آوین ویژه»

عرضه محدود کالاهای اساسی با نرخ ارز امروز، علیرغم تأمین با نرخ گذشته ۲ مصدوم در اثر مسمومیت با گاز مونواکسید کربن در کرمانشاه اقدامات مقدماتی عراق برای برگزاری انتخابات پارلمانی اعتراض به فشردگی مسابقات/ اسلامی و رضاوند از دسترس استقلال خارج شدند؟ واکنش ظریف به سقوط سوریه روایت روزنامه آمریکایی از طرح دیوانه‌وار ترامپ برای غزه ابوعبیده: ارتباط ما با گروه محافظ عیدان الکساندر قطع شده است کارمند بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در چابهار به درجه رفیع شهادت نائل شد سیدجلال حسینی: مشکل تیم ملی و جواد خیابانی باید حل شود وزیر کشور فردا به ایلام سفر می‌کند جشن میلاد امام رضا (ع) در گرگان ۳۷ درصد مصرف برق قم مربوط به بخش خانگی است نیژنی نووگورود میزبان بزرگ‌ترین گردهمایی روسیه در حوزه اقتصاد دیجیتال «سیره حضرت زهرا(س)، الگوی سوم زنان، تعالی فردی و اجتماعی»، شعار محوری مراسم های بزرگداشت روز مادر است السودانی: برای واردات گاز از ایران معافیت تحریمی داریم تصاحب HTC به دست گوگل محمود دولت‌آبادی و نادره رضایی به تماشای «اکتینگ‌» نشستند دو صیاد متخلف در سد تالوار بیجار دستگیر شدند

0

ایران و ویتنام در مسیر همکاری هدفمند

  • کد خبر : 114721
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵
ایران و ویتنام در مسیر همکاری هدفمند

رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام، با اشاره به رشد چشمگیر مصرف قهوه در ایران، بر ضرورت تدوین سازوکارهای راهبردی برای توسعه همکاری‌های تجاری با ویتنام تأکید کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین، مصطفی موسوی، رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام بیان این که افزایش گرایش نسل جوان، گسترش فرهنگ کافه‌نشینی و تغییر سبک زندگی، قهوه را به یکی از کالاهای کلیدی در سبد مصرفی خانوارهای شهری ایران تبدیل کرده است، افزود: با وجود این رشد تقاضا، نبود تولید داخلی کافی و وابستگی به واردات، نیازمند بازنگری جدی در سیاست‌های تجاری این حوزه هستیم.

موسوی، ویتنام را به‌عنوان دومین صادرکننده بزرگ قهوه جهان معرفی کرد که در سال ۲۰۲۴، با وجود کاهش حجم صادرات، ارزش صادرات خود را به بیش از ۵.۴ میلیارد دلار رسانده است. او تأکید کرد که تنوع گونه‌های قهوه، قیمت رقابتی و تجربه بالای صادراتی ویتنام، این کشور را به شریک راهبردی و هدفی مهم برای واردات قهوه خام و فرآوری‌شده تبدیل کرده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام پیشنهاد داد سازمان توسعه تجارت ایران با رویکردی راهبردی، اقدام به تدوین سازوکار «سبد کالایی ویژه ویتنام» نماید. این طرح می‌تواند شامل کالاهایی مانند قهوه، چای و سایر محصولات کشاورزی با پتانسیل بالا باشد که به تسهیل واردات هدفمند، ارتقاء امنیت زنجیره تأمین و ایجاد فرصت‌های صادرات مجدد کمک خواهد کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: بازار داخلی ایران به سمت مصرف قهوه فوری، فرآوری‌شده و تنوع برندها در حال پیشرفت است و همکاری با کشورهایی مانند ویتنام که زیرساخت و تجربه لازم در این حوزه را دارند، می‌تواند مزیت رقابتی ایران در بازار منطقه را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

موسوی همچنین بر ضرورت تدوین سیاست‌های حمایتی، تسهیل روابط تجاری و ایجاد بسترهای مناسب برای حضور فعال بخش خصوصی در این عرصه تأکید کرد و گفت: این اقدامات می‌تواند آینده‌ای پایدار و هوشمندانه برای تجارت قهوه ایران رقم بزند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=114721

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.