آوین ویژه»

اعضای دستگیرشده باندقاچاق درختان جنگلی در میاندوآب به ۱۰ نفر رسید دستور فوری مجلس برای واریز یارانه کمک معیشتی کالابرگ کشمکش میان «قسد» و رژیم «جولانی» در سایه چالش‌های سیاسی، به کجا می‌رسد؟ ۳۰۰میلیارد ریال برای تکمیل پروژه شمس تبریزی اختصاص یافت فوری؛ اعلام رای جنجالی پرسپولیس – تراکتور/ پرسپولیس نقره‌داغ شد حملات هوایی سوریه و روسیه به مواضع تروریست‌ها در ادلب+ فیلم افزایش حقوق کارمندان به تایید شورای نگهبان رسید روز خوب شاخص کل و شاخص هم وزن / شاخص کل در مرز ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی تیراندازی در لوئیزیانا آمریکا/ ۸ نفر زخمی شدند انفجار در کارخانه مواد شیمیایی در ایرشایر اسکاتلند سوال پیامکی روز سیزدهم طرح «زندگی با آیه ها» در آذربایجان غربی یک زن ایرانی کاندیدای استارتاپ‌های زنان بریکس شد مسابقه زندگی با آیه‌ها در زنجان؛ سوال روز چهارم و معرفی برندگان روزسوم ۲ راه ییلاقی رودبار مسدود است سکه ۱۵۸ درصد گران شد! + جدول قیمت نقش سیدحسن نصرالله در مبارزه با اسرائیل بی بدیل بود افزایش سه درصدی مخازن سوخت نیروگاهی خاموشی‌های خانگی را منتفی کرد استرداد لایحه خشونت علیه زنان به دولت با دستور رئیس جمهور کُند شد

0

نتایج رتبه‌بندی ملی دانشگاه‌ها به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسید

  • کد خبر : 104562
  • ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
نتایج رتبه‌بندی ملی دانشگاه‌ها به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسید

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نتایج رتبه‌بندی ملی (سال ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱) دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسید.  

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، ابوالفضل واحدی با اشاره به تشکیل نهصد و هشتادمین جلسه شورای گسترش آموزش عالی در مورخ ۲۴/‏۰۱/‏۱۴۰۴‬ گفت: در این جلسه نتایج رتبه‌بندی ملی (سال ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱) دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسید.

وی افزود: رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور بر مبنای معیارها و شاخص‌های تعیین شده توسط شورای گسترش آموزش عالی توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) انجام می‌شود.

معاون آموزشی وزارت علوم اظهار داشت: معیارهای این رتبه‌بندی شامل ۶ حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، مرجعیت علمی و دیپلیماسی علمی وفناوری، فرهنگی – اجتماعی و دانشجویی و مدیریت و بهره‌وری است که وزن هر معیار به ترتیب ۲۵، ۲۰، ۱۵، ۱۵، ۱۵ و ۱۰ وزن دهی و در قالب ۵۸ شاخص و ۱۸۲ زیرشاخص مشخص شده است.

وی گفت: در این جلسه همچنین مقرر شد کارگروهی با حضور صاحبنظران نسبت به بازنگری معیارها و شاخص‌های رتبه‌بندی برای سال ۱۴۰۳-۱۴۰۲ اقدام نمایند.

شایان ذکر است، نتایج رتبه‌بندی به زودی به تفکیک دانشگاه‌های جامع و تخصصی و همچنین به‌صورت درهمکرد از طریق سایت مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=104562

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.