آوین ویژه»

امحای یک هزار و ۲۰۰ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان مرکزی پزشکیان: فعال شدن مجدد هسته‌های تروریستی از دغدغه‌های مهم ایران و عراق است در نشست ثبت جهانی دره خرم‌آباد به میزبانی پاریس چه گذشت؟ استقلال ۳۴ امتیاز از دست داد / ادامه روزهای سخت برای آبی‌ها نشست «دکارت و پزشکی؛نگاه مکانیکی به بدن» برگزار می‌شود ۴ اسیر صهیونیست دیگر امروز در اردوگاه «النصیرات» آزاد می‌شوند مسابقات بسکتبال در بجنورد زندگی با آیه‌ها راهی برای تحقق تمدن نوین اسلامی نغمه‌های جدیدی که در بهار به دنیا آمدند؛ شنیدن چند عاشقانه نو حملات سایبری به کشور اینترنت را کند کرد! سه نظامی اسرائیلی در کمین انفجار در بیت حانون کشته شدند گلایه‌های کشاورزی گلستان بر میز مجلس؛ از صادرات مرغ تا گرد و غبار گنبد آمریکا عملیات سایبری علیه روسیه را متوقف کرد ۱۶ استاد و پژوهشگر دانشگاه شریف درصدر محققان پراستناد یک درصد ویژه برنامه‌های جشن میلاد حضرت زینب(س) در حرم رضوی اعلام شد احتمال ترمیم دستمزد ۱۴۰۴ کارگران پس از عید قوت گرفت مشاوران غیرمجاز املاک در مازندران پلمب شود افتتاح سالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در حاشیه شهر قم

1

ضرورت سیاست‌گذاری جامع در حوزه‌ سلامت و بهداشت زنان

  • کد خبر : 8174
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵
ضرورت سیاست‌گذاری جامع در حوزه‌ سلامت و بهداشت زنان

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور بر ضرورت سیاست‌گذاری جامع در حوزه‌ سلامت و بهداشت زنان و نیز چالش‌های فعلی و راهکارهای عملیاتی برای ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه کارگروه سلامت، بهداشت و جمعیت در معاونت امور زنان و خانواده با حضور زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، و جمعی از اساتید و فعالان این حوزه برگزار شد.

این کارگروه به عنوان یکی از کارگروه‌های اصلی ستاد زن و خانواده تشکیل شده و با هدف ارائهٔ مشاوره‌های کارشناسی به معاون رئیس‌جمهور در موضوعات مرتبط با سیاست‌ها و برنامه‌های ارتقای سلامت و ایمنی خانواده و زنان در کشور فعالیت می‌کند.

در این جلسه، بهروزآذر بر لزوم توجه ویژه دولت چهاردهم به مسائل زنان و خانواده تاکید کرد و از عزم این دولت برای پیگیری این موضوعات با همکاری نزدیک نهادها و سازمان‌های مربوط خبر داد. وی اظهار داشت که این کارگروه با بهره‌گیری از تخصص اعضایی شامل اساتید و متخصصان در حوزه‌های بهداشت، سلامت، جامعه‌شناسی، حقوق زنان و خانواده، روان‌شناسی و بهداشت باروری، به شناسایی چالش‌ها و خلأهای موجود این حوزه خواهد پرداخت. همچنین، تلاش این کارگروه در تدوین سیاست‌های اجرایی و هماهنگی در زمینه‌های سلامت، بهداشت و جمعیت خواهد بود.

در این جلسه همچنین بر ضرورت سیاست‌گذاری جامع در حوزه‌های مربوط به سلامت و بهداشت زنان و خانواده تاکید شد و اعضای کارگروه به بحث در خصوص چالش‌های فعلی و راهکارهای عملیاتی برای ارتقای سلامت جامعه پرداختند.

بهروزآذر همچنین بر ضرورت سیاست‌گذاری جامع و پایدار در حوزه‌های مربوط به سلامت و بهداشت زنان و خانواده تأکید کرد. اعضای کارگروه ضمن بررسی چالش‌های فعلی، به اهمیت همکاری بین‌بخشی و هماهنگی بین‌نهادی اشاره کردند و تأکید داشتند که بدون ایجاد سازوکارهای منسجم و هم‌افزا میان دستگاه‌های مختلف، دستیابی به اهداف تعیین‌شده دشوار خواهد بود. همچنین، مصداق‌هایی چون لزوم ارتقای آگاهی‌های عمومی در زمینه بهداشت زنان، بهبود دسترسی به خدمات بهداشتی و روان‌شناختی برای زنان در تمامی مناطق کشور و نیز توسعه حمایت‌های قانونی و اجتماعی از خانواده‌ها مطرح شد تا زمینه‌های ارتقای سلامت جامعه به‌طور مؤثرتری فراهم آید.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=8174

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.