آوین ویژه»

سازنده لاکچری‌ترین تالارهای تهران کیست تصمیم گیری درباره تاثیر معدل بر عهده شورای عالی آموزش‌وپرورش است سازمان تامین اجتماعی بیمه تکمیلی را به بازنشستگان تحمیل کرد «یحیی رسول»: تروریست‌ها در صورت نزدیک شدن به مرزهای عراق پاسخ قاطعی دریافت می‌کنند نشست کانون عکاسی شفق درباره عکاسی مطبوعاتی برگزار می‌شود بازگشت شرکت‌های آمریکایی به روسیه نخستین پالس‌ مثبت مذاکرات ریاض شهادت کودکان فلسطینی در جریان بمباران چادرهای آوارگان در غزه گوترش: نقض گسترده حاکمیت سوریه از سوی اسراییل محکوم است نماینده انگلیس: شمال غزه اکنون ویران تر از هیروشیما پس از انفجار بمب اتمی است معرفی مراکز رفع نقص کارت کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۴؛ آغاز توزیع کارت از ۲۹ بهمن اطلاعات مراکز حساس اسراییل در اختیار ایران است! جو پایدار در اغلب مناطق کشور| افزایش آلایندگی‌ها در شهرهای صنعتی جامع‌نگری در عرصه‌های علمی بارزترین ویژگی منظومه فکری رهبر انقلاب است نمایشگاه «آوای نقوش و کتیبه‌ها» در اردبیل افتتاح شد موجودی بیت کوین صرافی‌ها در حال کاهش است! مدیریت در شرایط بحران نیازمند کار تیمی است پیشنهادهای هفت‌گانه برای تعمیق روابط اقتصادی ایران و عمان ترکیدگی چرخ هواپیمای مشهد-رشت تکذیب شد

1

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی دارویی ایران با همراهی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و فعالان دارویی

  • کد خبر : 114177
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴
برگزاری نخستین  همایش بین‌المللی دارویی ایران با همراهی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و فعالان دارویی

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به بومی‌سازی موفق داروهای پیشرفته در کشور، هشدار داد که نبود حمایت مالی مناسب، مانع تبدیل دانش فنی به محصول در صنعت دارویی شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین؛ پروفسور فرید درکوش، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفت‌وگویی تصویری به بررسی وضعیت تکنولوژی‌های دارویی در کشور پرداخت و اظهار کرد: در چند دهه اخیر، فعالیت‌های قابل‌توجهی در حوزه‌های مختلف فناوری در کشور انجام شده است که خوشبختانه در حال حاضر بسیاری از داروهایی که در زمره داروهای های‌تک قرار می‌گیرند، با وجود اینکه بسیاری از کشورها ناچار به واردات آن‌ها هستند، در داخل کشور بومی‌سازی و تولید شده‌اند.

وی افزود: با وجود این دستاوردها، در یکی دو سال اخیر با چالش‌های جدی به‌ویژه در حوزه مسائل مالی مواجه بوده‌ایم. به‌عبارتی، علی‌رغم گسترش دانش و تکنولوژی در شرکت‌های داخلی، این شرکت‌ها به دلیل کمبود نقدینگی نتوانسته‌اند فناوری‌های خود را به مرحله تولید محصول برسانند.

 درکوش در ادامه با اشاره به تجربه‌های جهانی در این زمینه گفت: در سراسر جهان، این مسیر با ورود بانک‌ها و سرمایه‌گذاران خطرپذیر (ونچر کپیتالیست‌ها) طی می‌شود. آن‌ها در کنار شرکت‌های فناور قرار می‌گیرند و همکاری مشترک دارند؛ امری که در حوزه دارو و تکنولوژی نقشی کلیدی ایفا می‌کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر نبود چنین سازوکار موثری در کشور، تصریح کرد: در حال حاضر، در کشور ما این پل ارتباطی به‌درستی شکل نگرفته است. بانک‌ها به‌دلیل عدم اطمینان، تمایل چندانی به سرمایه‌گذاری در این بخش ندارند و این در حالی است که صندوق‌های سرمایه‌گذاری و همان وی‌سی‌ها (VCها) می‌توانند راهکاری مؤثر برای ورود سرمایه به این حوزه باشند از این‌رو، ضروری است که پل ارتباطی مناسبی میان این دو گروه ایجاد شود.

تعداد بازدید : 0

کد ویدیو

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=114177

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.