آوین ویژه»

کاشت ۳۵۰۰ اصله نهال به مناسبت روز درختکاری در خراسان جنوبی فیلمبرداری فیلم کوتاه «وِرگِ کِلا» به پایان رسید  بعد از حمله به صداوسیما حضور عوامل رادیو جوان پررنگ‌تر شد دبیر کل اتحادیه عرب: آتش بس در غزه راهکار دائمی برای حل مشکل فلسطینیان نیست دعای روز هفتم ماه رمضان و اوقات شرعی+ صوت و شرح دعا خبر بد برای هوادران پرسپولیس/مدافع سرخ‌ها مصدوم شد ۴ منطقه پرمعامله تهران؛خانه های قدیمی این محله محبوب خریداران مسکن پیام مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به مناسبت روز ملی صنعت و معدن نشست خبری هجدهمین جشنواره سینما حقیقت پسماندهای پزشکی شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بی‌خطر می‌شوند آشنایی با فست ترک (Fast Track) فرودگاه امام خمینی «بگو بخند» بازدید میلیونی دارد!/ معرفی استعدادها در برنامه طنز فرانسه؛ دومین تامین‌کننده تسلیحاتی رژیم بعث عراق آلبوم «نگاه» حمید خزاعی منتشر شد انصارالله شرط توقف حمله یمن به اسرائیل را اعلام کرد شاخص بورس ۳۷هزار واحد افت کرد کیش و غذاهای محلی: تجربه طعم‌های خاص ماجرای زنی در یک فضای مردسالار در راه «سینماحقیقت»

0

جلوگیری از ورود زنان به چرخه آسیب‌های اجتماعی

  • کد خبر : 87514
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۳
جلوگیری از ورود زنان به چرخه آسیب‌های اجتماعی

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، بر ضرورت همکاری میان نهادهای دولتی و قضائی برای جلوگیری از ورود زنان به چرخه آسیب‌های اجتماعی و تسهیل شرایط بازگشت آنان به جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مشترکی با معاونت حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با هدف تعیین اولویت‌های همکاری در چارچوب سیاست‌های کلی نظام در حوزه زنان و خانواده برگزار شد.

این نشست با حضور غلام‌عباس ترکی، معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، محمدحسین صادقی، مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، و مشاوران حقوقی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار شد.

در این نشست، غلام‌عباس ترکی با اشاره به مسائل مشترک میان دو معاونت، بر لزوم شبکه‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و پیگیری امور سرپرستی تأکید کرد.

وی گفت: تمرکز ما در سال‌های اخیر از پیشگیری از وقوع جرم به سمت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گسترش یافته است، چراکه این رویکرد می‌تواند زمینه‌ساز کاهش جرایم در جامعه باشد.

وی همچنین از توسعه برنامه‌های پیشگیرانه، از جمله ایجاد و گسترش مجتمع‌های «شوق زندگی» برای کاهش آسیب‌های اجتماعی زنان خبر داد.

در ادامه، محمدحسین صادقی، مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، ضمن تقدیر از رویکرد دولت چهاردهم در انتصاب ۱۹۰ بانو در سطوح مدیریتی، بر اهمیت تعامل میان دستگاه‌های مرتبط با حوزه زنان و خانواده تأکید کرد. وی گفت: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی زنان ناشی از خلأهای قانونی یا اجرایی است که تنها از طریق هم‌افزایی و تعامل سازنده می‌توان آن‌ها را برطرف کرد.

وی همچنین به لزوم داده‌کاوی در موضوعاتی مانند دخانیات در دختران، چالش‌های زنان مطلقه، زنان بی‌سرپرست و خودسرپرست، زنان دارای اعتیاد، میزان خودکشی و تقویت ساختار دفاتر حمایت از حقوق زنان و اطفال اشاره کرد.

زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، نیز بر ضرورت همکاری میان نهادهای دولتی و قضائی برای جلوگیری از ورود زنان به چرخه آسیب‌های اجتماعی و تسهیل شرایط بازگشت آنان به جامعه تأکید کرد.

وی گفت: زنان خانه‌دار، زنان شاغل، دختران فارغ‌التحصیل دانشگاهی، زنان آسیب‌دیده و زنانی که در مسیر بازگشت به جامعه هستند، هرکدام مسائل و نیازهای خاص خود را دارند. سیاست‌گذاری‌های ما باید بر اساس شناخت دقیق این گروه‌ها تدوین شود.

در پایان این نشست، تصویب تشکیل «میز مشترک» میان معاونت زنان و خانواده و دادستانی کل کشور به‌عنوان گامی عملی در راستای هماهنگی بیشتر میان نهادهای مرتبط صورت گرفت.

این میز مشترک با هدف بررسی مسائل اولویت‌دار حوزه زنان و خانواده، رفع خلأهای قانونی و اجرایی، و تدوین برنامه‌های هدفمند برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی راه‌اندازی خواهد شد. همچنین، این همکاری مشترک می‌تواند روند خروج زنان آسیب‌دیده از چرخه آسیب‌های اجتماعی و ورود مجدد آن‌ها به جامعه را تسهیل کند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=87514

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.