آوین ویژه»

حمله بی‌سابقه بیل گیتس به ایلان ماسک محمد محبی، نزدیک به رکورد تاریخی علی پروین چالش های پژوهش در ایران؛ از اخلاق تا جدایی از جامعه و ضعف میان رشته ای بررسی روند حرکتی دوج کوین/ جهش تاریخی دوج در راه است؟ بازدید ۱۷۹ هزار مسافر نوروزی از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی خرم‌آباد بهره‌برداری از پایگاه‌های روابط سببی، نسبی و اطلاعات خانوار هویت راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ مشخص شد رونمایی از مستند الهام‌بخش «شگرد» و اکران آن در شهرهای گلستان احیای شب نوزدهم ماه رمضان در اردبیل ادعای ضدایرانی جدید انگلیس «خدمت بی منت» اولویت کاری کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اهواز باشد علی مطهری به مخالفان داخلی مذاکره هشدار داد تشییع پیکر شهید «علی رحمانیان» در جهرم عاملان تیراندازی خیابان ۳۰ متری پژوهنده خرم‌آباد دستگیر شدند روش های پیش بینی قیمت دلار اعلام شد اسکار سرانجام بدلکاران را هم به رسمیت شناخت عکس | رونمایی از چهره مادربزرگ فرعون پس از ۳ هزار سال ترامپ: اسناد ترور کِندی «بدون ویرایش» امروز منتشر می‌شود

1

برنامه تدوین نقشه راه تجارت گوهرسنگ‌ها از معدن تا بازار

  • کد خبر : 83568
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۶
برنامه تدوین نقشه راه تجارت گوهرسنگ‌ها از معدن تا بازار

مطابق با اهداف پروژه پژوهشی “بررسی جامع وضعیت تجارت گوهرسنگ ها، چالش ها و راهکارهای توسعه ای” تدوین نقشه راه تجارت زنجیره معدن تا بازار این صنعت هدفگذاری شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین، ابومحمد هاشمی، مجری طرح توسعه گوهرسنگ کشور در آیین مبادله قرارداد همکاری بین ایمیدرو و دانشگاه بهشتی با بیان این مطلب، افزود: تجارت گوهرسنگ‌ها حلقه مفقوده این صنعت در کشور محسوب می شود.

هاشمی افزود: با توجه به برنامه و اقدامات صورت گرفته در حوزه گوهرسنگ با راهبری ایمیدرو و بر اساس سند توسعه صنعت گوهرسنگ کشور؛ تحقق سهم یک درصدی ایران در تجارت جهانی در افق های پیش رو هدفگذاری شده است.

وی با بیان اینکه قراداد همکاری بین ایمیدرو و دانشگاه شهید بهشتی در زمینه بررسی جامع وضعیت گوهرسنگ ها در تحقق اهداف توسعه ای این بخش موثراست؛ گفت: در این راستا هفت پیشنهاد پژوهشی از دانشگاه های برتر کشور معرفی شد که در نهایت اجرای این پروژه بزرگ بر اساس داوری استادان و فعالان این حوزه، به دانشگاه شهید بهشتی سپرده شد.

هاشمی با اشاره به اقدامات و برنامه های بخش گوهرسنگ، اعلام کرد: اکنون اقدامات صورت گرفته در بخش آموزش، اکتشاف، توسعه مراکز آزمایشگاهی، مطالعات پژوهشی و… در حال انجام است.

وی ادامه داد: با اخذ رای شورای عالی معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ واگذاری محدوده های اکتشافی امیدبخش گوهرسنگ ها به دارندگان زنجیره ارزش اجرایی شود که این موضوع در توسعه این حوزه بسیار اثرگذار است.

مجری طرح توسعه گوهرسنگ کشور افزود: همچنین برنامه ایجاد زنجیره ارزش استانی با هدف ارتقا و توانمندسازی صنعت گوهرسنگ در هر استان در این پروژه، مورد نظر است.

در ادامه این جلسه مدیر قطب علمی گوهرشناسی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی طی سخنانی گفت: از فازهای اجرایی پروژه پژوهشی “بررسی جامع وضعیت تجارت گوهرسنگ ها، چالش ها و راهکارهای توسعه ای” می توان به شناخت وضعیت موجود گوهرسنگ کشور، واکاوی وضعیت موجود، ترسیم وضعیت مطلوب و همچنین تدوین نقشه راه در زنجیره معدن تا بازار گوهرسنگ ها نام برد.

فریبرز مسعودی افزود: ایجاد بانک اطلاعاتی از بخشهای مختلف صنعت و معدن و دانشگاهی در این پروژه مورد توجه است.

مسعودی افزود: همچنین با مشکلات بازاریابی و برندسازی در این بخش مواجه هستیم و از سوی دیگر ظرفیت بازارهای داخلی و خارجی را بطور دقیق اطلاعاتی نداریم.

وی گفت: با شناخت کافی از وضعیت بازار و جمع آوری اطلاعات درست می توان نقشه راه توسعه تجارت گوهرسنگ ها را ترسیم کرد.

دراین جلسه سایر استادان فعال در حوزه گوهرسنگ به بیان دیدگاه های خود برای پیشبرد اهداف این پروژه پرداختند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=83568

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.