آوین ویژه»

بازتاب راهپیمایی ۲۲ بهمن مردم ایران در رسانه‌های انگلیسی خراسان شمالی در آستانه بارش‌های سیل‌آسا، تگرگ و کاهش شدید دما پاسداشت ایثار آزادگان و جانبازان وظیفه همگانی است تبدیل متروهای آلمان به «پناهگاه»؛ اپلیکیشن مکان‌یابی راه‌اندازی می‌شود! تصادف اتوبوس گردشگران خارجی در توکیو با ۴۷ مصدوم بیانیه وزارت خارجه مصر درباره گفت‌وگو با عراقچی «وفا و تسلیم در قبال ولی خدا» ویژگی بارز حضرت ابوالفضل(ع) است نوسازی 8 هزار تاکسی فرسوده در تهران؛تاکسی برقی ها در کدام نقاط تهران فعالیت می کنند؟ سخنگوی دولت: آقای طیب‌نیا برای وزیر شدن شرطی نگذاشته‌اند شب مبعث پیامبر اکرم (ص) در حرم حضرت معصومه (س) نمایشگاه عکس بیستمین هفته فیلم و عکس خرم‌آباد افتتاح شد طعنه نخست وزیر انگلیس به ترامپ درباره اوکراین ترامپ فرمان کاهش کلاهبرداری در وزارت خزانه داری را امضا کرد شوخی جالب پزشکیان و استفاده از واژه «سخنگاه» + فیلم برف مهمان غیرمنتظره بهار ایران بتول معلم، نخستین فرماندار زن فارس کیست؟ صفحه اول روزنامه‌های هرمزگان دوشنبه ۳ دی حال و هوای حرم مطهر امام رضا(ع) در ایام فاطمیه 

0

خانواده سرمایه ماندگار و محور تحول اجتماعی در کشور است

  • کد خبر : 112512
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱:۲۳
خانواده سرمایه ماندگار و محور تحول اجتماعی در کشور است

نشست هم‌اندیشی مشاوران و مدیران کل امور بانوان دستگاه‌های اجرایی کشور با هدف تبادل‌نظر و برنامه‌ریزی در حوزه تقویت و تعالی نهاد خانواده برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، زهرا بهروزآذر در این نشست، با تأکید بر اهمیت جایگاه خانواده در ساختار اجتماعی و قانونی کشور، این نهاد را نقطه آغاز تحول فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در جامعه دانست و گفت: خانواده سرمایه‌ای ماندگار است که اگر مورد توجه و حمایت اصولی قرار گیرد، می‌تواند بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور را شکل دهد.

وی با اشاره به فرصت پیش‌رو “ماه خانواده” برای تمرکز بر موضوع خانواده، این بازه زمانی را موقعیتی مهم و مغتنم برای اجرای اقدامات مؤثر و هماهنگ در سطح ملی دانست و اظهار کرد: این فرصت باید صرف انجام فعالیت‌های واقعی، مبتنی بر شناخت مسائل و هم‌افزایی میان دستگاه‌های مسئول در حوزه خانواده شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اصل دهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که بر تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده به‌عنوان بنیان جامعه تأکید دارد، تصریح کرد: در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، این اصل باید به‌عنوان نقطه مرجع قرار گیرد. همچنین سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری، سندی جامع و مترقی است که می‌تواند راهنمای اقدامات تخصصی و بین‌دستگاهی در این حوزه باشد.

بهروزآذر از دستگاه‌های اجرایی خواست تا در برنامه‌ریزی‌های خود، به دو حوزه توجه ویژه داشته باشند؛ نخست، خانواده‌های کارکنان دستگاه‌ها و سپس، خانواده‌هایی که از خدمات آن‌ها بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: شناسایی و تحلیل نظام مسائل خانواده در این دو حوزه، گام نخست برای طراحی سیاست‌های مؤثر خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به چالش‌های جهانی از جمله تحولات فناوری، تغییرات اقلیم، کاهش جمعیت، مهاجرت و شهرنشینی، خاطرنشان کرد: کشور ما به‌ویژه با چالش جمعیت مواجه است و برای پاسخگویی مؤثر به این موضوع، باید خانواده را به‌عنوان نخستین بستر تأثیرگذار، توانمند ساخت.

بهروزآذر افزود: در شرایطی که تغییرات فناوری، بخش بزرگی از فرآیند یادگیری فرزندان را برعهده گرفته‌اند، نقش خانواده در انتقال مفاهیم بنیادینی چون عشق، صداقت، عدالت، دوستی و دیگرخواهی، بیش از گذشته حیاتی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به پیامدهای تغییرات اقلیمی از جمله افزایش دما، کاهش بارندگی و رشد مصرف انرژی، ابراز داشت که خانواده‌ها باید برای سازگاری با این تحولات آماده شوند و نقش آن‌ها در اصلاح الگوی مصرف، آموزش محیط‌زیستی و مدیریت منابع بسیار کلیدی است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده همچنین خواستار انعکاس دستاوردهای حوزه خانواده در گزارش‌های رسمی دستگاه‌ها و حضور فعال در عرصه‌های بین‌المللی شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=112512

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.