آوین ویژه»

طائب زمان اجرای وعده صادق ۳ را اعلام کرد جشنواره پایان نامه‌های برتر حوزه مهندسی زیست پزشکی برگزار می‌شود «ساعت جادویی» از ۱۹ دی اکران می‌شود فوری | بازار بورس ایران رکورد زد ادعای حاشیه‌ساز مکرون درباره برنامه هسته‌ای ایران واگذاری ۷۴۰ هکتار از اراضی مرکزی برای اجرای طرح انرژی پاک فوری / ارتش اسرائیل از رفح عقب‌نشینی کرد از موسساتی که خانواده اجاره می‌دهند چه می‌دانید؟ میزان فرار مالیاتی طلافروشان چقدر است؟/ رئیس اتحادیه طلا: ضرایب مالیاتی با قیمت طلا همخوانی ندارد  آئین عزاداری محفل فدائیان امام حسن مجتبی(ع) در پیاده‌راه اراک حمله موشکی حزب الله به صهیونیستها در جولان اشغالی و حیفا حمله نیروهای مسلح یمن به یافای اشغالی و ناوهای آمریکایی در دریای سرخ ابراهیم پشت‌کوهی تنور جشنواره را گرم کرد اما انتظارات را برآورده نکرد! آوار موسیمانه بر سر استقلال!؟ مکرون هم از ترامپ قطع امید کرد! شهردار تهران: شخصا در شهر می گردیم تا مطمئن شویم کسی از سرما آسیب نمی‌بیند روسیه: یک «نپتون» و یک پرتابه «هیمارس» اوکراین منهدم شدند ۲۵ میلیون دلار کالا از گمرک منطقه اقتصادی سلفچگان قم صادر شد

1

تولید کنسانتره فولاد سنگان در سال‌جاری به مرز یک میلیون تن رسید

  • کد خبر : 116788
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵
تولید کنسانتره فولاد سنگان در سال‌جاری به مرز یک میلیون تن رسید

مدیر کارخانه کنسانتره‌سازی فولاد سنگان با تشریح شرایط تولید و با اشاره به ظرفیت اسمی ۵ میلیون تن، کارخانه کنسانتره‌سازی فولاد سنگان گفت: در سال گذشته ۴.۴ میلیون تن کنسانتره تولید کردیم.

به گزارش اقتصادآنلاین، محمد گلی‌پور، مدیر کارخانه کنسانتره‌سازی فولاد سنگان، در تشریح وضعیت تولید خط کنسانتره فولاد سنگان و چالش‌های پیش‌رو آن پرداخت و گفت: ظرفیت اسمی خط تولید کنسانتره ۵ میلیون تن در سال است که در سال گذشته موفق به تولید ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کنسانتره شدیم که این میزان معادل بیش از ۹۰ درصد ظرفیت کارخانه است. این‌ میزان کاهش تولید به‌دلیل کمبود انرژی و آب بوده است و در صورت تامین پایدار انرژی رکورد تولید ۵ میلیون تن به راحتی در دسترس بود.

گلی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: در سال‌جاری، تاکنون حدود یک میلیون تن کنسانتره تولید کرده‌ایم، اما برخی شرایط روند تولید را تحت‌تأثیر قرار داده است. وی به تلاش‌های بومی‌سازی قطعات در این واحد اشاره کرد و گفت: ما در راستای بومی‌سازی، اقداماتی را انجام داده و بخش قابل‌توجهی از قطعات را جهت بومی سازی شناسایی و دفترچه فنی مورد نیاز نیز توسط واحد مهندسی کارخانه تدوین شده است. با این وجود، در ساخت برخی قطعات که نیازمند فناوری پیشرفته هستند، همچنان متکی به واردات هستیم که البته مشکلاتی نیز وجود دارد. البته همکاری ما با شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری و دانشگاه‌ها، به‌ویژه دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه تهران، در این زمینه بسیار مؤثر بوده است.

مدیر کارخانه کنسانتره فولاد سنگان افزود: تجهیزات خط تولید ما شامل ترکیبی از تجهیزات چینی و اروپایی است. این تجهیزات معمولا گارانتی یک‌ساله دارند. در دوران کرونا، با خروج کارشناسان خارجی از کشور، متخصصان داخلی توانستند به کارخانه را تکمیل و راه اندازی نمایند. گلی‌پور تصریح کرد: کارخانه کنسانتره‌سازی فولاد سنگان، نخستین کارخانه در ایران است که واحد فیلترپرس باطله را راه‌اندازی کرده است. این واحد علاوه بر کاهش ۸۰ درصدی مصرف آب، به حفظ محیط زیست کمک شایانی کرده است. میزان مصرف آب ما به‌طور متوسط به حدود ۳۵۰ لیتر کاهش یافته است. وی به مصرف انرژی نیز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر به کمک همکاران موارد مصرف بهینه انرژی کاملا نهادبنه و اجرایی شده است. مدیر کارخانه کنسانتره فولاد سنگان همچنین با اشاره به نوع سنگ‌های معدنی گفت: وضعیت سنگ‌های معدنی که به ما تخصیص داده می‌شود، تأثیر زیادی بر میزان بازیابی و کیفیت کنسانتره دارد. ریکاوری کنسانتره به سنگ تحویلی براساس طراحی باید ۵۰ درصد باشد، گلی‌پور در ادامه با اشاره به این موضوع که ما با دانشگاه‌ها و شرکت‌های مهندسی همکاری داریم تا بتوانیم آنالیز بهتری از سنگ‌ها داشته باشیم، گفت:  از روش‌های نوین برای ارتقای کیفیت کنسانتره و استفاده اقتصادی‌تر از باطله‌ها استفاده می کنیم. هم‌اکنون باطله‌ها با آهن زیر ۱۹ درصد دپو می‌شوند تا در فرآیندهای آتی مورد استفاده قرار گیرند. وی در ادامه تأکید کرد: با وجود برخی مشکلات، ما با پشتکار در حال پیشرفت هستیم و امیدواریم با ادامه همکاری‌ها و توسعه بومی‌سازی، به ظرفیت کامل ۵ میلیون تن در سال دست یابیم و در عین حال مسئولیت‌های زیست‌محیطی خود را به نحو احسن انجام دهیم. مدیر کارخانه کنسانتره فولاد سنگان همچنین در پاسخ به این پرسش که از باطله‌ها استفاده نمی‌کنید، عنوان کرد: روی باطله‌ها کارهای تحقیقاتی در دست انجام داریم که در ادامه از آنها به عنوان ورودی کارخانه کنسانتره هماتیتی استفاده خواهد شد.

 
لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=116788

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.