آوین ویژه»

توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز در سامانه بازرگانی دولتی دانشگاه‌ها چگونه می‌توانند به حادثه بندر شهید رجایی کمک کنند؟ وقوع شدیدترین تنش‌ها میان مصر و آمریکا؛ سفر «السیسی» به واشنگتن احتمالا به تعویق می‌افتد با ماهواره‌های جدید استارلینک، پهنای باند اینترنت ماهواره‌ای ۱۰ برابر می‌شود طلاق در تحصیل کرده‌ها بیشتر است آمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۲۵۹ نفر افزایش یافت لحظه بالا رفتن کاپ قهرمانی سوپرجام ایران توسط بازیکنان سپاهان جشن خانوادگی «پدر و پسری» در مشهد ثبت‌نام ۱۷۴۲ طلبه در فراخوان مستعدین برتر تبلیغی خراسان اهدای پرچم گنبد حضرت سیدالشهدا (ع) به سیده زینب نصرالله حلب سقوط کرد؟ واکنش پزشکیان به ایجاد محدودیت برای خاتمی و رنانی آرامش نسبی در «حماه»؛ کنترل شهر در دست ارتش سوریه است ایتالیا: سال آینده باید جنگ اوکراین پایان یابد دریادار ایرانی: شرایط منطقه دیگر مانند گذشته نیست اگر بیرانوند و شجاع نبودند،آسمان به زمین می‌آمد؟/ نتایج تراکتور را زیرسوال نبریم آیین تجلیل از نخبگان قرآنی ورامین با حضور مسئولین برگزار شد ۱۰۰ برنامه همزمان با هفته بسیج در نوار مرزی ارومیه اجرا می شود

2

اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی فرهنگی در دانشگاه ها

  • کد خبر : 10617
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی فرهنگی در دانشگاه ها

معاون آموزشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها با اشاره به طرح تدریس با جهت‌گیری الهی فرهنگی گفت:این طرح راهکارهایی را به اساتید ارائه می‌دهد که به رشد دینی دانشجو کمک خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام محمد مهدی حرزاده معاون آموزشی نهاد در نشست سراسری نمایندگان استانی «طرح تدریس با جهت گیری الهی فرهنگی» ضمن تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه گفت: اقدامات فراوانی جهت تقویت این طرح تاکنون صورت گرفته و نمایندگانی در استان ها به پیش برد این طرح کمک‌های شایانی کرده‌اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر مکاتبه مجددی با دفاتر در خصوص معرفی نمایندگان هر استان صورت گرفته و برای هر استان نمایندگانی از اعضای هیئت علمی معرفی شده اند.

معاون آموزشی نهاد در ادامه افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری انتظار این است که دانشجویان با هر سطحی از تدین وارد می‌شوند وقتی فارغ‌التحصیل می شوند سطح دینداری آن فرد بالاتر برود.

حجت الاسلام حرزاده گفت: کلاس های دروس معارف بهترین مکانی است که می توانیم پیام دین را به دانشجویان منتقل کنیم. در این مسیر مدیریت، کتاب و برنامه درسی باید پای کار بیاید.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ثقل مهم این طرح استاد و تدریس استاد است. ما نیاز به اساتیدی داریم در عین حال که متدین و متعهد هستند در کلاس هم ظهور و بروزی داشته باشند که تاثیرگذار باشد و در این مسیر اصل اولیه رفتار و گفتار است.

معاون آموزشی نهاد در پایان گفت: توقع و انتظار این است که استاد در کلاس دانشجوی خودش را متدین بار بیاورد و این طرح راهکارهایی را به اساتید ارائه می‌دهد که به رشد دینی دانشجو کمک خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=10617

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.