آوین ویژه»

فیلم کامل نشست جنجالی ترامپ و زلنسکی با زیرنویس فارسی برگزاری نمایشگاه هنری بین‌المللی در ایروان صدور حکم بازداشت رئیس‌جمهور این کشور/ ماجرا چیست؟ از موشک «فجر ۵» حزب‌الله لبنان چه می‌دانیم؟+ فیلم تجدید میثاق مسئولان قوه قضاییه با آرمان‌های امام و انقلاب بررسی پیشرفت کریدورهای ترانس-خزر و آلماتی-تهران-استانبول در نشست اکو و سازمان همکاری اقتصادی سازمان ملل برای اروپا ملت ایران پرچمدار مبارزه با صهیونیسم است دولت پرتغال سقوط کرد ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۳ اردیبهشت) مدیران شبکه افق در سامانه ۱۶۲ با مخاطبان گفتگو کردند انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشگاه علم و صنعت اردیبهشت برگزار می شود تجلیل از نام آوران عرصه هنر به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود چشم بادومی؛ ماجرای دختر شیرازی که عاشق یک خواننده کره‌ای می‌شود مبادله ایران و روسیه با نرخ ارز توافقی اثر افزایش طلای جهانی بر بازار دلار این خدمت درمانی کاملاً رایگان شد چالش یک ماه زندگی دور از شهر؛ تمایز «خونه‌مونه» ترویج مهاجرت به روستا است! ساتا به بازنشستگان کشور رکب زد

0

توسعه مهارت‌های زنان عشایر یکجانشین در تهران

  • کد خبر : 59805
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰:۲۳
توسعه مهارت‌های زنان عشایر یکجانشین در تهران

همایش «توسعه مهارت‌های کارآفرینی میان زنان عشایر یکجانشین حامل میراث فرهنگی ناملموس» امروز با هدف تقویت معیشت پایدار در منطقه آسیای مرکزی و غربی، در مرکز میراث ناملموس تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش «توسعه مهارت‌های کارآفرینی میان زنان عشایر یکجانشین حامل میراث فرهنگی ناملموس» امروز با هدف تقویت معیشت پایدار در منطقه آسیای مرکزی و غربی، در مرکز میراث ناملموس تهران برگزار شد.

این رویداد با حضور مسئولان ارشد، اساتید دانشگاه، نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) و فعالان حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، به دبیری شیدا مهنام، میزبان بحث‌ها و تبادل نظرهای تخصصی در این زمینه بود.

در این همایش، آتوسا مؤمنی، مدیر مرکز میراث ناملموس تهران، مریم جلالی، معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی، و جهانبخش میرزاوند، رئیس سازمان امور عشایر ایران، به همراه مدیران وزارت‌خانه‌های مرتبط و کارشناسان، به بررسی راهکارهای توانمندسازی زنان عشایر یکجانشین پرداختند. چرا که این زنان به عنوان حاملان میراث فرهنگی ناملموس، نقش کلیدی در حفظ و انتقال فرهنگ و هنرهای سنتی ایفا می‌کنند.

آتوسا مؤمنی در سخنرانی خود با اشاره به اهمیت نقش زنان عشایر در حفظ میراث فرهنگی، گفت: زنان عشایر نه تنها نگهبانان فرهنگ و هنرهای سنتی هستند، بلکه می‌توانند با توسعه مهارت‌های کارآفرینی، به ایجاد اقتصاد پایدار در جوامع محلی کمک کنند.

مریم جلالی نیز با تأکید بر ظرفیت‌های صنایع دستی به عنوان بخشی از میراث فرهنگی ناملموس، افزود: صنایع دستی پتانسیل بالایی برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی دارد. با آموزش و توانمندسازی زنان عشایر، می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت توسعه پایدار برداریم.

جهانبخش میرزاوند، رئیس سازمان امور عشایر ایران، نیز بر لزوم حمایت از جوامع عشایری تأکید کرد و گفت: سازمان امور عشایر ایران آماده همکاری با تمامی نهادهای مرتبط برای بهبود شرایط زندگی عشایر و به‌ویژه زنان عشایر است.

در پایان این همایش، شرکت‌کنندگان به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری و کارگروه علمی طرح منطقه‌ای توسعه مهارت‌های کارآفرینی میان زنان عشایر در منطقه آسیای غربی و مرکزی، حکم خود را از آتوسا مؤمنی، رئیس مرکز میراث ناملموس تهران، دریافت کردند. این اقدام گامی مهم در راستای هماهنگی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای برای توانمندسازی زنان عشایر و حفظ میراث فرهنگی ناملموس در منطقه محسوب می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=59805

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.