آوین ویژه»

خدمات فنی و مهندسی و گردشگری سلامت مبنای خوبی برای همکاری های دو استان است پول بنز برای خودروی چینی نشست علمی «مبانی تفسیری علامه طباطبایی در المیزان» برگزار شد باراک: نتانیاهو در حال سوءاستفاده از توجه همگان به مسئله اوکراین است بازرس کل گیلان: آب کشاورزی معضل اصلی گیلان است «سین هفتم» روانه بازار موسیقی شد هویت راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ مشخص شد یگان حفاظت محیط زیست گیلان آماده باش است پسکوف: اروپا به دنبال ادامه جنگ در اوکراین است سردار «یحیی الهی»: آمار فوتی‌های تصادفات لرستان کاهش یافت پیش بینی قیمت دلار و طلا بعد از مذاکرات بروجرد بیش از ۲۰۰ بنای تاریخی دارد بمب خبری فوتبال، با عراق توافق کرد ترامپ امروز فرمان تحریم دیوان بین المللی کیفری را امضا می‌کند مقاومت فلسطین: موشک یمن «توهم» ادعای پیروزی صهیونیست‌ها را ثابت کرد وزیر کشور سوریه: در اطراف دمشق کمربند امنیتی بسیار قوی حاکم است توکن‌های ترامپ در اوج! سرپرست جدید گمرک سومار معرفی شد

0

صادرات ۲ میلیارد دلاری مکمل‌ها و دارو‌های گیاهی/ آزادسازی واردات مکمل‌ها در اختیار سازمان غذا و دارو نیست

  • کد خبر : 115684
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
صادرات ۲ میلیارد دلاری مکمل‌ها و دارو‌های گیاهی/ آزادسازی واردات مکمل‌ها در اختیار سازمان غذا و دارو نیست

سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو بیان کرد: سازمان غذا و دارو در زمینه واردات و یا ممنوعیت واردات مکمل‌ها سیاست‌گذار نیست و صرفا مجری قانون است.

به گزارش اقتصادآنلاین، علی صفا، سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در نشست خبری سیزدهمین همایش و نمایشگاه مکمل‌های غذایی، رژیمی و ورزشی که ۲۸ تا ۳۰ خرداد ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی ایران‌مال برگزار خواهد شد، بیان کرد: در حال حاضر فقط به مواد اولیه شیرخشک ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی اختصاص می‌یابد و ارز مورد نیاز مکمل‌ها و سایر موارد به نرخ مرکز مبادله تامین می‌شود.

وی درخصوص ممنوعیت واردات مکمل‌ها گفت: سازمان غذا و دارو در این زمینه سیاست‌گذار نیست و صرفا مجری قانون است. طبیعی است که نتیجه ممنوعیت هر کالایی به ورود غیرمجاز و قاچاق منجر می‌شود.

وی در مورد موضع این سازمان در مورد آزادسازی واردات مکمل‌ها گفت: چرا باید بازار خودمان را در اختیار شرکت‌های خارجی قرار بدهیم. ضمن این که این موضوع ریشه فرهنگی هم دارد و ما فکر می‌کنیم که کالای خارجی بهتر از کالای ایرانی است، در حالی که الزاما اینطور نیست.

این مقام مسئول تصریح کرد: در کشور پاکستان در همسایگی ما با مهارت خاصی کالای تقلبی تولید می‌شود که در ظاهر قابل شناسایی نیست و حتی اطلاعات لیبل شامل آدرس و شماره تماس هم تقلبی و اشتباه است و چنین تولیداتی باید در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گیرد.

صفا در مورد فروش آنلاین مکمل‌ها نیز گفت: فروش دیجیتال و توسعه آن جزو رویکرد‌های دولت است و ما در این زمینه نظارت بر انبار این محصولات را دنبال می‌کنیم.

سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با بیان این که صادرات کل مجموعه مکمل‌ها و دارو‌های گیاهی در سال گذشته ۲ میلیارد دلار بوده، گفت: تمرکز بر صادرات به کشور‌های آسیایی و حاشیه خلیج فارس است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115684

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.