آوین ویژه»

آتش سوزی بیمارستان امام خمینی(ره)شهر ایلام مهار شد؛کسی آسیب ندید استفاده از فناوری های نوین در دستور کار مدیریت پسماند تهران است تامین امنیت غذایی مردم برنامه اولویت دار سازمان پدافند غیرعامل پوتین: روسیه برای جلوگیری از گسترش تنش در خاورمیانه تلاش می‌کند واکنش سخنگوی دولت به ناآرامی‌های ترکیه لحظه انفجار شدید وانت در جایگاه گاز پارسیان قم پرواز مسیر ایلام – تهران به علت نقص فنی لغو شد نجف میزبان نخستین پرواز از مدینه منوره جدول حقوق بازنشستگان با افزایش ۴۵ درصدی منتشر شد اولویت اصلی دولت چهاردهم توسعه زیرساخت‌های ایلام است استعفای ظریف و استیضاح همتی برنامه ریزی شده بود یا تصادفی؟ دهک های ۴ تا ۹ یارانه نقدی خود را برداشت کنند واکنش فرمانده سابق سپاه به اظهارات جنجالی رفیق دوست وعده مهم درباره بورس + جزئیات یونیسف: جهان نمی‌تواند در برابر قتل کودکان در غزه بی‌تفاوت بماند بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد پشتیبانی گام به گام و تسهیل فرآیند حفظ در پویش سوره «فتح» گوترش: مطمئنیم که مردم سوریه توانایی تعیین سرنوشت خود را دارند

0

گسترش همکاری‌ها در بریکس؛ از فناوری بلاک‌چین تا نوآوری‌های کشاورزی

  • کد خبر : 88653
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
گسترش همکاری‌ها در بریکس؛ از فناوری بلاک‌چین تا نوآوری‌های کشاورزی

پایگاه «بریکس تی‌وی» مهم‌ترین اخبار کشورهای عضو و مرتبط با این گروه در هفته گذشته را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و الکساندر لوکاشنکو، همتای بلاروسی وی، بر تقویت همکاری این کشور با گروه بریکس توافق کردند.

لوکاشنکو از پوتین بابت حمایت از عضویت بلاروس در بریکس به عنوان کشور شریک قدردانی کرد. لوکاشنکو ۱۳ مارس در سفری رسمی به مسکو، با پوتین دیدار و گفتگو کرد.

برزیل نیز در حال پیشبرد ادغام مالی مبتنی بر فناوری بلاک‌چین برای مدرن‌سازی تجارت میان کشورهای بریکس است. این کشور به عنوان رئیس دوره‌ای بریکس در سال ۲۰۲۵، گفتگوها را برای بهبود کارایی تراکنش‌های مالی بین‌المللی میان اقتصادهای نوظهور پیش می‌برد.

ارمنستان نیز ابراز تمایل خود را برای پیوستن به بریکس به عنوان عضو ناظر اعلام کرد. آرارات میرزویان، وزیر امور خارجه ارمنستان، در مصاحبه‌ای با تارنمای هندی «ویون» این موضوع را مطرح کرد.

پنج کشور عضو بریکس در میان ۱۰ کشور برتر از نظر رشد تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۴ قرار گرفتند. این کشورها به طور متوسط رشد اقتصادی بالاتری نسبت به کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه (OECD) نشان دادند.

پارلمان هند نیز لایحه‌ای را برای مدرن‌سازی بخش راه‌آهن این کشور تصویب کرد. علاوه بر این، بودجه این بخش برای ایالت‌های کرالا، تامیل‌نادو، اودیسا و بنگال غربی افزایش خواهد یافت.

مصر قصد دارد که تا سال ۲۰۳۰ هفت کریدور لجستیکی ایجاد کند. این طرح در راستای راهبرد ملی توسعه پایدار این کشور اجرا می‌شود.

دانشمندان چینی نیز یک نانوماده مبتنی بر کربن ساخته‌اند که می‌تواند رشد محصولات کشاورزی و کارایی فتوسنتز را افزایش دهد. این نوآوری پتانسیل بالایی برای افزایش بهره‌وری کشاورزی و تولیدات زیستی با انرژی خورشیدی دارد.

یک دیپلمات اتیوپیایی نیز بر ضرورت افزایش همکاری‌های کشاورزی درون‌گروهی بریکس تاکید کرد. این اظهارات در جلسه کارگروه کشاورزی بریکس مطرح شد. جلسه مذکور ۱۲ تا ۱۴ مارس ۲۰۲۵ در برازیلیا، پایتخت برزیل، برگزار شد.

امارات متحده عربی نیز سیاست ملی جدیدی را برای حفظ میراث معماری مدرن خود راه‌اندازی کرده است. انتظار می‌رود که این سیاست گردشگری فرهنگی را در امارات متحده تقویت کند.

ایران نیز قصد دارد سیستم مدیریت گردشگری پزشکی را در سراسر کشور راه‌اندازی کند. این سیستم از ابتدای سال جدید به طور کامل اجرایی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=88653

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.