آوین ویژه»

دستبند پلیس بر دستان عامل قدرت نمایی با سلاح گرم و مزاحمت در گرگان اسلامی‌سازی علوم انسانی به معنای رد کامل دستاوردهای غرب نیست رافائل گروسی، عراقچی و پزشکیان را دور زد! لزوم رفع مشکلات زیرساختی «مرز رازی» پیش بینی بارندگی، کاهش دما و احتمال تگرگ در روزهای آینده برای کرمانشاه تاریخچه رابطه نرخ دلار و قیمت سهام از سرگیری حمل محموله‌های پستی توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران حمله پهپادی به خودروی بازرسان آژانس در جاده منتهی به نیروگاه اتمی زاپروژیا چین: اسرائیل فورا عملیات نظامی در غزه را متوقف کند سهم گمرک شهید رجایی از کل واردات کالا‌های اساسی ۸ درصد است  جهان به سمت پیش‌بینی مارکس نرفت؛ تاریخ را تضاد می‌سازد یا تعامل؟ ارتقای مرتبه سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه کردستان سلام نظامی رهبر انقلاب به دانش‌آموزان +‌ عکس فوری/ تصادف هولناک خودروی نماینده مجلس با کامیون + عکس حذف نمادهای بشار اسد در حماه/ بازگشت به پرچم پیش از انقلاب بعث تنش در مسجد اموی دمشق با مداخله عناصر وابسته به الجولانی ۱۶ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه توزیع آب در سلطانیه اجرا شد حادثه در ایستگاه تئاتر شهر؛پایان فاجعه‌ای نزدیک در متروی تهران

1

وفاق فراتر از مصالحه و به مفهوم «اتفاق‌سازی» تعلق دارد

  • کد خبر : 47053
  • ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
وفاق فراتر از مصالحه و به مفهوم «اتفاق‌سازی» تعلق دارد

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت وفاق در شرایط کنونی، تاکید کرد: ماهیت وفاق چیزی فراتر از مصالحه است و به مفهوم «اتفاق‌سازی» تعلق دارد.

‌به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، با اشاره به اهمیت وفاق در شرایط کنونی، گفت: ماهیت وفاق چیزی فراتر از مصالحه است و به مفهوم اتفاق‌سازی تعلق دارد.

وی گفت: مصالحه معمولاً به تقسیم غنایم مربوط است و طرفین صرفاً به دنبال سهم خود هستند، اما وفاق ملی روحیه‌ای مبتنی بر مهر، عشق و ایجاد آینده‌ای مشترک است که همه در آن احساس پیروزی کنند.

بهروز آذر با الهام از سیره پیامبر اکرم (ص) افزود: پیامبر در زمان اختلافات قبایلی، همه افراد را در فرآیند حل مسئله شریک می‌کردند، به گونه‌ای که هیچ‌کس احساس حذف یا شکست نمی‌کرد. این نگاه می‌تواند الگویی برای وفاق ملی در دوران معاصر باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، وفاق را به‌عنوان نگرشی مبتنی بر مهر و عشق توصیف کرد و گفت: وفاق ملی، تنها یک قرارداد اجتماعی یا سیاسی نیست، بلکه روحیه‌ای است که از آینده‌ای خلق‌شده و مشترک نشأت می‌گیرد. این همایش به من آموخت که وفاق تنها زمانی پایدار می‌ماند که مبتنی بر عشق به آینده‌ای بهتر و تلاش برای آن باشد.

بهروز آذر همچنین به اهمیت “اتفاق‌سازی” در شرایط بحران‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: در شرایطی که جامعه دچار تفرقه و شکاف است، وفاق به معنای یافتن نقاط مشترک و ایجاد اتفاقات مثبت در راستای همگرایی است. اگر بتوانیم این نگاه را به تمام سطوح جامعه گسترش دهیم، قدم بزرگی در مسیر تحقق وفاق برداشته‌ایم.

بهروز آذر، این همایش را یکی از پربارترین تجربه‌های خود دانست و گفت: امروز هر لحظه فرصتی برای یادگیری بود؛ چه در پنل‌های تخصصی و چه در گفت‌وگوهای کوتاه در حاشیه مراسم. وفاق ملی نیازمند تلاش همگانی و تعمیق نگاه مهرورزانه در تمام سطوح جامعه است. اگر بتوانیم این نگرش را گسترش دهیم، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهند شد.

این همایش با هدف ارائه راهکارهای عملی برای وفاق ملی برگزار شد و بستری مناسب برای تبادل نظر میان نخبگان و مسئولان دولتی را فراهم کرد.

زهرا بهروز آذر در سخنان خود بر اهمیت نقش مهرورزی و آینده‌نگری در ایجاد وفاق تاکید و خاطرنشان کرد که برای تحقق وفاق ملی باید با نگاه مشترک و تلاش جمعی، شکاف‌های موجود در جامعه را کاهش داد و زمینه‌ساز همگرایی پایدار شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=47053

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.