آوین ویژه»

آنروا: حمله به امدادگران و خبرنگاران نقض قوانین بین الملل است بررسی نسبت قیمت به درآمد بازار سهام در ۱۰ ماه گذشته تشییع وتدفین پیکر شهید مدافع امنیت «عباس بیرقی فرد» در بندرعباس «ترک عمیق» از ۲۵ تیر اکران می‌شود پیام جشنواره فرهنگ و هنر «ثبات و امنیت در ایران» است راننده متواری متخلف در فردیس دستگیر شد بیت‌کوین دوباره ۱۰۰ هزار دلاری شد ۱۵۴۵ نظامی اوکراینی در یک روز کشته شدند نیازمندی های منطقه کمتر برخوردار سیلاب کلوار ویژه بررسی می شود نگاهی به روایت رقابتی رسانه‌ها؛ از العالم سوریه تا تلفیزیون سوریه ایلان ماسک با مرگ دست‌به‌یقه شد! آکسیوس: اعزام هیات اسراییلی به آمریکا برای رایزنی درباره ایران و جنگ غزه فقط به خاطر کارتال؛ ۳ تیم مطرح ترکیه‌ای آماده دیدار با پرسپولیس نیروهای مسلح آماده دفاع از کشور هستند توقیف بیش از ۱۶ تن مواد غذایی فاسد در قم کتاب «گنج سعادت» برگرفته از مباحث اخلاقی رادیو معارف منتشر شد «رویاشهر» پرفروش‌ترین فیلم غیرکمدی سینماها است عملکرد مدیرانی که در چند دولت مسئولیت داشته‌اند بررسی شود

1

وزیر کشور: نباید اجازه دهیم پدیده‌های اجتماعی، امنیتی شوند

  • کد خبر : 83355
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵
وزیر کشور: نباید اجازه دهیم پدیده‌های اجتماعی، امنیتی شوند

اسکندر مومنی بر لزوم پرهیز از نگرش امنیتی به پدیده‌های اجتماعی و حل مسائل این حوزه با سازوکار‌های مربوط به آنها تأکید کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، مؤمنی در این نشست با بیان اینکه در این نشست بیشتر قصد داریم شنونده باشیم، گفت: تلاش می‌کنیم در حوزه وزارت کشور بتوانیم برای استمرار فعالیت‌های هنری کمک کنیم و در کنار شما باشیم.

وزیر کشور با بیان اینکه جامعه بدون هنر مفهوم نیست، گفت: برای مثال تاریخ را در کتاب‌ها و نوشته‌ها می‌خوانیم؛ اما وقتی تبدیل به فیلم و سریال می‌شود، زندگی آن شخصیت تاریخی و یا قهرمان ملی برای همیشه ماندگار می‌شود.

مؤمنی ادامه داد: معمولاً وزارت کشور بیشتر از جنبه‌های سیاسی و امنیتی شناخته می‌شود و جنبه‌های اقتصادی و اجتماعی آن مغفول مانده است. رویکرد جدید ما در وزارت کشور این است که روی جنبه‌های اجتماعی و اقتصادی وزارت کشور بیشتر کار کنیم.

وزیر کشور افزود: نباید اجازه دهیم پدیده‌های اجتماعی، امنیتی شوند و باید مسائل اجتماعی را با سازوکار‌های مربوطه حل کنیم.

مومنی گفت: امروز سازمان امور اجتماعی کشور که از سازمان‌های تابعه وزارت کشور است، با رویکردی جدید، حمایت از هنرمندان را در دستور کار قرار داده و در جشنواره فجر امسال هم از ۲ فیلم حمایت کرد.

مومنی با اشاره به تجارب گذشته خود در تعامل با اهالی هنر افزود: اقدامات هدفمند و مشترک با رسانه‌ها و هنرمندان بیشترین نقش را در تغییر رفتار دارد و این جلسات را با شما هنرمندان ادامه خواهیم داد.
بطحایی: امروز در حوزه اجتماعی به هنر و هنرمندان نیاز داریم

سید محمد بطحایی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز در این نشست گفت: چند هفته پیش جلسه‌ای با استادان جامعه‌شناسی داشتیم و مسائل و پدیده‌هایی که در جامعه با آن مواجهیم، بی‌پرده مطرح و قرار شد که این نشست‌ها ادامه پیدا کند.

معاون وزیر کشور خطاب به هنرمندان حاضر در نشست گفت: در حوزه اجتماعی برای افزایش نشاط و امید به هنر شما نیازمند است.

بطحایی تأکید کرد: ورود هنر و اهمیت قائل شدن برای تولیدات هنری می‌تواند به حل مشکلاتی که امروز در جامعه با آن مواجهیم، کمک کند.

محمدمهدی عسگرپور مدیرعامل خانه هنرمندان، علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما، شهرام گیل‌آبادی مدیرعامل خانه تئاتر، فاطمه راکعی مدیرعامل انجمن شاعران ایران، اتابک نادری سرپرست اداره کل هنر‌های نمایشی، ایرج راد رئیس هیأت مدیره خانه تئاتر، بهرام کلهرنیا رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران و رئیس شورای عالی خانه هنرمندان ایران، پژمان بازغی رئیس انجمن بازیگران سینما، فریبا کوثری، کمال تبریزی، مهدی فرجی، فرهاد توحیدی، علیرضا حسینی و محمدرضا شفیعی از حاضران در این نشست بودند.

درک متقابل هنرمندان و مسئولان و تعریف مشترکی از منافع ملی و امنیت، تحمل نگاه نقادانه و دلسوزانه در سینما، خدمت فرهنگی مسئولانه، وضعیت امروز صنوف هنری، مسائل و دغدغه‌های هنرمندان، فرآیند نظارت بر تولیدات، لزوم هم‌افزایی استانداری‌ها با خانه سینما، نقش محوری وزارت کشور برای راهبری اجتماعی و … از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=83355

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.