آوین ویژه»

اکران رایگان فیلم‌های کودکانه در مناطق فاقد سینما سخنگوی کرملین: آمریکا دوست روسیه نیست آخرین دفاعیات متهم پرونده “چای دبش” اخذ شد عراقچی به دبیرکل سازمان ملل چه گذشت؟ بیانیه نمایندگان مجلس درخصوص بازگشت سازمان سنجش به وزارت علوم تداوم ناپایداری های جوی و جاری شدن روان آب در استان کرمان ارمنستان و ایران رزمایش نظامی مشترکی برگزار می‌کنند افشای تحرکات تل‌آویو برای اجرای طرح خطرناک ترامپ درباره غزه درگیری جوانان فلسطینی و ارتش اشغالگر در نابلس واکنش پزشکیان به ایجاد محدودیت برای خاتمی و رنانی نود و نهمین جلسه کمیسیون اجرایی ایمنی راه‌های گیلان برگزار شد معرفی ۱۰ رمزارز زیر یک دلار برای سرمایه‌گذاری تهدید وزرای صهیونیست برای تبدیل کردن کرانه باختری به نوار غزه شناسایی بزرگترین باگ سامانه یکی از بانک‌های کشور اماراتی‌ها تکلیف نیمکت استقلال را یکسره کردند! بازیگر «آذر هفت صبح»: اکران دیرهنگام آثار بازیگر را سرخورده می‌کند هنگام پور از ادامه هدایت تیم بسکتبال فولاد هرمزگان کناره‌گیری کرد معاون سازمان حج و زیارت تاریخ دقیق عملیات حج را اعلام کرد

2

موافقان و مخالفان پالرمو در مجمع تشخیص

  • کد خبر : 105746
  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۶
موافقان و مخالفان پالرمو در مجمع تشخیص

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام جزئیات استدلال های مخالفان و موافقان پیوستن ایران به کنوانسیون های پالرمو و CFT را تشریح کرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، محسن دهنوی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات جلسه امروز مجمع برای بررسی دو لایحه پالرمو و CFT گفت: امروز بعد از 5 جلسه کمیسیون مشترک، اولین جلسه بررسی دو لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون های پالرمو و CFT به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور سران سه قوه و اکثریت اعضا برگزار شد.

وی با بیان اینکه در ابتدای جلسه آیت الله آملی لاریجانی این موضوع مهم را تبیین کردند که چرا مجمع تشخیص به لحاظ قانونی و حقوقی به بررسی این دو لایحه می پردازد اما موضوع FATF را بررسی نمی کند، اظهار کرد: در ادامه جلسه گزارش کمیسیون مشترک قرائت شد و دولت و مجلس نظرات خود را در مورد این دو لایحه بیان کردند، سپس موافقان و مخالفان پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو نظرات خود را بیان کردند.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در تشریح نظرات موافقان پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو، گفت: موافقان معتقد بودند که جمهوری اسلامی ایران از بزرگترین قربانیان تروریسم، قاچاق و پولشویی است اما در عین حال نپیوستن ایران به این دو کنوانسیون موجب شده که تصویر غلطی از ایران به جامعه جهانی منتقل شده و در بسیاری از موارد به همین دلیل نتوانستیم پیگیر احقاق حق ملت ایران در صحنه بین المللی باشیم.

دهنوی تاکید کرد: لذا اصرار داشتند که پیوستن به این دو کنوانسیون هم در احقاق حقوق ملت ایران و هم در بهبود تعاملات بین المللی موثر خواهد بود.

وی ادامه داد: استدلال دیگر این بود که جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون هایی که به مراتب تعهدات بیشتری برای کشور ایجاد کرده، پیوسته است و مشکلی هم برای کشور ایجاد نشده است.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از این نشست خبری در مورد نظرات مخالفان پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو اظهار کرد: مخالفان لایحه پالرمو معتقد بودند در این شرایط زمانی و به خاطر تحریم‎های ظالمانه، پیوستن ایران به این کنوانسیون می تواند موجب افزایش فشار اقتصادی شود زیرا اطلاعات محرمانه اقتصادی ایران و مسیرهای دور زدن تحریم ها افشا خواهد شد، لذا شرایط زمانی فعلی را شرایط مناسبی برای پیوستن به این کنوانسیون ها نمی دانستند.

وی ادامه داد: علاوه بر این مخالفان پیوستن ایران به این کنوانسیون‌ها استدلال می کردند که ایران 39 اقدام از 41 اقدام مورد نظر FATF را انجام داده است و FATF قبول نکرده است، لذا مشخص نیست که پیوستن ایران به این دو کنوانسیون نیز از سوی FATF مورد پذیرش قرار گیرد.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به اینکه بررسی نظرات کارشناسی به طول انجامید، زمان جلسه برای بررسی این دو لایحه به پایان رسید لذا رای گیری انجام نشد و ادامه بررسی این دو کنوانسیون با اولویت بررسی کنوانسیون پالرمو به جلسه آینده صحن مجمع موکول شد.

 

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=105746

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.