آوین ویژه»

نمایی دیگر از تشییع پیکر ۱۵ شهید تجاوز رژیم صهیونیستی در آستانه شوک بزرگ ترامپ به قیمت دلار تهران زیر سایه زلزله؛ چمران: مقاوم‌سازی تنها راه نجات سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران منصوب شد رایزنی اولیانوف با گروسی درباره ایران وقوع آتش‌سوزی گسترده نزدیک فرودگاه حلب سوریه+ تصاویر ۵ دستگاه ماینر در شهرستان بویراحمد کشف شد؛ سهم بالا در افزایش مصرف برق کاهش دمای تهران در آخر هفته: پایتخت ۵ درجه خنک‌تر می‌شود عزاداری شب تاسوعا در روستای سبز کندر شهرستان محلات رونمایی از پوستر ثبت نام بیستمین دوره عمره دانشگاهیان کسب یک نشان نقره و یک مقام چهارم توسط دوچرخه سواران خراسان جنوبی دیدگاه اسلام نسبت به شب یلدا؛ اسلام چه سنت‌ها و رسومی را تائید می کند؟ لزوم ظرفیت‌سازی برای جوامع محلی در توسعه دریامحور؛ سهم دریا در اقتصاد ساحل‌نشینان افزایش یابد عکاسی با هوش مصنوعی برگ‌ برنده این گوشی است ۷ مصدوم ناشی از تصادف پراید و پارس در جاده باغملک ایران و پاکستان روابط مستحکم و ناگسستنی دارند تلاش‌ها برای یافتن کوهنورد املشی در ارتفاعات قله سماموس ادامه دارد ۱۴ شهید و ۲۳ زخمی در بمباران منطقه البسطه بیروت+ فیلم

1

تصاویری از تیپ متفاوت عارف در آمریکا

  • کد خبر : 108210
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
تصاویری از تیپ متفاوت عارف در آمریکا

عارف در مطلبی نوشت: معتقدم نخبگان جهان اسلام باید به کشور خودشان برگردند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در صفحه اینستاگرام خود ضمن روایتی از جلسه اخیرش با جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه‌های معتبر دنیا که در خصوص ناترازی‌ها برگزار شده بود، خاطره‌ای از بازگشتش از دانشگاه استنفورد آمریکا به ایران همراه با عکسی از زمان تحصیلش منتشر کرد.

عارف نوشت: از زمان تشکیل دولت چهاردهم جلسات مختلفی با صاحبنظران و نخبگان در خصوص موضوع ناترازی‌ها داشتم. اخیراً هم در خدمت جمعی از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های معتبر دنیا بودم که بعد از فارغ‌التحصیلی به ایران بازگشتند.

در این جلسه از تجربیاتم بعد از بازگشت از دانشگاه استنفورد گفتم. اینکه وقتی در دانشگاه استنفورد بودم، هفتاد یا هفتاد و پنج هزار دلار به من می‌دادند، اما در روزهای ابتدایی مهر سال ۵۹ -که جنگ تحمیلی شروع شده بود- صبح از رساله‌ام دفاع کردم و عصر همان روز به سمت ایران به راه افتادم. به دلیل شرایط ناامن آن زمان با پرواز نمی‌شد به ایران آمد، بعد از اینکه به پاکستان آمدم از کویته پاکستان با اتوبوس تا تهران آمدم.

از آن زمان هربار از من پرسیده‌اند که اگر زمان برمی‌گشت باز هم به ایران برمی‌گشتی؟ پاسخ من همیشه این بوده است که به عنوان یک مسلمان قسم می‌خورم که اگر زمان برگردد همان مسیر را انتخاب می‌کنم؛ و به ایران برمی‌گشتم.

معتقدم که اگر در دهه ۶۰ آن جوان‌ها به میدان نیامده بودند امروز ما به جایی نرسیده بودیم.

شاید دو -سه دهه قبل متخصصان می‌توانستند بگویند که از تخصصشان استفاده نمی‌شود، اما امروز آن مسائل را نداریم. البته نظام بوروکراتیک دست و پاگیر است. در دهه ۶۰ در یکی از وزارتخانه‌ها در بخش برنامه‌ریزی و آمار می‌خواستیم کامپیوترهای شخصی را استفاده کنیم، اما یک مقاومت جدی‌ای را شاهد بودیم که باورکردنی نبود. دلیل مقاومت‌شان این بود که می‌گفتند «شما می‌خواهید کامپیوتر را جایگزین ما کنید». ما در آن وضعیت کار کردیم. اما اکنون در عالی‌ترین سطح، از ایده‌های نو و کاربردی استقبال می‌شود و این به معنای آنست که نخبگان در مقطع فعلی، مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و دولت برای پاسخ به مطالبات مردم از آنان کمک و یاری می‌خواهد.

تصاویری از تیپ متفاوت عارف در آمریکا

معتقدم نخبگان جهان اسلام باید به کشور خودشان برگردند. ما تا قوی نشویم نمی‌توانیم کاری انجام دهیم. مسیر غرب مسیر مطلوب نخبگان نیست، مسیری که اوج تمدنش می‌شود فجایع غزه، اوج بی‌تمدنی است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=108210

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.