آوین ویژه»

اقامه نماز عید سعید فطر در یزد اولین خزانه گیری برنج در مازندران انجام شد خبر فوری درباره کاهش قیمت دلار آزاد (۱۳ بهمن) اصل ماجرای اعدام حمید حسین‌ نژاد چیست؟ کشتار فجیعی که نیروهای الجولانی در روستای الصنوبر مرتکب شدند دومین روز از سفر رئیس‌جمهور به بوشهر آیین اهدای نشان و جایزه «پارسی‌جان» نخستین تصاویر از گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ اولترا لو رفت / تغییرات پرچمدار جدید سامسونگ خودکشی ضارب دو قاضی حین فرار از دادگستری ناترازی انرژی محصول بی توجهی به مدیریت علمی است برگزاری بیش از ۵۰۰ جلسه خانگی قرآن در استان البرز قهرمانی: علیه پالایشگاه‌های متخلف در حوزه سوخت پرونده کیفری تشکیل می‌شود آمار شهدای غزه به ۴۴ هزار و ۴۶۶ نفر افزایش یافت امروز نظام سلطه با تمامی توان مقابل نظام جمهوری اسلامی ایستاده است افزایش شمار قربانیان سانحه سقوط هواپیمای نظامی در سودان به ۴۶ نفر آلمان: اتحادیه اروپا ۱۵۳ کشتی از ناوگان سایه روسیه را تحریم کرد نظارت بر ساختمان های مهم و بلندمرتبه درپایتخت نمایش «رومئو ژولیت و دو شاخه گل رز»

0

تدوین راهبردهای پیشگیری از مصرف دخانیات در میان زنان و خانواده‌ها

  • کد خبر : 129105
  • ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
تدوین راهبردهای پیشگیری از مصرف دخانیات در میان زنان و خانواده‌ها

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از تدوین راهبردهای پیشگیری از مصرف دخانیات در میان زنان و خانواده‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات در ایران با هدف بررسی برنامه اقدام پیشگیری و کنترل دخانیات با تمرکز بر موضوع زنان و خانواده برگزار شد.

زهرا بهروزآذر، با اشاره به اهمیت نقش نهادهای مدنی، گفت: باور ما این است که حل مسئله باید از مسیر نهادهای مدنی صورت گیرد و نقش ما تسهیل‌گری برای این نهادهاست. ما تلاش می‌کنیم فاصله این مجموعه‌ها با دستگاه‌های اجرایی را به حداقل برسانیم.

وی با اشاره به تجربه‌های موفق برخی شرکت‌ها در استفاده از تکنیک‌های دقیق بازاریابی برای جذب زنان، اظهار داشت: شرکت‌های تولیدکننده سیگار به‌صورت دقیق روی ارزش‌ها، هویت و سبک زندگی زنان کار می‌کنند و با شناخت کامل از ترجیحات زنان، محصولات‌شان را تولید می‌کنند. ما نیز باید به همین دقت، به طراحی اقدامات پیشگیرانه بپردازیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به چالش‌های موجود در مواجهه با باورهای رایج درباره مصرف قلیان تصریح کرد: هنگامی که درباره تأثیرات منفی قلیان بر سلامت، از جمله ناباروری، صحبت می‌شود، برخی افراد با استناد به سنت‌های محلی و تجربه‌های خانوادگی گذشته، این گزاره‌ها را نمی‌پذیرند. این نوع باورهای رایج، اگرچه ممکن است پشتوانه علمی نداشته باشند، اما عمیقاً در ذهن و رفتار جامعه نهادینه شده‌اند و تغییر آن‌ها نیازمند رویکردهای اقناعی و ارتباط‌محور است.

بهروزآذر بر اهمیت شناخت دقیق گروه‌های هدف و طراحی برنامه‌های اختصاصی مصرف‌کنندگان دخانیات تأکید و خاطرنشان کرد: ما باید بدانیم هر گروه سنی و جنسیتی به چه دلایلی به سمت مصرف دخانیات گرایش پیدا می‌کند. این شناخت، پایه طراحی کمپین‌های بازاریابی اجتماعی و ترویج سبک زندگی سالم خواهد بود.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری هنرمندان و سینماگران برای اصلاح تصویر مصرف دخانیات در رسانه‌ها ابراز داشت: در حال گفت‌وگو با هنرمندان و کارگردانان هستیم تا با استفاده از ابزار هنر، تغییرات فرهنگی موردنظر را رقم بزنیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به ضرورت تشکیل «کارگروه مشترک» برای پیگیری اقدامات، بیان کرد: لازم است محتوای دقیق و متناسب با هر گروه هدف تهیه شود تا بتوان در مسائل تقنینی و مالیاتی، نشست با هنرمندان برای تبیین آسیب‌های مصرف دخانیات از منظر اجتماعی و فرهنگی و همچنین تعامل با دستگاه‌ها و شوراهای مرتبط، به‌ویژه شورای فرهنگی و وزارتخانه‌های ذی‌ربط، موضوع را به‌درستی طرح و پیگیری کرد. ایجاد هماهنگی میان حوزه‌های مختلف از جمله اولویت‌های اصلی ما است.

اعضای جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات در ابتدای این جلسه، ضمن اشاره به سلطه شرکت‌های خارجی بر صنعت دخانیات کشور، تأکید کردند که بیش از ۸۸ درصد این صنعت تحت کنترل ایالات متحده است و عمده تولید نخ سیگار نیز توسط دو شرکت خارجی در ایران انجام می‌شود.

در این جلسه اعضای جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات با انتقاد از مالیات اندک دخانیات و هزینه پایین دسترسی به سیگار، اعلام کردند که دخانیات تنها کالایی است که علیه ایران تحریم نشده و از این جهت به عنوان ابزاری در تهاجم شناختی علیه جامعه، به‌ویژه زنان، عمل می‌کند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=129105

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.