آوین ویژه»

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر یک هزار و ۹۹۰ واحد صنفی در مرکزی گردش مالی بالای گوهرسنگ‌ها و ضرورت ایجاد یک تشکل صنفی اختصاصی زلنسکی: به تنهایی نمی‌توانیم کریمه و دونباس را از روسیه پس بگیریم “نادر فریادشیران” با شکایت “مهدی تاج” به زندان رفت نشست پاسداشت آیین ملی یلدا در بندرعباس برگزار شد حمله مجدد رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت+ فیلم مهدی تاج: دنیا به ایران یک قهرمانی جام جهانی بدهکار است! جزییات سخنرانی لغو شده عراقچی منتشر شد گروسی: در نطنز از اماکنی که آژانس دسترسی دارد بازدید کردیم پیش بینی قیمت دلار در بازار سال آینده | ارز تک نرخی دروغ است میوه و ثمره علم باید بندگی خدا باشد حمله اشغالگران آمریکایی به ارتش سوریه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ۱۴ بارضاحیه جنوبی بیروت رابمباران کردند جنگ احزاب، مُهر پایانی بر طمع دشمنان اسلام بود تولید روزانه ۱۲۰ هزار قرص نان بسته بندی صنعتی در گیلان آمریکا چه طور به داعش اسلحه می‌رساند؟ انتخابات هیات رئیسه نظام مهندسی استان سمنان برگزار شد وزش باد تا ظهر چهارشنبه اردبیل را فرا می‌گیرد

0

سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ و تاثیر آن بر بازار جهانی فولاد

  • کد خبر : 67281
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴
سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ و تاثیر آن بر بازار جهانی فولاد

رئیس جمهور امریکا در حالی بر واردات فولاد به این کشور تعرفه ۲۵درصدی وضع کرده که یک چهارم فولادی که در ایالات متحده مصرف می‌شود، وارداتی است.

به گزارش اقتصادآنلاین؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، اعلام کرده است که قصد دارد تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات محصولات فولادی و آلومینیومی اعمال کند. او همچنین تهدید کرده است که برای واردات کالاهایی از کشورهایی که بر کالاهای آمریکایی تعرفه می‌بندند، تعرفه مشابه وضع خواهد کرد.
این تعرفه‌ها از تاریخ ۱۲ مارس (۲۲ اسفند) اجرایی می‌شوند و به گفته ترامپ، هیچ کشوری از اعمال این تعرفه‌ها معاف نخواهد بود. این در حالی است که تقریباً یک چهارم فولاد مصرفی در ایالات متحده آمریکا وارداتی است.
بنا بر اعلام اداره کل تجارت بین‌الملل، کانادا، برزیل و مکزیک بیشترین صادرات فولاد را به آمریکا دارند. در بازه زمانی مارس ۲۰۲۴ تا ژانویه ۲۰۲۵، این سه کشور حدود نیمی (۴۹ درصد) از فولاد مصرفی در آمریکا را تأمین کردند.
در این بازه زمانی، کانادا ۵.۴۷ میلیون تن فولاد به آمریکا صادر کرد و سهمی ۲۲ درصدی از بازار فولاد وارداتی به آمریکا داشت. برزیل و مکزیک نیز به ترتیب ۳.۷۴ میلیون تن و ۲.۹ میلیون تن فولاد به این کشور صادر کردند.
پس از سه کشور یادشده، کره جنوبی، ویتنام، ژاپن، آلمان، تایوان، هلند و چین هفت کشوری هستند که به ترتیب بیشترین صادرات فولاد را به آمریکا دارند. این هفت کشور سهمی ۳۰ درصدی از واردات فولاد به آمریکا در بازه زمانی یادشده را در اختیار داشتند.
ترامپ هدف از اعمال تعرفه بر واردات کالاهای گوناگون را حمایت از صنایع آمریکایی، کاهش ناترازی تجاری و ارتقای تولید داخلی عنوان کرده است.
در ماه مارس سال ۲۰۱۸ میلادی و در دوره پیشین ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا، او بر واردات فولاد تعرفه ۲۵ درصدی و بر واردات آلومینیوم تعرفه ۱۰ درصدی وضع کرده بود تا از وابستگی این کشور به فولاد وارداتی کاسته و تولید داخلی تقویت شود.
در پی اتخاذ این سیاست ترامپ، در بازه زمانی ماه می ۲۰۱۸ تا ماه می ۲۰۱۹، تولید فولاد خام آمریکا نزدیک به ۴ درصد رشد کرد. صاحبان کارخانه‌ها و انبارها با افزایش قیمت محصولات فولادی سود چشمگیری به دست آوردند، اما در مقابل، هزینه‌های ساخت و ساز در این مدت در آمریکا افزایش پیدا کرد.
در پی این اتفاقات، چین در جایگاه بزرگ‌ترین تولیدکننده فولاد دنیا که بیش از نیمی از تولید جهانی را در اختیار دارد، قیمت فولاد صادراتی خود را پایین آورد و فولاد ارزانش را روانه بازار جهانی کرد. هرچند چین بزرگ‌ترین صادرکننده فولاد به آمریکا نیست، اما کاهش واردات فولاد به آمریکا بر فولاد چین تأثیرگذار است؛ زیرا این فولاد و آلومینیوم چین است که در کشورهایی مانند ویتنام فرآوری می‌شود و سپس به بازار آمریکا صادر می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=67281

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.