آوین ویژه»

روسیه: ۲ «هیمارس» و ۱۰۰ پهپاد اوکراینی سرنگون شدند لغو ترددهای مسافری در مسیر بندرعباس به قشم تا اطلاع ثانوی پیام اوجالان برای خلع سلاح «پ.ک.ک» و پاسخ به ۵ سوال کلیدی صادرات فرش دستباف به ۵۰ میلیون دلار رسید آلودگی هوای تهران از دید هوش مصنوعی /عکس وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: کابینه را ساقط خواهم کرد چه رویاهایی که می‌آیند؛ «رویاشهر» به رقبای جهانی تنه می‌زند؟ وزیر دفاع یمن: غافلگیری های بزرگ و گسترده برای دشمن داریم قیمت طلا امروز ۲۳ بهمن سقوط کرد اعتراف مجلس به همسان سوزی حقوق بازنشستگان غیبت ستاره استقلال مقابل چادرملو تفکیک وزارت راه و شهرسازی در دستور کار مجلس مرحله دوم طرح «هدیه باران حافظان قرآن» در اردیبهشت ماه برگزار می شود چهل و هفتمین رئیس‌جمهور آمریکا وعده رونق و احترام جهانی می‌دهد کاخ سفید: کنفرانس مطبوعاتی «ترامپ» و «نتانیاهو» لغو شد لزوم ظرفیت‌سازی برای جوامع محلی در توسعه دریامحور؛ سهم دریا در اقتصاد ساحل‌نشینان افزایش یابد «دشمن شناسی» مولفه بصیرت است کامیون در آزادراه زنجان- قزوین بر اثر خواب آلودگی راننده در آتش سوخت

0

توسعه گردشگری کویر؛ از تجارب جهانی تا الزامات محلی

  • کد خبر : 94023
  • ۰۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۶:۱۸
توسعه گردشگری کویر؛ از تجارب جهانی تا الزامات محلی

بیرجند-مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: توسعه پایدار در گردشگری، اعتمادسازی و تقویت زیرساخت‌ها، کلید موفقیت در جذب سرمایه‌گذاری و رونق گردشگری کویر است.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی شامگاه پنج شنبه در نشست سیاست گذاری چهارمین کنفرانس بین المللی بیابان لوت با محوریت سرمایه گذاری، با اشاره به تجارب موفق کشورهایی نظیر مصر و مراکش، الجزایر، عمان، امارات و عربستان در حوزه گردشگری کویر، بر اهمیت بازسازی مکان‌های باستانی و افتتاح موزه‌های جدید تأکید کرد.

وی گفت: این کشورها با توسعه پایدار در صنعت گردشگری، اعتمادسازی، افزایش هزینه‌های دولت در بخش گردشگری، بهره‌مندی از ارتباطات هوایی و میزبانی از رقابت‌های بزرگ بین‌المللی، توانسته‌اند تنوع گردشگری و رشد پایدار را با یک رویکرد استراتژیک به ارمغان آورند.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل نهاد مدیریت یکپارچه و تدوین سند جامع برای مدیریت گردشگری کویر لوت، خواستار همکاری تمامی استان‌های درگیر در این پروژه شد و گفت: این اقدام می‌تواند به نهادینه کردن توسعه گردشگری در این منطقه کمک شایانی کند.

ذاکریان همچنین بر اهمیت راه‌اندازی نمایندگی‌های گردشگری ایران در کشورهای خارجی و امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری تأکید کرد و به تلاش‌های وزارت میراث و گردشگری عمان برای تأسیس دفتر نمایندگی گردشگری در چین اشاره کرد.

وی گفت: هدف از این اقدام، تقویت روابط میان شرکت‌های گردشگری و هتل‌های عمانی با بازار چین و تبلیغ جاذبه‌های گردشگری عمان در سطح بین‌المللی بوده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در ادامه به توافق اخیر عمان و عربستان سعودی برای همکاری در توسعه گردشگری در منطقه خلیج فارس اشاره کرد و افزود: هدف این همکاری، ترویج منطقه به‌عنوان یک مقصد گردشگری و حمایت از توسعه پایدار در این حوزه است.

ذاکریان به تأکید بر ضرورت افزایش امنیت و مدیریت بحران در گردشگری بیابان پرداخت و گفت: ایجاد پایگاه‌های امداد و نجات در مناطق کویری با امکانات پزشکی و ارتباطی پیشرفته، به‌کارگیری فناوری GPS و سیستم‌های ردیابی هوشمند و همچنین تعیین مسیرهای استاندارد با علائم راهنمایی مناسب از جمله الزامات اساسی است.

وی همچنین بر لزوم آموزش و توانمندسازی جوامع محلی برای ارائه خدمات و راهنمایی به گردشگران تأکید کرد و بیان داشت: استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی و داده‌های کلان می‌تواند به پیش‌بینی تغییرات آب و هوایی و مدیریت خطرات احتمالی در بیابان کمک کند که این موضوع از دیگر راهکارهای ضروری برای ارتقا امنیت و مدیریت بحران در گردشگری بیابانی محسوب می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=94023

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.