایی فرمان امام راحل، کمیته امداد، بهزیستی و هلال احمر مدنظر قرار گرفت.

امیر امیرگان افزود: طرح ۲۰۲۰ در ابتدای سال ۱۴۰۰ خدمت مقام معظم رهبری ارائه شد و ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور بر اساس شاخص‌های بازآفرینی شهری و شهرداری‌ها، معاونت اجتماعی وزارت کشور و سازمان بهزیستی شناسایی شد.

مدیر قرارگاه محلات ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) گفت: حدود ۲۰ میلیون نفر در محلات کم‌برخوردار مخاطب اجرای طرح ۲۰۲۰ هستند که تاکنون با توجه به استعدادها و توانایی‌های موجود، برنامه‌های مختلف حمایتی و فرهنگی در این محلات به اجرا درآمده است.

امیرگان با بیان اینکه باید شبکه منسجمی از گروه‌های جهادی در مناطق محروم و کم برخودار داشته باشیم؛ افزود: باید شبکه‌های مردمی ایجاد شود که در این راستا باید از همه ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده کرد و در سال آینده باید این شبکه سازی تقویت شود تا توسعه و آبادی محلات رونق گیرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=89122

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.