به گزارش اقتصادآنلاین، محمد ناصری، دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکملهای رژیمی غذایی ایران در نشست خبری سیزدهمین همایش و نمایشگاه مکملهای غذایی، رژیمی و ورزشی درخصوص برگزاری این نمایشگاه گفت: پیشبینی ما این است که ۴ هزار بازدیدکننده تخصصی از نمایشگاه بازدید داشته باشند.
وی درخصوص اهداف برگزاری نمایشگاه گفت: فرهنگسازی مصرف مکملها و بیان یافتههای علمی در این حوزه و تواناییهای صنعت مکمل از اهداف مدنظر برگزاری این نمایشگاه است.
دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکملهای رژیمی و غذایی گفت: ۳۰۰ شرکت در حوزه تولید مکمل فعال هستند که از این ۱۲۰ شرکت دارای کارخانه هستند.
ناصری تصریح کرد: چندسالی است که واردات مکملها ممنوع شده است و موضوع فقط ممنوعیت مکمل نیست و جالب است صحبتی از ممنوعیت واردات ماشینآلات نیست. به طورکلی گفته میشود که کالای تولید مشابه داخل ممنوعیت واردات دارد.
ناصری گفت: ما در سندیکا منعی برای واردات مکملها نمیبینم، اما اثبات کیفیت مهم است و نباید اینطور باشد که ظاهر مکمل خارجی باشد و محتوای آن چیز دیگری باشد.
به گفته ناصری، در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۷ همت و در سال ۱۴۰۳، ۲۵ همت تولید مکمل داشتهایم.
ناصری درخصوص قیمت گذاری مکملها نیز گفت: قیمت مکمل هم مانند سایر کالاها است. باید کیفیت را کم کنیم که مکملها ارزان شود که ما این کار را انجام نمیدهیم. هم دغدغه افزایش قیمتها را داریم و از طرفی هم قیمت مکملها را متناسب با دارو و سایر محصولات تعیین میکنیم.
ناصری تاکید کرد: مکملهایی که در ایران تولید میشود در گروه محصولات باکیفیت هستند و در ایران در سطح استانداردهای دارو تولید میشوند در حالی که در برخی کشورها اینطور نیست.
امیرحسین جمشیدی، دبیر چهاردهمین همایش داروهای گیاهی و فرآوردههای طبیعی نیز در این نشست خبری بیان کرد: همایش طلای سبز به گونهای برگزار میشود که پاسخگوی سوالات جامعه درخصوص موضوعات مختلف از جمله طب سوزنی و طب سنتی باشد.
جمشیدی درخصوص دلیل برگزاری همزمان همایش داروهای گیاهی و فرآوردههای طبیعی با همایش و نمایشگاه مکملهای غذایی، رژیمی و ورزشی نیز گفت: شرکتهایی که داروی طبیعی تولید میکنند مکمل هم تولید میکنند و بسیاری از این شرکتها حتی داروی شیمیایی هم تولید میکنند و از این جهت همزمان برگزار میشود.