آوین ویژه»

تصاویری از راهپیمایی ۲۲ بهمن در دماوند و شهریار شهادت۸۵۵ فلسطینی در غزه طی۱۰ روز، افزایش شمار شهدا به۵۰ هزار و ۲۰۸ نفر ۶ حمله پهپادی جدید مقاومت اسلامی به اراضی اشغالی سازمان سنجش ادعای پایین بودن سطح آزمون وکالت را مردود دانست عکسی از سفره هفت‌سین پزشکیان در سال ۱۴۰۴ سعید رضایت: گروه کُر مادران برای عزت نفس دادن به بانوان شکل گرفت «شاهنامه نگاری» به ارسباران رسید اولین مصاحبه رسمی اسماعیل کارتال با شبکه ترکیه‌ای/ هدفم قهرمانی آسیا با پرسپولیس است ریشه فساد در پرونده “چای دبش” باتدابیر قوه‌قضاییه خشکانده شد سرکشی از خانواده‌های زندانیان در دیلم انجام شد آمدم با اشک جاری ای امیدم، هم غبار از قبر تو هم از وجود خود بگیرم گروسی، مدیرکل آژانس اتمی: در حال بررسی نامزدی خود برای دبیرکلی سازمان ملل هستم پاسداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی در مالزی؛ اندیشه سردار سلیمانی گسترش عدالت بود عملیات اجرایی نیروگاه‌های خورشیدی مرکزی در خمین آغاز شد تاثیر انتخابات آمریکا بر بورس ایران / حال بازار در این هفته چگونه خواهد بود؟ ایران و روسیه نیروگاه اتمی می‌سازند واکنش پسر پزشکیان به برکناری ظریف بررسی تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی

0

اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل در مرکز وکلا تأسیس می‌شود

  • کد خبر : 11396
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل در مرکز وکلا تأسیس می‌شود

رییس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه از تأسیس اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل با توجه به اهمیت آن در تصمیم‌سازی‌های کلان جوامع حقوقی خبر داد.

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسن عبدلیان‌پور؛ رییس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران قوه قضاییه با تأکید بر اینکه امکان ندارد مدیر به تنهایی بتواند به تمام مسائل و تحولات روز پاسخگو باشد، از تأسیس اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل با توجه به اهمیت آن در تصمیم‌سازی‌های کلان جوامع حقوقی کشور خبر داد.

رییس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران قوه قضاییه به تحولات روزافزون سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، مدیریتی و فناورانه در جامعه اشاره کرد و گفت: این تحولات دارای سه ویژگی مهم هستند؛ پیچیدگی خاص، تغییرات مداوم و گسستگی که هیچ تجربه‌ای از گذشته برای حل آن‌ها وجود ندارد.

سامانه 129؛ پلی به عدالت و مشاوره برای همه مردم

وی افزود: در چنین شرایطی، مدیران به تنهایی نمی‌توانند به تمام مسائل و تحولات پیش‌رو پاسخ دهند و نیاز به ایجاد گروهی با سطح خُبرگی احساس می‌شود تا در مراحل تصمیم‌سازی یاری‌رسان آن‌ها باشند.

عبدلیان‌پور با اشاره به نقش اندیشکده‌ها در این زمینه گفت: اندیشکده‌ها به عنوان ساختاری اختصاصی از اواخر قرن نوزدهم وارد عرصه علمی سیاست‌گذاری شده‌اند و با ظهور جنگ‌های جهانی و بحران‌های اقتصادی ـ اجتماعی در دهه هفتم قرن بیستم، موج‌های دوم و سوم اندیشکده‌های نوین شکل گرفتند.

وی ادامه داد: اندیشکده‌ها، سازمان‌های پژوهشی و تحلیلی هستند که موضوعاتی را در زمینه مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی پژوهش و تحلیل کرده و توصیه‌های مبتنی بر سیاست‌گذاری تولید می‌کنند. این امر به سیاست‌گذاران و عموم مردم کمک می‌کند تا تصمیمات آگاهانه‌ای در مورد سیاست‌های عمومی اتخاذ کنند.

رییس مرکز وکلا همچنین به اهمیت جایگاه اندیشکده‌ها در جوامع حقوقی اشاره کرد و گفت: این اهمیت از دو منظر ضرورت می‌یابد. اولاً، اندیشکده به عنوان بازوی فکری و تسهیل‌کننده فرایند تصمیم‌سازی کلان برنامه‌ها به هیئت امناء کمک می‌کند. ثانیاً، این اندیشکده قادر است تحولات و روند رو به رشد مسائل حقوق بین‌الملل را با توجه به ظرفیت مرکز وکلا را پایش و ارزیابی کند و برنامه‌های راهبردی را متناسب با نیاز جامعه و واقعیت‌های آن تطبیق دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=11396

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.