آوین ویژه»

کدام ارز دیجیتال را بخریم؟ کرمانشاه میزبان نمایشگاه علوم قرآن و عترت در ماه مبارک رمضان دوره طریق القدس با هدف تربیت کنشگر تخصصی فلسطین برگزار می شود ظرفیت گرانبهایی از دلقک‌ و مطربان به ما رسید؛ قصدم ستایش زن فرنگی نبود خروج میلیاردی سرمایه از بورس تهران/ وضعیت بورس بحرانی شد فیلمساز ایرانی داور ۲ جشنواره هندی شد عید فطر فرصتی برای تقویت روحیه وحدت و همدلی امت اسلامی است ۲۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه کشاورزی آذربایجان غربی مستقر هستند جزئیات مذاکرات آتش بس در غزه از نگاه رسانه‌های صهیونیست حضور ۲ لرستانی در رقابت‌های کشتی دانش‌آموزان جهان «باغ کیانوش» ۱۶ میلیاردی شد؛ سومین فیلم پرفروش غیرکمدی سال پروژه سد و جاده یک هراز ۲ ساله قابل تکمیل است گروه های حساس مراقبت باشند؛ هوای تهران آلوده است چراغ چهلمین جشنواره موسیقی فجر روشن می‌شود؛ جشن ۷۵ سالگی آهنگساز انقلاب غرب نگران تشییع پیکر مطهر شهید سید حسن نصرالله است ترور یکی از دیپلمات‌های سابق سوریه به دست افراد ناشناس سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد درگیری شدید ایلان ماسک و وزیر ترامپ خبرساز شد

1

راه حل‌های بهینه برای مدیریت پایدار منابع معدنی

  • کد خبر : 69608
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۳
راه حل‌های بهینه برای مدیریت پایدار منابع معدنی

نهمین نشست گروه کارشناسان معدنی اکو (MEGM-۹) در ۱۲ فوریه ۲۰۲۵ در حالت هیبریدی برگزار شد.

به گزارش اقتصادآنلاین، در این نشست که به ریاست دکتر نواز احمد ویرک، مدیر کل مواد معدنی وزارت انرژی (بخش نفت) پاکستان برگزار شد، نمایندگان هشت کشور عضو اکو شامل آذربایجان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکیه و ترکمنستان گرد هم آمدند.

با توجه به پیش‌بینی‌های بلندمدت جهانی در مورد تقاضای فزاینده در مواد معدنی و بازار‌های کالا‌های جدید، فرصتی به‌موقع برای ذخیره‌سازی و پیشبرد دستور کار منطقه‌ای جامع در بخش مواد معدنی فراهم کرد.

دکتر فواد فرزالی بی اف، مدیر انرژی، مواد معدنی و محیط زیست دبیرخانه اکو در سخنرانی افتتاحیه خود بر ضرورت تحکیم اراده سیاسی، افزایش مالکیت و ساده سازی همکاری پروژه محور برای دستیابی به همکاری‌های منطقه‌ای موثرتر در زمینه مواد معدنی تاکید کرد.

دبیرخانه اکو در مورد پیش نویس “نقشه راه پنج ساله اکو در زمینه همکاری مواد معدنی برای سال‌های ۲۰۲۶-۲۰۳۰” به عنوان اولین سند چارچوب جامع، فراگیر و راهنما برای همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه مواد معدنی توضیحاتی ارائه داد. مذاکرات بر روی یافتن راه حل‌های بهینه برای راه اندازی و اجرای تعدادی از طرح‌های پیشنهادی، به ویژه نقشه شاخص کیفیت زیست محیطی منطقه ECO (ECO-EQI)، که به دنبال بهبود مدیریت زیست محیطی و ترویج شیوه‌های پایدار در عملیات معدنی در سراسر منطقه است، متمرکز بود.

علاوه بر این، در این نشست نقش حیاتی مدیریت پایدار منابع معدنی و شیوه‌های استخراج پایدار، دستور کار کارآمدی منابع و همچنین تحول دیجیتال در زمین‌شناسی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. پیشنهاد‌هایی برای ادغام ابزار‌های دیجیتال و هوش مصنوعی در مدیریت داده‌های زمین‌شناسی به اشتراک گذاشته شد و بر ضرورت همکاری چندجانبه برای مقابله با چالش‌های مشترک تاکید شد.

به طور کلی، این نشست گفت‌و‌گو و همکاری بین کشور‌های عضو اکو در زمینه مواد معدنی را احیا کرد. شرکت کنندگان موافقت کردند که اجرای طرح‌های پیشنهادی را در اولویت قرار دهند و میزبانی جلسات آینده را در نظر بگیرند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=69608

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.