آوین ویژه»

برگزاری نمایشگاه بین‌المللی «همچنان؛ طوفان» در ونزوئلا زلنسکی: ترامپ می‌تواند به‌سرعت جنگ اوکراین را متوقف کند آغاز مبارزه با یک جریان مخرب و غیراصولی؛ «پلی بک» آفت سرود شده است کارفرمایان راز تعیین ۴۵ درصدی دستمزد کارگران را افشا کردند آخرین جزئیات درباره واریز سود سهام عدالت | شرکت ها سود را پرداخت کردند؟ فصل جدید فعالیت واسپاری سپهرصادرات در حوزه اقتصاد سلامت/ حمایت از شرکت های دانش بنیان، کلید حل مشکلات زمان واریز سود سهام عدالت اعلام شد؟ | سهامداران بخوانند ۱۲ واحد مسکونی سازمانی کارکنان فراجای خوانسار به بهره‌برداری رسید نمایشگاه بین المللی مستقل از سازمان توسعه تجارت شده است تقویم انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اعلام شد پاسخ مهم رهبر انقلاب به ادعای ضدایرانی ترامپ در مراسم تحلیفش ۸ مازندرانی به مسابقات سراسری قرآن راه یافتند فراخوان نمایندگان انگلیس برای آزادی مدیر بیمارستان کمال العدوان در غزه برنامه اقتصادی خوزستان بر اساس سناریوهای توافق یا شکست مذاکرات تدوین شود پخش مجله تصویری «قرارگاه» از شبکه قرآن امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار نمی شود دیدار صمیمانه مداحان و شعرای آئینی با امام جمعه سمنان کارخانه بازیافت شهرکرد از انحصار بخش خصوصی آزاد شد

0

نماینده ترامپ: پوتین خواستار صلح در اوکراین است

  • کد خبر : 105488
  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
نماینده ترامپ: پوتین خواستار صلح در اوکراین است

نماینده ترامپ تاکید کرده که پوتین خواستار صلح دائمی در اوکراین است. او همچنین خواستار پذیرش واقعیت‌های میدانی جدید از سوی کی‌یف شده که ولودیمیر زلنسکی شدیدا به این موضع‌گیری او اعتراض کرده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، استیو ویتکاف، نماینده ویژه آمریکا به فاکس نیوز گفته است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به دنبال صلحی دائمی و توافقی الزام‌آور از نظر قانونی برای پایان دادن به درگیری در اوکراین است.

ویتکاف که از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مأمور مذاکره با مسکو شده، روز جمعه با پوتین و دو تن از مشاوران ارشد او دیدار کرد.

این نماینده آمریکایی در مصاحبه‌ای در روز دوشنبه جزئیاتی از مذاکرات را مطرح کرد و جلسه تقریباً پنج‌ساعته با پوتین را «پُرکشش» توصیف کرد و گفت که این گفت‌و‌گو‌ها روند صلح اوکراین را به «آستانه» یک پیشرفت بزرگ رسانده‌اند.

براساس بخش‌های جدیدی از این مصاحبه، ویتکاف گفته است که پوتین به دنبال راه‌حلی ماندگار است. او گفت: «بنابراین ما فراتر از یک آتش‌بس ساده، به پاسخی دست یافتیم»، و افزود: «مدتی طول کشید تا به این نقطه برسیم.»

«کی‌یف واقعیت‌های میدانی را بپذیرد»

ویتکاف گفت بخش مهمی از هر توافقی، به رسمیت شناختن این مسئله خواهد بود که کریمه، دونتسک و لوهانسک، و مناطق خرسون و زاپوریژیا، بخشی از خاک روسیه هستند. با این حال، او تأکید کرد که توافق پیشنهادی فراتر از مسائل سرزمینی است.

او گفت: «پروتکل‌های امنیتی وجود دارد، ماده ۵ ناتو (در مورد امنیت جمعی) … جزئیات زیادی به آن وابسته است. این وضعیت پیچیده‌ای است.»

با این حال، ویتکاف گفت معتقد است دو طرف «ممکن است در آستانه دستیابی به چیزی باشند که برای کل جهان بسیار بسیار مهم خواهد بود.»

دیدار روز جمعه، سومین ملاقات ویتکاف با رئیس‌جمهور روسیه از ماه فوریه تاکنون بود. ترامپ بار‌ها اعلام کرده که قصد دارد هرچه سریع‌تر به درگیری‌ها در اوکراین پایان دهد. روسیه هم همواره اعلام کرده که در صورت توجه به خواسته‌های امنیتی کلیدی‌اش، آماده گفت‌و‌گو‌های صلح است.

مسکو با هرگونه حضور ناتو در خاک اوکراین مخالف است و خواستار خلع سلاح، زدودن نازیسم، پایبندی کی‌یف به موضع بی‌طرفی و به رسمیت شناختن «واقعیت‌های سرزمینی موجود» شده است.

دولت روسیه تأکید کرده که توقف موقت درگیری را نمی‌پذیرد، زیرا معتقد است این کار تنها به درگیری‌های دوباره در آینده منجر خواهد شد. مسکو تخلفات اوکراین از تعلیق پیشنهادی آمریکا در حمله به زیرساخت‌های انرژی را دلیلی بر غیرقابل‌اعتماد بودن کی‌یف دانسته است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در واکنش به دیدار پوتین با ویتکاف به خبرنگاران گفت که «هنوز چارچوب روشنی از توافقی وجود ندارد»، اما اراده سیاسی برای پیشرفت در مذاکرات وجود دارد. او افزود که مسکو ارتباط «سازنده و محتوایی» با طرف آمریکایی را ارزشمند می‌داند.

زلنسکی: خاک ما قابل مذاکره نیست

در پی موضع‌گیری‌های ویتکاف، زلنسکی، ویتکاف را به گفت‌و‌گو درباره به رسمیت شناختن مناطق ازدست‌رفته اوکراین متهم کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، استیو ویتکاف، نماینده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا را متهم کرد که از حدود اختیاراتش فراتر رفته و درباره به رسمیت شناختن مناطق ازدست‌رفته اوکراین که به روسیه ملحق شده‌اند، صحبت کرده است.

زلسنکی روز سه‌شنبه در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات ویتکاف گفت: «برای ما اینها خطوط قرمز هستند؛ اینکه هیچ سرزمینی که به‌طور موقت اشغال شده، غیر اوکراینی و روسی شناخته شود، قابل پذیرش نیست. نمایندگانی که شما از آنها نام بردید، درباره مسائلی صحبت می‌کنند که خارج از صلاحیت آنهاست.»

به گزارش ریا نووستی، کریمه در سال ۲۰۱۴ پس از آن‌که ۹۶.۷۷ درصد از مردمش در یک همه‌پرسی به این موضوع رأی مثبت دادند، به روسیه پیوست. در اکتبر ۲۰۲۲ نیز دونتسک و لوهانسک و مناطق خرسون و زاپوریژیا پس از برگزاری همه‌پرسی‌های مربوطه به روسیه ملحق شدند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، گفته است که مناطقی که به پیوستن به روسیه رأی داده‌اند، هرگز «واگذار نخواهند شد.»

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=105488

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.