آوین ویژه»

روزنامه اصولگرا: جریان تندرو و انحرافی، حتی دفتر رهبر انقلاب و مقامات نظامی را زیر سوال می‌برد برافراشته شدن یکی از بزرگ‌ترین پرچم‌های ایران در جوار مسجد جمکران دستگیری ۱۸ متهم تحت تعقیب در کردکوی بازدید فرزند حضرت امام خمینی (ره) از یادمان‌های دفاع مقدس خوزستان از موسساتی که خانواده اجاره می‌دهند چه می‌دانید؟ ارتفاعات تهران جمعه برفی می‌شود زمینه مشارکت داوطلبانه واحدهای صنفی در استان زنجان برای ازدواج آسان فراهم شود افزایش سرعت گرم شدن جهان آمادگی دفتر بازرسی دانشگاه علمی کاربردی در برخورد با مفاسد اداری مبارزه با صید غیرمجاز از اولویت‌های مرزبانی بوشهر است کشورهای همسایه اساتید پزشکی ما را می ربایند! اختتامیه «فیلم فجر» ۴۳؛ سیمرغ‌ها به پرواز درآمدند اصلاحات مالی در دستور کار شورای شهر اطلاعیه رسمی دولت برای بازنشستگان کشوری | وام ۵۰ میلیونی در جیب مستمری بگیران کرملین: حضور ارتش کره شمالی در رژه «روز پیروزی» محتمل است وزیر جنگ اسرائیل دستور جلوگیری از جشن آزادی اسرای فلسطینی را صادر کرد طرح هادی در ۳۷۸ روستای استان ایلام اجرا شد مسعد بولوس: ترامپ به سیاست «فشار حداکثری» ادامه می‌دهد

1

قاضی مقیسه که ترور شد، که بود؟ + بیوگرافی و سوابق

  • کد خبر : 51381
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
قاضی مقیسه که ترور شد، که بود؟ + بیوگرافی و سوابق

قاضی مقیسه در کنار قاضی صلواتی، قاضی سراج و قاضی مسعودی مقام ۴ قاضی سرشناس قوه قضاییه در سال های اخیر هستند که دادگاه‌های مهمی به ریاست آنها برگزار شده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از انتخاب، صبح امروز ۳ تن از قضات دیوان عالی کل کشور مقابل پارک شهر مورد سوء قصد قرار گرفتند که در پی آن ۲ قاضی دیوان با نام‌های حجت‌الاسلام محمد مقیسه و حجت‌الاسلام علی رازینی به چشم می‌خورد.

 محمد مقیسه روحانی و قاضی ایرانی است. او رئیس شعبه ۵۳ و دادرس دیوان عالی کشور است.

او قاضی پرونده فعالان سیاسی و چهره‌های رسانه‌ای، چون قدیانی، تاجزاده و… بوده است. او در سال ۹۹ از دادگاه انقلاب به دیوان عالی کشور رفت.

محمد مقیسه متولد سال ۱۳۳۵ در روستای کوچک مقیسه در اطراف سبزوار است. او چند فرزند دارد.

قاضی مقیسه در کنار قاضی صلواتی، قاضی سراج و قاضی مسعودی مقام ۴ قاضی سرشناس قوه قضاییه در سال‌های اخیر هستند که دادگاه‌های مهمی به ریاست آنها برگزار شده است. اما در این بین، نام قاضی مقیسه شاید بیش از دیگران، مورد توجه رسانه‌های داخلی و خارجی باشد. او بعد‌ها از ریاست دادگاه انقلاب تهران به دیوان عالی کشور رفت.

دادیار شعبه ۳ زندان اوین، ناظر زندان قزل حصار، دادیار ناظر و سرپرست زندان گوهردشت، دادیار زندان اوین، رئیس شعبه دادگاه حجاب و ماهواره در تهران از جمله سمت‌های قاضی مقیسه در ۲۰ سال اخیر محسوب می‌شود.

محمد مقیسه از اوایل انقلاب یعنی سال شصت، در دادسرای انقلاب اسلامی آغاز به کار کرد و در سال شصت و چهار به عنوان ناظر زندان قزل حصار منصوب شد. 

محمد مقیسه همچنین یکی از قاضیان پرونده اعضای سازمان منافقین بوده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=51381

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.