آوین ویژه»

وزیر علوم خواستار تامین امنیت اطراف خوابگاه‌های دانشجویی شد نامه مهم ایران به شورای امنیت/ به هرگونه حمله آمریکا سریعا پاسخ می دهیم مرکز نهضت با ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را روایت کرد حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی درخشش نو هنران دانش آموز چهارمحال و بختیاری در رویداد نقش طوفان موشک‌ کروز جدید آزمایش شد/ هشدار جدی به دشمنان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در گیلان/ دما ۸ درجه افزایش می یابد گلستان نیازمند زنجیره ارزش در بخش زراعت و صنعت است به کاروان کمک‌های ایران در لبنان حمله شد + فیلم شرایط دریافت دو وام مهم ابلاغ شد + جزئیات راه‌اندازی تاکسی‌ هوایی در ابوموسی؛ گامی جدید برای اتصال فرودگاه‌های کوچک و جزایر کشور نشست فعالان اقتصادی با رئیس جمهور مخالفت مسکو با اعزام نیروی حافظ صلح به اوکراین مذاکرات با ایران نمی‌تواند تا ابد ادامه داشته باشد شهردار اراک: با عزمی راسخ در مسیر خدمت رسانی به مردم گام برمی داریم منوچهر والی‌زاده دوبلور مطرح درگذشت عضو کمیسیون انرژی: احتمال قطعی گسترده خطوط مخابراتی و اینترنتی در تابستان وجود دارد هر مسلمان و مصلح اجتماعی باید در برابر توهین و تهمت، چشم پوشی کند

0

گنجی عظیم توسط چین کشف شد

  • کد خبر : 125504
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵
گنجی عظیم توسط چین کشف شد

چین به تازگی ذخایر عظیمی از سنگ لیتیوم کشف کرده است، این گنج عظیم در منطقه معدنی جی‌جیائوشان در شهرستان لینوو قرار دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، چین روز سه‌شنبه از کشف ذخایر جدید سنگ لیتیوم به میزان ۴۹۰ میلیون تُن در استان هونان واقع در مرکز این کشور خبر داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری دولتی شین‌هوا، این اکتشاف به‌عنوان «نوعی ذخیره لیتیوم از نوع گرانیت دگرسان‌شده» طبقه‌بندی و تخمین زده می‌شود که حاوی حدود ۱.۳۱ میلیون تُن اکسید لیتیوم به‌همراه سایر مواد معدنی مانند روبیدیوم، تنگستن و قلع باشد.

به گزارش این رسانه با استناد به اداره منابع طبیعی استان، این ذخایر در منطقه معدنی جی‌جیائوشان در شهرستان لینوو قرار دارد.

لیتیوم یک عنصر کلیدی در باتری‌های تلفن همراه و سایر باتری‌های قابل شارژ برای لوازم الکترونیکی، خودرو‌های برقی و تأسیسات ذخیره‌سازی برق است.

بر اساس گزارش سازمان زمین‌شناسی چین که وابسته به وزارت منابع طبیعی این کشور است، ذخایر لیتیوم چین تا ژانویه به ۱۶.۵ درصد از کل ذخایر جهانی رسیده و این کشور را پس از استرالیا در رتبه دوم جهان قرار داده است.

چین علاوه بر تسلط تاریخی بر بازار جهانی عناصر خاکی کمیاب، به‌سرعت در حال تقویت موقعیت خود در بازار فلزات راهبردی دیگر از جمله لیتیوم است.

لیتیوم، اگرچه جزو عناصر خاکی کمیاب طبقه‌بندی نمی‌شود، اما کشف ذخایر عظیم آن در استان هونان، آن‌هم در شرایطی که چین صادرات عناصر استراتژیک را محدود کرده، می‌تواند موقعیت این کشور را به‌عنوان ابرقدرت منابع فناوری‌محور تثبیت کند.

در همین حال، چین از اوایل سال جاری میلادی محدودیت‌هایی را برای صادرات برخی عناصر خاکی کمیاب از جمله نئودیمیوم، دیسپروزیوم و تربیوم اعمال کرده است؛ فلزاتی که در ساخت آهن‌ربا‌های فوق‌قوی کاربرد دارند. این اقدامات، همراه با افزایش ذخایر لیتیوم، زنگ هشدار را برای کشور‌های غربی به صدا درآورده و آنها را وادار کرده است تا به دنبال تنوع‌بخشی به منابع، توسعه معادن داخلی و ذخیره‌سازی استراتژیک بروند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=125504

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.