آوین ویژه»

فعالیت‌های شیلاتی مصداق خوبی در تحقق شعار سال است ارتقای سهم دانش بنیان‌ها در اقتصاد زنجان هدفگذاری شده است نصیر حیدریان رهبر ارکستر سمفونیک تهران شد انتصاب رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای فرار از مجازات؛ نظامیان صهیونیست هویت اصلی خود را پنهان می‌کنند نشست همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران با فراجا برگزار شد رئیس هیئت داوران جشنواره فیلم کوتاه بسیج تهران منصوب شد مشاوران املاک مکلف به اتصال به سامانه‌های رسمی ثبت معاملات هستند پیام یمنی‌هابه کشتی‌ها در دریای سرخ: به ناوهای آمریکا نزدیک نشوید صعود بیت‌کوین در جو انتخابات دادستانی برای دفع اصولی زباله های عفونی بیمارستان ساری ورود کرد دخانیات دو برابر مالیات می دهد هوای ۷ شهر اصفهان سالم است افتتاح ۱۲ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان – خاش تا پایان سال بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا از بندر شهید رجایی نخستین سفر شهرستانی استاندار کرمانشاه به پاوه انجام شد رونمایی از مستند «بذر امید» در اصفهان؛ روایتی از اردوی علمی فرزین تکلیف قیمت دلار را روشن کرد | رضایت همتی از عملکرد بانک مرکزی

1

راه‌اندازی کارخانه تولیدی در حوزه عناصر نادر خاکی/ تامین مالی، مهترین چالش پروژه‌های معدنی است 

  • کد خبر : 112021
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴
راه‌اندازی کارخانه تولیدی در حوزه عناصر نادر خاکی/ تامین مالی، مهترین چالش پروژه‌های معدنی است 

مدیرعامل ومعادن گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های کنونی برای اجرای پروژه‌ها، تامین منابع مالی است. با توجه به ارزش پول در بازار، این که بتوانیم پروژه‌ها را  با صرف کمترین هزینه‌ها اجرا کنیم، از اهمیت بالایی برخوردار است.

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادآنلاین درخصوص آخرین وضعیت اجرای پروژه‌های این شرکت گفت: در بخش معدن، پروژه‌هایی در زمینه اکتشاف در دست اجرا داریم که نسبتا روند خوبی را طی می‌کنند. این پروژه‌ها عمدتاً در مناطق همدان، سیستان و بلوچستان و کردستان در حال اجرا است.

سعدمحمدی افزود: پروژه آرتاویل در استان اردبیل تاکنون بالغ بر ۶۳ درصد پیشرفت داشته و پروژه صبا امید گندله حدود ۶۵ درصد پیشرفت کرده است. پروژه جانجا نیز از مرز ۲۱ درصد پیشرفت عبور کرده و قراردادهای مربوط به ساخت تجهیزات آن در حال نهایی شدن است. پروژه جانجا از منظر عملیاتی یک کار بزرگ است که با هدف تولید سالانه ۱۳۰ هزار تن کنسانتره و یک کارخانه لیچ با ظرفیت ۳ هزار تنی در حال شکل‌گیری است.

سعدمحمدی در ارتباط با برنامه‌های جدید ومعادن گفت: سرمایه‌گذاری تازه‌ای در حوزه عناصر نادر خاکی در دستور کار قرار گرفته است و مجموعه موفق شده است به دانش تفکیک ۱۷ عنصر نادر خاکی دست یابد. بر همین اساس، در حال برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی یک کارخانه تولیدی در این حوزه هستیم تا از منظر اقتصادی، سرفصل جدیدی برای سرمایه‌گذاری‌های نوین در آینده فراهم شود.

به گفته وی، یکی از مهم‌ترین چالش‌های کنونی برای اجرای پروژه‌ها، تامین منابع مالی است. با توجه به ارزش پول در بازار، این که بتوانیم پروژه‌ها را  با صرف کمترین هزینه‌ها اجرا کنیم، از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیرعامل ومعادن در مورد احتمال ایجاد گشایش‌های اقتصادی به دنبال انجام مذاکرات سیاسی و تاثیر آن بر وضعیت فعالیت‌های معدنی نیز گفت: ارتباطات بین‌المللی قدرت رقابت را در بازارهای بین‌المللی برای رشد صادرات افزایش می‌دهد و می‌توانیم وسعت بیشتری در بازارهای جهانی برای فروش محصولاتمان ایجاد کنیم. 

سعدمحمدی گفت: همچنین می‌توانیم از دانش روز دنیا جهت تکمیل و تغییر تکنیک‌های تولید و سرمایه‌گذاری‌های جدید استفاده کنیم. بهترین فرصت برای ما این است که سمت و سوی سرمایه‌گذاری را به سمت صنایع هایتک هدایت کنیم، به دلیل این که در برخی صنایع تقریبا میزان سرمایه‌گذاری بیش از نیاز و بازاهای فعلی است؛ بنابراین این که بتوانیم در صنایع هایتک و نوین سرفصل جدیدی را در سرمایه‌گذاری در کشور شکل دهیم حائز اهمیت است. 

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=112021

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.