آوین ویژه»

۸ دستور کار همتی برای بودجه، بانک و بورس ارتقای فن محاوره اساتید زبان فارسی در دانشگاه حلب حذف سفارشات این نماد از سامانه معاملات بورس/ معاملات ابطال شد برگشت چند هزار میلیارد به سبد خانوار با حذف فیلترینگ درآمد شهر فرودگاهی امام ۶ برابر شد| ۱۲۰ همت پروژه سرمایه‌گذاری روی میز آماده‌باش تل‌آویو در پی تحولات سوریه؛ هزاران نظامی صهیونیست به جولان اشغالی اعزام شدند لزوم ایده‌پردازی و نوآوری در برنامه‌های اعتکاف دانشگاه آزاد برای مهر ۱۴۰۴ بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد اکران سیار «باغ کیانوش» ۲ میلیاردی شد کشف بیش از ۴ هزار عدد مواد محترقه خطرساز در تویسرکان ۱۸۰۰ دستگاه ویلچر به مددجویان بهزیستی کشور اختصاص یافت تمام تلاشمان کسب ۳ امتیاز بازی فردا است عکس مصطفی میرسلیم در لندکروز غوغا به پا کرد سیستم‌عامل ملی هوش مصنوعی در راه است نقش‌آفرینی دانش‌آموزان در حوزه تبیین از اهداف برگزاری«لیگ دانش‌آموزی جت» است اعلام اسامی آثار ۲ بخش جشنواره تئاتر فجر چرا سیمان گران شد اما فولاد نه؟بررسی رفتار بازارکالاهای پایه حضور پادشاه، مقامات دولتی و سران سیاسی نروژ در تظاهرات همبستگی با فلسطین

0

صدای رسای فلسطین؛ روایت ایستادگی زنی از جنس امید

  • کد خبر : 130226
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۷:۲۳
صدای رسای فلسطین؛ روایت ایستادگی زنی از جنس امید

در سرزمینی که نفس‌های آزادگی، همواره زیر چکمه‌های رژیمی ستمگر و اشغالگر خاموش می‌شد زنی می‌زیست که صدای رسای زنان فلسطینی بود.

خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین، در سال ۱۹۲۳ در عنبتا از توابع طولکرم متولد شد؛ در سرزمینی که نفس‌های آزادگی، همواره زیر چکمه‌های رژیمی ستمگر و اشغالگر خاموش می‌شد. در خانواده‌ای پرتلاش و شریف، میان برادران و خواهران خود بزرگ شد و از کودکی لمس کرد که آزادی در سرزمین اشغال‌شده، بی هزینه نیست.

در هفده سالگی با سالمه خلیل ازدواج کرد و پنج فرزندش را، بارها در کوچ‌های ناگزیر میان غزه، بیروت، دمشق و طولکرم، همراه برد؛ در حالی که هرگز سایه وحشت، بازداشت و بی حقوقی که رژیم صهیونیستی بر جان و تن فلسطینیان گسترده بود، از زندگی‌شان کنار نرفت.

سمیحه که «خالتی أم خلیل» خوانده می‌شد، هیچ‌گاه از تعلیم و امید به مردم دست نکشید، با وجود آن‌که رژیم اشغالگر بارها او را از حق تحصیل، سفر و حتی شرکت در مراسم سوگواری خانواده محروم ساخت. دشمنی و سرکوب آشکار و مخفی رژیم اسرائیل، سمیحه را به نماد پایداری و صدای رسای زنان ستم‌دیده فلسطین بدل کرد.

سال ۱۹۶۵ انجمن احیای خانواده را با گروهی از زنان بنیاد گذاشت و بی‌وقفه برای حقوق فراموش‌شده زنان و کودکان فلسطینی تحت ستم مبارزه کرد.

در دهه‌های بعد، به خاطر عضویت در نهادهای ملی و دفاع از حقوق ملت خویش، سال‌ها در بازداشت خانگی زندگی کرد. حتی حق سفر، دیدار خانواده و وداع با عزیزان را از او گرفتند. همه به جرم مطالبه آزادی و عدالت در سایه اشغال و تبعیضی سیاه.

در انتخابات حساس ۱۹۹۶، شجاعانه مقابل عرفات ایستاد تا آرمان بازگشت پناهندگان، پایان شهرک‌سازی، اقتدار بر مرزها و آزادی قدس از چنگال اشغالگران، رنگ واقعیت بگیرد؛ با شعار برابری زن و مرد و آزادی فلسطین.

سمیحه خلیل، وجدان همیشه بیدار این ملت، سرانجام در ۲۶ فوریه ۱۹۹۹ در رام‌الله و در قلب سرزمینی که همچنان زیر ستم و اشغال نظامیان صهیونیست است، چشم از جهان فروبست. اما پیام پایداری، آزادگی و عدالت‌خواهی‌اش هنوز از نسل‌های جدید زنان فلسطینی شنیده می‌شود و این سرزمین، مقاومت را با نام ام خلیل، پشت سر ظلم، فریاد می‌کند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=130226

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.