آوین ویژه»

سربازان در بوشهر مهارت آموزی می شوند محاصره نیروهای اوکراینی در شهر «کوراخووو» از سوی ارتش روسیه ترامپ: وضعیت آمریکا فاجعه است/ دموکرات‌ها خجالت بکشند  هلال احمر در جشن های نیمه شعبان حضور پررنگی داشته است آغاز مطالعات زمین‌شناسی دریایی در مازندران؛ پایش زلزله و جهش در مشارکت بخش خصوصی دومین عیدی دولت به مردم در راه است |‌ زمان واریز اعلام شد عیدی به دارندگان سهام عدالت/ منتظر دریافت میلیونی سود سهام عدالت باشید ۶ تن چوب تاغ قاچاق در دامغان کشف شد مشاور امنیت ملی آمریکا: امیدوارم «ترامپ» با ایران به توافق برسد راه‌اندازی ۲ ایستگاه توزیع آب در پایانه مرزی مهران ماجرای سرودن شعر «با آل علی هر که درافتاد برافتاد» ماجرای آسیبِ آثار موزه فرشچیان؛ وقتی شرایط نگهداری مناسب وجود ندارد! فراخوان مسابقه بین‌المللی کارتون و پوستر «ترور آنلاین» المیادین: دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا ۲ ساعت دیگر آغاز می‌شود بزرگداشتی برای یار و همراه مرتضی آوینی/ همدلی رمز «روایت فتح» بود زنان دارای سابقه کیفری تولیدکننده صنایع دستی شدند کارگاه «اشتغال آفرینی خیاطی» در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد ضرورت محافظت از باغات یکساله در برابر سرمازدگی

0

پرتاب اولین موشک از خاک اروپا تا ساعاتی دیگر + جزئیات

  • کد خبر : 92156
  • ۰۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷
پرتاب اولین موشک از خاک اروپا تا ساعاتی دیگر + جزئیات

اولین موشک مداری که از قاره اروپا پرتاب می‌شود، در حال نزدیک شدن به اولین پرتاب خود است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، اولین پرتاب موشک مداری از خاک اروپا برای ۲۴ مارس(امروز) مورد هدف قرار گرفته است و طی آن، شرکت «ایزار ایرواسپیس»(Isar Aerospace) مستقر در آلمان قصد دارد موشک جدید خود موسوم به اسپکتروم(Spectrum) را به فضا ارسال کند.

بوچ ویلمور و سونی ویلیامز، فضانوردان اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا (ناسا) پس از اقامت غیرمنتظره ۹ ماهه خود در ایستگاه فضایی بین‌المللی آماده می‌شوند تا چند روز دیگر به خانه برگردند.

به نقل از اسپیس، شرکت آلمانی «ایزار ایرواسپیس»(Isar Aerospace) امروز، 24 مارس، برای اولین پرتاب موشک جدید خود به نام «اسپکتروم» اقدام می‌کند.

موشک اسپکتروم از بندر فضایی آندویا(Andøya) در کشور نروژ طی یک پنجره پرتاب سه ساعته در روز دوشنبه 24 مارس، بین ساعت 7:30 صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(15:00 به وقت ایران) و 10:30 صبح به وقت شرقی (18:00 به وقت ایران) به پرواز در خواهد آمد.

طبق اعلام در وب‌سایت این شرکت، «ایزار» به عنوان اولین پرواز آزمایشی موشک «اسپکتروم» تصمیم گرفته است که هیچ محموله متعلق به مشتری‌های خود را روی این موشک به پرواز درنیاورد و در عوض تا حد امکان بر جمع‌آوری داده‌ها از این پرواز تمرکز کرده است.

این پرتاب همچنین اولین پرتاب از بندر فضایی «آندویا» در اروپا خواهد بود که در سال 2023 افتتاح شد و زیرساخت‌ها و امکانات اولیه آن به طور خاص برای قرار دادن موشک اسپکتروم در مدار ساخته شد.

طول موشک اسپکتروم 28 متر است که یک حد متوسط ​​بین موشک «الکترون» شرکت «راکت‌لب» و موشک «فالکون 9» شرکت «اسپیس‌ایکس» است که به ترتیب 17 و 70 متر طول دارند.

شرکت «ایزار» پس از شروع به کار، موشک «اسپکتروم» را به عنوان یک وسیله نقلیه پرتابی کوچک تا متوسط ​​با قابلیت حمل تا 1000 کیلوگرم بار به مدار پایین زمین معرفی می‌کند.

موشک دو مرحله‌ای «اسپکتروم» طی هفت سال گذشته، توسط شرکت «ایزار ایرواسپیس» به صورت کاملا داخلی طراحی شده و توسعه یافته است. این وسیله پرتابی دارای 9 موتور توربوپمپ با اکسیژن مایع/سوخت پروپان است که تقویت کننده اصلی آن را تامین می‌کند. همچنین یک موتور چند اشتعال آکیلا(Aquila) برای قرار گرفتن در مدار و انجام مانورهای فضایی دارد.

با وجود اینکه هنوز نخستین پرواز مداری آزمایشی «اسپکتروم» انجام نشده است، اما «ایزار» قبلاً قراردادهای پرتابی را برای انجام اولین مأموریت‌های تجاری موشک جدید خود منعقد کرده است.

این شرکت در تاریخ 12 مارس قراردادی را با آژانس فضایی نروژ برای پرتاب ماهواره‌های برنامه نظارت اقیانوس منجمد شمالی(AOS) تا سال 2028 اعلام کرد.

کریستین هاگلی هانسن(Christian Hauglie-Hanssen)، مدیر کل آژانس فضایی نروژ در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: پرتاب ماهواره‌های AOS از بندر فضایی آندویا نقطه عطفی واقعی برای فعالیت‌های فضایی نروژ خواهد بود. ما مشتاقانه منتظر یک همکاری قوی با «ایزار» و مشاهده «اسپکتروم» در عمل هستیم.

این شرکت روز جمعه (21 مارس) در شبکه‌های اجتماعی نوشت: با توجه به شرایط آب و هوایی و ایمنی، اولین پنجره پرتاب اولین پرواز آزمایشی «اسپکتروم» روز 24 مارس باز می‌شود.

تعداد کمی از موشک‌ها در اولین پرواز خود به مدار رسیده‌اند و به نظر می‌رسد «ایزار» با انتظارات واقع‌بینانه به اولین پرواز آزمایشی «اسپکتروم» نزدیک می‌شود.

این شرکت فهرستی از ۶ نقطه عطف ماموریت آزمایشی خود را از پرتاب تا رسیدن به مدار ترسیم کرده است و تنها هدف خود از این پرتاب را جمع آوری داده‌های کافی اعلام کرده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=92156

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.