آوین ویژه»

حمله آمریکا به یمن از سر گرفته شد شرایط پاپ فرانسیس بحرانی است فسخ قرارداد موسیمانه با استقلال؛ شایعه یا واقعیت؟ بازگشت دوباره ترامپ اما این بار عاقل‌‌؟ نوع مصدومیت طارمی اعلام شد/ آینده مبهم مهدی در اینتر آتش‌ در درختان بلوار مخابرات لواسان نهاد خانواده امسال مورد تاکید طرح «زندگی با آیه‌ها» است یادداشت خداحافظی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد دولت سیزدهم قیمت طلا، سکه و دلار امروز ۲۹ دی اعلام شد قلع و قمع ۳ مورد ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی کرمانشاه ۸ هکتار از اراضی کشاورزی اسلامشهر آزادسازی شد دعموش: دشمن نمی تواند مقاومت را از بین ببرد رهبر انصارالله: آمریکا به دنبال تحمیل ذلت و تسلیم به منطقه است میراث «محمدمهدی اعلایی» برای قزوین چه بود؟ تشدید نظارت و بازرسی از بازار سیمان تهدید به بمب‌گذاری در هواپیمای آمریکایی هر یک روز ماندن کالا در گمرک یک درصد به قیمت تمام شده اضافه می‌کند سرمایه‌گذاری در گردشگری و استفاده از پساب، راهکارهای اصلی برای توسعه خوزستان

0

توانمندسازی زنان و حمایت از خانواده؛ مروری بر دستاوردهای دولت سیزدهم

  • کد خبر : 115350
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
توانمندسازی زنان و حمایت از خانواده؛ مروری بر دستاوردهای دولت سیزدهم

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در دولت سیزدهم با اشاره به دستاوردهای شهید رئیسی در حوزه زنان گفت: ایشان به موضوع آسیب‌های اجتماعی، توانمندسازی و زنان سرپرست خانوار توجه ویژه داشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم در خصوص دستاوردهای دولت سیزدهم در امور بانوان گفت: شهید رئیسی مداوم در هیئت دولت تاکید می‌کردند که مهم نیست کار به نام چه کسی انجام شود. مهم این است که کار تمام شود و اثر آن به مردم برسد.

وی افزود: در خصوص قطعی برق وضعیت دوره ایشان مشخص است. در جلسه‌ای نبود که ایشان وزیر نیرو را خطاب قرار ندهد. این پیگیری موجب شد که ما در دوره ایشان قطعی برق نداشته باشیم. ایشان تلاش می‌کرد تا با موضوعات مختلف آشنا باشد و در کنار استفاده از متخصصین خود بتواند تشخیص دهد. در موضوع زنان هم به همین صورت بود.

خزعلی در ادامه بیان کرد: شهید رئیسی به آسیب‌های این حوزه توجه زیادی می‌کرد. به مسئله طلاق توجه داشتند. تلاش برای کاهش سقط جنین را هم با حمایت از گروه‌های مردمی پیگیری می‌کردند.

وی همچنین گفت: شهید رئیسی در حوزه زنان به موضوع آسیب‌های زنان، توانمندسازی و زنان سرپرست خانوار توجه ویژه داشتند. زنان سرپرست خانوار مسئله ضمانت دریافت وام داشتند که برای آنها صندوق ضمانت وام را ایجاد کردند.

خزعلی تاکید کرد: برای زنان سرپرست خانوار بازارچه‌هایی ترتیب داده شد تا بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند. یکی از کارهای مهم در دولت سیزدهم توجه به روستاهاست. همچنین در خصوص حمایت از دختران دهه شصت که آمار بیشتری در روستاها دارند و حمایت از زوجین دهه شصتی روستایی را پیگیری کردند.

وی گفت: در خصوص کاهش طلاق طرح نوهمسران که تا ۵ سال اول زندگی به زوجین مشاوره بدهند، راه انداختیم که در دو استان سمنان و قم اجرا شد. در خصوص موضوع حجاب هم طرح زندگی و بالندگی را داشتیم که با آستان قدس انجام شد. طرح دیگری که در حوزه رسانه داشتیم رسانه حریر بود که می‌خواستیم که در حوزه سینما و رسانه مسائل حوزه زنان و خانواده را پی بگیریم که با اتمام دولت ناقص ماند.

خزعلی همچنین ادامه داد: نشست‌های زنان تأثیرگذار را در بخش داخلی و تعدادی در بخش بین المللی برگزار شد. عده‌ای بودند که از دیدن توانمندی‌های زنان ایرانی تعجب می‌کردند. ما در حوزه زنان برنامه و سند تحول داشتیم که بسیاری از آنان به نتیجه رسیده بود.

وی تاکید کرد: در خصوص ارتقای جایگاه زنان بر ویترینی و تشریفاتی نبودن حضور زنان در دولت تاکید می‌کردند. بیمه زنان باردار تا پایان شیردهی، بیمه کودکان زیر ۷ سال، بیمه زنان خانه دار، بیمه زنان روستایی خانه‌دار نیز از مواردی بود که ایشان پیگیری بودند.

معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم گفت: بسیاری از این طرح‌ها تصویب و تبدیل به قانون شده است اما اجرای آن با دولت است. متأسفانه شعار زنان زیاد است، در خصوص استفاده از نظر زنان در ادارات، مهدکودک در ادارات و دیگر موارد گزارش شده است که هیچ کدام انجام نمی‌شود. اما بسیاری از این کارها در قالب طرح بوده که ما تا جایی پیش رفتیم که در حال حاضر دولت جدید باید پیگیری کنند.

وی افزود: با حمایت از رئیس جمهور شهید از حضور زنان و کار برای زنان فعالیت‌ها انجام می‌شد. ما ۳۲ لایحه اصلاحی و تدوینی داشتیم که حضانت، شروط ضمن عقد و غیره به کمیسیون‌ها ابلاغ شد. ایشان کارهای عملیاتی زیادی برای حوزه زنان انجام می‌دادند. مسئله بیمه زنان خانه دار و یا کودکان زیر ۷ سال عملیاتی شده بود و شعار نبود. ما طرحی به نام حمایت از کسب و کارهای خانواده محور داشتیم کت موجب شد از ۲ میلیون ۶۰۰ شغل ۴۱ درصد مربوط به اشتغال زنان بود.

خزعلی در خصوص خروج معاونت زنان از تشریفاتی بودن بیان کرد: یکی از کارها در این امر یک درصد بودجه برای خوزه زنان و خانواده بود که ایشان این امر را اجرایی کردند. بحث ۴ قلو ها مطرح شد و این موضوع را برای خانواده‌های ۴ فرزندی مطرح کردیم. در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۰ هزار زمین و مسکن به خانواده‌های ۴ فرزندی اعطا شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115350

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.