آوین ویژه»

کیفیت هوای این 2 نقطه تهران قرمز است ماجرای زندگی پروفسور مریم رزاقی آذر در گفتگو با مهر بررسی طرح‌های جدید سازمان بورس برای ریزساختارهای بازار سهام آخرین راه حل منچستریونایتد برای کاهش هزینه‌ها/ سوپ و ساندویچ! علائم ویروس جدید چینی اعلام شد اتفاق عجیب در بازار | قیمت ۱ دلاری نجومی شد امداد رسانی هلال احمر آذربایجان غربی به ۵۰ نفر از مردم گرفتار در سیلاب بازدید پزشکیان از موشک بالستیک «اعتماد» + فیلم هند: از ابتکار عمل ترامپ برای پایان جنگ اوکراین استقبال می کنیم حوادث اخیر سوریه در جهت کمک به رژیم صهیونیستی جنایتکار است شروع «با ترانه» شبکه نسیم از ۲۹ آبان واکنش «گوترش» به تحولات سوریه آغاز به کار انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبزیان خوزستان واشنگتن پست: اروپایی‌ها دیگر نمی توانند به آمریکا متکی باشند پس‌لرزه‌های جنگ اقتصادی ترامپ؛ ۴۰ میلیارد شِکِل در اراضی اشغالی دود شد رایتل در کنار مردم شریف هرمزگان؛ ارتباطی بی‌وقفه در روزهای سخت ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی ۲۰۰۰ مگاواتی در کشور مورد توجه ویژه است امارات قیمت دلار را به لرزه درآورد!

0

بهروز آذر: توسعه کسب‌وکارهای خانوادگی موجب تحکیم خانواده می‌شود

  • کد خبر : 106156
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۴
بهروز آذر: توسعه کسب‌وکارهای خانوادگی موجب تحکیم خانواده می‌شود

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: کسب‌وکارهای خانوادگی موجب تعالی و تحکیم خانواده می‌شود بنابراین جهت‌گیری و سیاست‌های ما باید مبتنی بر توسعه کسب‌وکارهای خانوادگی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در نشستی مشترک با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و جمعی از مدیران و مشاوران انجمن ترویج کسب‌وکارهای خانوادگی، اقدامات این انجمن و اندیشکده کسب و کار خانوادگی دانشگاه تهران مورد بررسی قرار گرفت.

زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در این دیدار، با اشاره به ارزش‌های نهفته در کسب‌وکارهای خانوادگی گفت: امسال، سال سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده و دغدغه و اولویت همه ما آن است چگونه این سرمایه‌گذاری را انجام دهیم. ما با انواع مختلفی از سرمایه روبه‌رویم اما فقط یک نوع سرمایه وجود دارد که فقط در یکجا تولید می‌شود و آن «سرمایه اجتماعی عاطفی» است که در کسب‌وکارهای خانوادگی تولید و افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی عاطفی‌ای که در این نوع کسب‌وکارها وجود دارد، در هیچ نوع دیگری از فعالیت‌های اقتصادی یافت نمی‌شود، اظهار داشت: این سرمایه، نه در جایی متولد می‌شوند و نه در جایی رشد می‌کنند جز در بستر خانواده. در برخی تصمیم‌گیری‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای خانوادگی حتی حاضرند برخلاف منافع و قواعد اقتصادی عمل کنند و دلیل آن، حفظ روابط خانوادگی، آبرو و انسجام درون‌خانوادگی است. حفظ آبروی خانواده منجر به یک خودتنظیمی می‌شود، به‌گونه‌ای که آن‌ها حاضر نیستند برای حفظ خوشنامی و اعتبار خانوادگی‌شان، به سمت انحصارطلبی، اقدامات خلاف قانون یا خلاف عرف بروند. همین باعث بقای آن‌ها شده است، تا جایی که امروز شاهد هستیم ۷۰ درصد GDP جهان توسط کسب‌وکارهای خانوادگی تولید می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: ما در کشور خودمان پیشینه بسیار طولانی در این حوزه داریم. افراد در اشکال مختلف، کسب‌وکارهای خانوادگی دارند. بعضی‌ها صرفاً کسب‌وکارهای خانوادگی‌اند؛ مثلاً کارگاهی که ما در جشنواره فجر امسال از آن حمایت کردیم، مربوط به آقایی است که ۲۰۰ سال است نسل به نسل این صنعت چاقوسازی را حفظ کرده و ادامه می‌دهد. یا کسب‌وکارهایی که به کارآفرینان بزرگی تبدیل شده و برندهای ملی را شکل داده‌اند شده‌اند.

معاون رئیس‌جمهور به اصل ۱۰ قانون اساسی اشاره و تصریح کرد: به اعتقاد ما کسب‌وکارهای خانوادگی هم موجب تعالی و تحکیم خانواده می‌شود و هم موتور محرکه رشد اقتصادی، رفع ناترازی‌ها، حل مشکلات ملی و ایجاد توسعه پایدار می‌شود. بنابراین جهت‌گیری و سیاست‌های ما باید مبتنی بر توسعه کسب‌وکارهای خانوادگی باشد و این مأموریت را معاونت امور زنان و خانواده دنبال می‌کند.

بهروزآذر با پیشنهاد تشکیل یک میز مشترک میان دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی خاطرنشان کرد: با کمک اندیشکده و انجمن، می‌توانیم این میز را با رویکرد حقوقی، پژوهشی و ترویجی فعال کنیم. اگر لازم باشد، حتی لایحه‌ای برای حمایت از کسب‌وکارهای خانوادگی تدوین کنیم. البته این لایحه نباید صرفاً از طرف دولت نوشته شود، بلکه باید با حضور همه بازیگران اصلی تدوین شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بر آمادگی دولت برای همکاری با نهادهای مدنی تاکید و بیان کرد: ما در کنار شما هستیم، در تا نسخه‌ای بهتر از خودتان شوید، نه اینکه جای شما را بگیریم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=106156

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.