آوین ویژه»

عوامل تولید نماهنگ های شهدای مقاومت در خوزستان تقدیر شدند پرداخت ۸۱۱ هزار وام نهضت ملی مسکن تا پایان سال/ جزئیات افزایش سقف تسهیلات «ویولتا» در کاخ هنر روی صحنه می‌رود سالروز تصویب قانون کار | جامعه کارگری از فصل دهم چه می داند؟ حضرت علی (ع) الگویی برای جهان اسلام است هواوی اندروید را کنار گذاشت اینستاگرام تغییر شکل داد آغاز فرصت رفع نقص مدارک آزمون دستیاری پزشکی؛ کارت آزمون منتشر شد قیمت دلار تحت کنترل بازارساز | تحلیل جدید طلا چیست؟ پزشکیان: با بگیر و ببند مشکلات اجتماعی حل نمی‌شود درگیری شدید مهره‌های تحت حمایت آمریکا و ترکیه در سوریه تساوی مقابل گل‌گهر نتیجه بدی نبود؛ می‌توانستیم برنده باشیم پشت پرده بازی رسانه‌ای اسرائیل/ نتانیاهو در واشنگتن به دنبال چیست؟ حماس ادعای آمریکا برای اخراج رهبران مقاومت از قطر را کذب خواند پزشکیان: عقب ماندگی از سایر کشورها برازنده ایران نیست/ قرار است از کارشناسان بین المللی برای مشورت دعوت کنیم انتصاب مدیر روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت ارشاد وحید یامین‌پور: شبکه یک «کلمه» را نمی‌سازد! حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان

1

دستگاه قضا به دنبال استفاده از تجربیات جهانی درپیشگیری ازجرم

  • کد خبر : 59727
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۵
دستگاه قضا به دنبال استفاده از تجربیات جهانی درپیشگیری ازجرم

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، از بررسی تجارب کشورهای دیگر در کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرم خبر داد.

– اخبار اجتماعی –

اصغر جهانگیر؛ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره بهره‌گیری از تجربیات سایر کشورها در کاهش جرایم، بر لزوم پژوهش و بررسی‌های تطبیقی تأکید کرد. وی در این‌باره گفت: ما یک مأموریت به پژوهشگاه قوه قضاییه داده‌ایم تا تجارب مفید کشورهای دیگر را در زمینه پیشگیری از جرم احصا کنند. پیش از این، مرکز مطالعات اجتماعی قوه قضاییه عهده‌دار این وظیفه بود، اما پس از تغییرات ساختاری، این مسئولیت به پژوهشگاه سپرده شد. با این حال، هنوز نتیجه مشخصی از این پژوهش‌ها به دست ما نرسیده است، اما همچنان پیگیریم.

جهانگیر افزود: البته ما منتظر نتایج این تحقیقات نمانده‌ایم و خودمان نیز در حال بررسی روش‌های موفق در کشورهای دیگر هستیم. برای مثال، در هندوستان، که فقر گسترده‌ای دارد، اقداماتی برای جلوگیری از تأثیر فقر بر افزایش جرم انجام شده است. آن‌ها برنامه‌هایی اجرا کردند که هیچ فقیری گرسنه نماند. به عنوان مثال، نانوایان، شیرینی‌پزان و رستوران‌داران موظف شدند که در حد توان خود از یک فرد فقیر حمایت کنند. این روش باعث شد تا میزان سرقت‌های ناشی از فقر به طور قابل‌توجهی کاهش یابد.

اژه‌ای: باید از ظرفیت‌های مردمی در امر پیشگیری از وقوع جرم استفاده شود

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در ادامه به وضعیت کشور در این حوزه اشاره کرد و گفت: در ایران، بیشتر سرقت‌های خرد توسط معتادانی انجام می‌شود که بیکارند و منبع درآمدی ندارند. یکی از روش‌های پیشگیری از این نوع جرایم، جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح خیابان‌هاست، اما این کار به‌سادگی و در کوتاه‌مدت امکان‌پذیر نیست. باید در کنار جمع‌آوری، برای این افراد برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود، از جمله تأمین غذای گرم و سرپناه موقت، تا مجبور به سرقت برای تأمین نیازهای اولیه خود نباشند.

وی تأکید کرد: هدف از این اقدامات، حمایت بی‌قیدوشرط از معتادان نیست، بلکه ما به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی هستیم. در عین حال، نباید سیاست‌های پیشگیری از جرم به‌گونه‌ای باشد که به معتادان امتیازات ویژه داده شود و انگیزه‌ای برای ورود به این چرخه ایجاد کند.

جهانگیر در پایان خاطرنشان کرد: برای موفقیت در کاهش جرایم، لازم است که سیاست‌های حمایتی و پیشگیرانه در کنار اقدامات انتظامی و قضایی اجرا شود. ما به دنبال الگوبرداری از تجربیات موفق سایر کشورها هستیم تا بتوانیم راهکارهای مؤثری در این حوزه ارائه دهیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=59727

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.