آوین ویژه»

ترامپ: میزان محبوبیت من ۷۰ درصد است! سفر قریب‌الوقوع «میقاتی» به سوریه وزیر ارتباطات به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست / می‌توانیم با مشارکت همگانی، نوروزی ایمن و بدون حادثه رقم بزنیم فراخوان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» منتشر شد واکنش‌ دفتر آیت‌الله مکارم به نقل قول‌هایی درباره مذاکره با ترامپ انتشار نماهنگ «عید جهانی» به مناسبت عید سعید فطر کارگاه مهارت‌آموزی سربازان در بوشهر راه‌اندازی شد حمله شدیداللحن لاپید به کابینه نتانیاهو خبر خوش برای سهامداران عدالت در ۱۹ دی تغییر محل تامین ارز تخصیص‌ از محل صادرات دیگران به مرکز مبادله اتریش برای میزبانی از مذاکرات ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد علی دایی به بندرعباس سفر کرد؟ عراق: سفر السودانی به ایران مهم و سرنوشت ساز بود تبیین مقررات رمزارزها در دستورکار رویداد صنعت مالی هفدهم سامانه های مزایده و تمدید قرارداد اجارات برخط رونمایی شد ناپدید شدن هواپیمای آمریکایی با ۱۰ سرنشین در آلاسکا؛ عملیات جستجو ادامه دارد احتمال رخداد رگبارهای خفیف و پراکنده همراه با تندباد موقت در فارس تولید فیلم‌های تاریخی نیاز به حمایت بیشتری دارد

3

مجلس با طرح تدریس زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور مخالفت کرد

  • کد خبر : 75136
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
مجلس با طرح تدریس زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور مخالفت کرد

در جلسه علنی امروز مجلس، کلیات طرح تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور، موضوع اصل ۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، با ۱۰۴ رای موافق، ۱۳۰ رای مخالف و پنج رای ممتنع تصویب نشد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور مخالفت کردند.

در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی، کلیات طرح تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور، موضوع اصل ۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، با ۱۰۴ رای موافق، ۱۳۰ رای مخالف و پنج رای ممتنع تصویب نشد.

احسان عظیمی‌راد، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره طرح تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور (موضوع اصل ۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران)، اظهار کرد: در اصل پانزدهم قانون اساسی بیان شده که زبان و خط رسمی کشور زبان فارسی است. کلیه متون رسمی ما و کتب درسی ما باید مبتنی بر زبان فارسی باشد. در اصل پانزدهم قانون اساسی قید شده که تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در کنار زبان فارسی در مدارس آزاد هست، یعنی این طرح کاملاً منطبق بر اصل پانزدهم قانون اساسی است و بلکه می‌تواند یکی از الزامات آن باشد.

وی ادامه داد: همه نمایندگان عزیز ملت دغدغه اجرای سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش را دارند که جزء دغدغه‌های کلیدی رهبر عزیز انقلاب نیز هست. در سند تحول بنیادین در بخش هدف‌گذاری‌های عملیاتی و راهکارها، به بسط عدالت در برخورداری از فرصت‌های تعلیم و تربیت با کیفیت مناسب و در مناطق مختلف کشور اشاره شده است. در مناطق مختلف کشور، اقوام و گروه‌های مختلف زندگی می‌کنند و زبان‌های مختلف و ادبیات محلی آنها باید مورد توجه جدی برای گسترش عدالت در نظام تعلیم و تربیت آن منطقه قرار بگیرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  در سند تحول بنیادین به نظام آموزش و پرورش اختیار داده شده است که می‌تواند و باید حداقل ۱۰ درصد و حداکثر ۲۰ درصد از برنامه‌های آموزشی خودش را برای معرفی حرفه‌ها، هنرها، آیین‌ها و رسوم‌ها مبتنی بر جغرافیا و مبتنی بر استان و در واقع با رعایت مناطق روستایی و عشایری به صورت اخص و ویژه انجام بدهد. حفظ هویت ملی، حفظ و تقویت هویت اسلامی ایرانی‌ هدف اجرای این طرح است. همچنین دو ساعت از زمان آموزشی در مدارس به این طرح اختصاص پیدا خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=75136

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.