آوین ویژه»

انتصاب سرپرست برای اداره کل هنرهای تجسمی عالم‌زاده نوری: نظام جامع اندیشه اسلامی در حوزه علمیه پیگیری می‌شود مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشته‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ تمدید شد مدبر روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان برنج دبیر هیات مدیره انجمن صنفی روابط عمومی شد یادواره ۱۵۶ شهید خورزوق برگزار می‌شود اختصاص فاینانس جهت خرید کالاهای ایرانی برای کشورهای آفریقایی حقیقتی که تئاتر از جنگ جهانی دوم فاش می‌کند! افزایش تمایل اروپایی‌ها به ازسرگیری وارادات گاز از روسیه مرتضی شاه کرم: «اشتراکی» تلنگر به جامعه است دادگاه رسیدگی به پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران برگزار شد جشن گلریزان برای آزادی ۵۰ زندانی جرایم غیرعمد با اولویت بانوان لازارینی: ممنوعیت فعالیت آنروا از سوی اسراییل، تبعات جدی برای فلسطینیان دارد دست پر «محفل» در ماه رمضان؛ ضبط برنامه با حضور مردم ادامه دارد قیمت روغن نباتی با رفتن صافولای عربستان تغییری نمی‌کند وزیر صهیونیست: اسرائیل در آینده نزدیک از لبنان عقب‌نشینی نخواهد کرد ۲۰ آذر ماه حساب بازنشستگان ۱۰ میلیون تومان شارژ می شود شگویا و تقاضای قوی در بازار منفی این روزها / خرید سهم در این محدوده منطقی است؟ سلامت پرواز و مسافران با مهارت خلبان و نیروهای عملیاتی در رشت

2

خلیلی: اجرای قانون ثبت معاملات، عدالت را عینی می‌کند

  • کد خبر : 113524
  • ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶
خلیلی: اجرای قانون ثبت معاملات، عدالت را عینی می‌کند

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه اجرای قانون ثبت معاملات، عدالت را عینی می‌کند، گفت: بیش از ۱۸ هزار مشاور املاک (معادل ۸۰ درصد) به سامانه الکترونیک سازمان ثبت اسناد و املاک متصل شده‌اند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین خلیلی معاون اول دستگاه قضا طی سخنانی در نخستین همایش ملی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، اظهار کرد:‌ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول دارای ویژگی‌ها و خصایص زیادی است که در این میان، «مشارکتی و جمعی بودن» مهم‌ترین ویژگی این قانون است. 

معاون اول قوه قضاییه گفت: فلسفه قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، آرامش‌بخشی فکری و ذهنی به شهروندان در حوزه نظام مالکیتی و از بین بردن تردید‌ها و تشکیک‌ها در این زمینه است. 

وی افزود: ما اجرای دقیق قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول را مساوی با اجرای عدالت می‌دانیم و معتقدیم که اجرای این قانون محقق نمی‌شود مگر آنکه فعالیت‌ها در ذیل آن به شکل مشارکتی و جمعی صورت بگیرد. 

‌خلیلی عنوان کرد: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در حوزه اجرا متولیان زیادی دارد و تنها قوه قضاییه متولی اجرای آن نیست؛ در ذیل این قانون برای سایر سازمان‌ها و دستگاه‌ها نیز ماموریت‌ها و وظایفی تعریف شده است.

وی گفت: امروز می‌توانیم اذعان کنیم که روند پیشرفت اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در بخش‌های آیین نامه‌ای و زیرساختی، مناسب و مطلوب بوده است. 

معاون اول عدلیه با اشاره به پیش‌بینی تدوین 14 آیین نامه در قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول که 6 مورد آن مرتبط با قوه قضاییه و 8 مورد مرتبط با دولت است گفت: با توجه به ابلاغ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در سوم تیر ماه سال 1403 بلافاصله شورای راهبری اجرای این قانون در قوه قضاییه آغاز به کار کرد؛ این شورا تاکنون 38 جلسه را به صورت مستمر برگزار کرده که حاصل آن بیش از 250 مصوبه بوده است. 

‌خلیلی گفت: تاکنون 15 مورد از سرویس‌ها و سامانه‌های مرتبط با قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول به صورت صددرصدی اجرایی و راه‌اندازی شده‌اند. 

وی افزود: در راستای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، از پانزدهم مرداد ماه سال گذشته تاکنون از مجموع بیش از 147 هزار مشاور املاک دارای پروانه کسب در سراسر کشور، بیش از 18 هزار مشاور املاک (معادل 80 درصد) به سامانه الکترونیک سازمان ثبت اسناد و املاک متصل شده‌اند. 

خلیلی خاطرنشان کرد: همچنین از تاریخ سوم تیر ماه سال 1403 که زمان ابلاغ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول بود تا کنون، 3 میلیون و 500  هزار سند تک برگ صادر و به مردم تحویل داده شده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=113524

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.