آوین ویژه»

توجه به ایجاد امیدآفرینی در فضای مجازی ضروری است آتش‌بس در نوار غزه به صورت رسمی آغاز شد طرح توانمندسازی رسانه‌ای بانیان روضه‌های خانگی برگزار می شود پیروزی خانگی مس، فاصله از قعر جدول را بیشتر می‌کند پزشکیان: باید از حالا به فکر ناترازی‌های انرژی سال آینده باشیم شهادت ۴ فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی وضعیت جاده جم-سیراف نیازمند توجه فوری است انتصاب محمد کلانتری به عنوان عضو جدید هیأت مدیره «ومعادن» هدیه نیروهای قسام به یکی از اسرای صهیونیست جریمه تاوان نگهداری موتورسیکلت قاچاق «من یی» فیلیپین را درنوردید+ فیلم شهید «سید حسن نصرالله» در نگاه کاریکاتوریست یمنی آمار متقاضیان عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها اعلام شد رهبر انقلاب؛ باید حکم اعدام نتانیاهو صادر شود هویت راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ مشخص شد بیش از ۲۴۹ هزار نفر از طرح گردشگری دریایی استان بوشهر استقبال کردند رشد ۱۶ هزار واحدی بورس/ موتور رشد بازار سرمایه روشن شد؟ شاخص بورس به رشد ۵ هزار واحدی بسنده کرد

0

ناو جنگی جدید اردوغان را ببینید + عکس

  • کد خبر : 94312
  • ۰۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۶
ناو جنگی جدید اردوغان را ببینید + عکس

ناو هواپیمابر جدید ترکیه، TCG Trakya، با قابلیت حمل ۵۰ جنگنده و پهپاد پنهان‌کار، به‌عنوان یک عامل کلیدی در تقویت قدرت دریایی ترکیه شناخته می‌شود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، ترکیه در حال ساخت یک ناو هواپیمابر جدید به نام «MUGEM» است که انتظار می‌رود با نام «TCG Trakya» شناخته شود. این ناو با وزنی معادل ۶۰،۰۰۰ تن در اواسط دهه ۲۰۳۰ وارد خدمت خواهد شد. Trakya قادر خواهد بود تا ۵۰ فروند هواگرد از جمله پهپاد‌های مشهور شرکت «Baykar»، جنگنده‌های دریایی «TAI Hurjet»، پهپاد‌های پنهان‌کار «Anka-۳» و احتمالاً جنگنده ملی «MMU Kaan» را حمل کند.

Trakya به‌عنوان مکمل ناو تهاجمی-آبی خاکی «TCG Anadolu»، توانایی‌های ترکیه را در زمینه عملیات نظامی، امنیت دریایی و مأموریت‌های بشردوستانه ارتقا خواهد داد. این ناو با حمایت ناو‌های اسکورت، زیردریایی‌های بومی و پهپاد‌های دریایی، جایگاه ترکیه را در ناتو تقویت کرده و انعطاف‌پذیری راهبردی این کشور را در منطقه‌ای پیچیده افزایش خواهد داد.

این ناو که توسط دفتر طراحی نیروی دریایی ترکیه طراحی شده، مأموریتی مشابه با ناو ۲۷،۰۰۰ تنی Anadolu خواهد داشت. از جمله وظایف آن می‌توان به حفاظت از مسیر‌های تجاری ترکیه در مناطق حساس مانند دریای سرخ و ایفای نقش در مأموریت‌های بشردوستانه و حفظ صلح اشاره کرد. همچنین، این ناو می‌تواند به‌عنوان مرکز فرماندهی یک نیروی ضربتی دریایی عمل کند.

در عین حال، هنوز مشخص نیست که آیا Trakya مانند Anadolu قابلیت حمل یگان‌های تفنگداران دریایی و تجهیزات آبی‌خاکی را خواهد داشت یا خیر. همچنین، با توجه به کنوانسیون مونترو (۱۹۳۶)، حضور این ناو در دریای سیاه ممکن نخواهد بود.

ناو جنگی جدید اردوغان را ببینید + عکس

توان هوایی Trakya

جزئیات دقیق از تسلیحات و تجهیزات این ناو هنوز به‌طور کامل مشخص نشده است، اما انتظار می‌رود که دارای پهپاد‌های TB۳ و Kizilelma، بالگرد‌های S-۷۰B Seahawk برای عملیات ضد زیردریایی و نجات، و بالگرد‌های تهاجمی AH-۱W Super Cobra باشد. همچنین، مدل دریایی جنگنده‌های «TAI Hurjet» و پهپاد‌های پنهان‌کار «Anka-۳» نیز در برنامه قرار دارند. گمانه‌زنی‌هایی درباره امکان استفاده از نسخه دریایی جنگنده MMU Kaan نیز مطرح شده است.

ناو Trakya قادر خواهد بود تا ۵۰ فروند هواگرد بالگردی و ثابت‌بال را حمل کند، در حالی که ناو Anadolu تنها ظرفیت ۱۵ تا ۲۰ فروند را دارد. این ناو در مرحله اولیه از سامانه «برخاست کوتاه و بازیابی با مانع» (STOBAR) بهره خواهد برد، اما در صورت استقرار جنگنده‌هایی مانند Kaan، احتمال استفاده از سامانه «برخاست با منجنیق و بازیابی با مانع» (CATOBAR) مشابه ناو‌های هواپیمابر چین، فرانسه و آمریکا وجود دارد.

تسلیحات و اسکورت‌های ناو Trakya

این ناو بر پایه پروژه «ناو جنگی ملی» (MILGEM) ساخته شده و از ناوچه‌های کلاس Ada و I، به همراه ناوشکن‌های ضد هوایی TF-۲۰۰۰ که در حال توسعه هستند، پشتیبانی خواهد شد. زیردریایی‌های کلاس «Reis» و پروژه زیردریایی ملی «MILDEN» نیز نقش مهمی در اسکورت این ناو خواهند داشت.

در گذشته، نیروی دریایی ترکیه به تسلیحات وارداتی مانند توپ‌های OTO Melara، موشک‌های Seasparrow و Harpoon و سامانه CIWS Phalanx وابسته بود. اما امروزه، با توسعه صنایع دفاعی داخلی، این تجهیزات به‌تدریج جایگزین خواهند شد.

تأثیر فناوری‌های نوین در طراحی ناو Trakya

تجربیات جنگ اوکراین نشان داد که پهپاد‌ها و موشک‌های ضد کشتی نقش مهمی در نبرد‌های دریایی دارند. ترکیه نیز با توجه به این درس‌ها، پهپاد‌های دریایی پیشرفته‌ای مانند Ulaq، Sancar و Salvo را توسعه داده است که برای حفاظت از ناوگان، جنگ نامتقارن، شناسایی و مین‌روبی به‌کار خواهند رفت. همچنین، پهپاد Marlin که در سال ۲۰۲۴ عملیاتی شد، با برد ۱۰۰۰ مایل دریایی و قابلیت حمل ۸ موشک ضد کشتی، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار‌های دفاعی ترکیه معرفی شده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=94312

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.