آوین ویژه»

بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد حذف محدودیت درآمدی سردفتران؛ بازگشت امتیازویژه به اقلیت خاص! تأثیر خارج شدن تئاتر از ریل بر «مالی سوئینی» مرتضی میرمنتظمی اسامی ۱۴۰۰ خانواده فلسطینی برای همیشه پاک شده است؛ ارتکاب نزدیک به ۱۰۰۰۰ جنایت در غزه گروسی خواستار تعامل ایران و آمریکا شد برنامه مجمع فعالین اجتماعی برای حمایت از محور مقاومت ماجرای زندگی پروفسور مریم رزاقی آذر در گفتگو با مهر فوری | قیمت طلا و سکه افسار پاره کرد + جدول ۳ بهمن سفیر آلمان: زمان برای مذاکرات آتش‌بس در اوکراین مناسب نیست برفروبی جاده نراق به مشهد اردهال پیش بینی کاهش آلاینده های تهران از روز شنبه اکران مستندی درباره خلوت و خلاقیت هنرمندان در جهان ترامپ بار دیگر ایران و انصارالله یمن را تهدید کرد «محور موراگ» استراتژی جدید اسرائیل در غزه و تشدید جنگ داخلی ۶۴۰۰ هزار نفر در مساجد ری معتکف شدند در «خانه من» به دیدن بانوان غیور و مجاهد کشورمان بنشینید کشف ۱۲ هزار لیتر سوخت قاچاق تا توقیف کامیونت با ۶۲ کیلوگرم تریاک برگزاری رویداد بزرگ «نقشه راه بورس ۱۴۰۴»/ شناسایی فرصت‌های طلایی بورس ایران

1

برگزاری هفتمین جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت

  • کد خبر : 110895
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
برگزاری هفتمین جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت

هفتمین جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان با هدف تقویت مهارت‌های علمی و عملی دانش‌آموزان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری هفتمین جشنواره دانش آموزی فرهیختگان جوان امروز ۱۴ اردیبهشت ماه در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد برگزار شد. الناز فطیرخورانی دبیر جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در ابتدای این نشست اعلام کرد: این جشنواره از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت در واحد علوم و تحقیقات برگزار خواهد شد. بیش از ۳ هزار دانش‌آموز در قالب ۱۱۰۰ تیم از ۲۴ استان در این رویداد شرکت دارند. این رویداد برای تمام مدارس برگزار می‌شود. هدف، حل مسئله و افزایش مهارت‌ها از نظر علمی و عملی است.

وی افزود: در این جشنواره، ۵ محور و ۷۰ گرایش مختلف وجود دارد که برخی از این محورها شامل سخنرانی‌ها و موضوعات تخصصی متنوعی است. از جمله گرایش‌ها می‌توان به بازی‌سازی، تولید محتوا و استفاده از هوش مصنوعی اشاره کرد. سمینارها نیز در قالب ۳۶۰ پروژه برگزار می‌شوند.

دبیر جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با اشاره به اینکه این جشنواره بزرگ‌ترین رویداد دانش‌آموزی در کشور است، گفت: هدف بعدی ما تلاش برای ادامه‌دار بودن این رویدادها در حوزه‌های آکادمیک است، به‌گونه‌ای که دانش‌آموزان بتوانند در آینده در سطح دانشگاهی نیز شرکت کنند. داوری این جشنواره توسط اساتید و هیئت علمی دانشگاه‌ها انجام می‌شود. همچنین، دو بخش جنبی شامل آزمایش‌های علمی برای دانش‌آموزان شهرستانی در نظر گرفته شده است، به‌طوری که فضای آزمایشگاهی برای آن‌ها فراهم شده و امکان بازدید از محیط‌های تخصصی نیز وجود دارد.

دکتر شهاب خاقانی مدیرکل پژوهش، هدایت و توانمندسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به دیدگاه عدالت آموزشی و پژوهشی بیان کرد: با توجه به اینکه در تهران فعالیت‌های پژوهشی بسیار چشمگیر هستند، باید برای دانش‌آموزان شهرستانی نیز عدالت در دسترسی به امکانات رعایت شود. هدف این است که برگزیدگان بتوانند با انتخاب شدن، نحوه انجام پژوهش را یاد بگیرند.در نظر داریم که این جشنواره از امسال و برای سال آینده به‌صورت لیگ برگزار شود.

خاقانی در ادامه اظهار کرد: حامیان این رویداد تنها برگزارکننده نیستند؛ بلکه ایده‌ها را در قالب مسابقه شرکت می‌دهیم. این کار باعث می‌شود طرح‌ها و الگوها در قالب مسئله محک زده شوند و ایده‌های برتر حمایت شده و به بهره‌برداری برسند، تا در آینده مورد استفاده قرار گیرند.

دکتر سعید سرکاراتی دبیر علمی هفتمین جشنواره دانش آموزی فرهیختگان جوان گفت: در حال حاضر دانش‌آموزان به مسائل مالی علاقه‌مند شده‌اند، در حالی‌که مسائل علمی کم‌رنگ‌تر شده‌اند. این علاقه‌مندی‌ها بر اساس چارچوب‌های قبلی نیستند و گاهی باید این چارچوب‌ها بازبینی و تعدیل شوند.

حامد حسن‌پور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست بیان کرد: حل مسئله نکته مهمی است که در قالب کار گروهی و برای پاسخ به پرسش‌های مهم دنبال می‌شود. اگر بخواهیم در دنیای بزرگ موفق باشیم، به اتحاد نیاز داریم. بنابراین رقابتی کردن رویدادها باید همراه با حفظ منافع مرتبط باشد.

حسن پور در ادامه بیان کرد: آیین‌نامه استعدادهای درخشان رویداد فرهیختگان نیز برای برگزیدگان امتیازاتی در نظر گرفته است. همچنین پژوهشگران جوان نیز از امتیازات نخبگی بهره‌مند می‌شوند. امسال ۱۵۰ تیم برگزیده خواهیم داشت که جوایز به رتبه‌های برتر اعطا خواهد شد.

وی ضمن اشاره به اینکه دانشگاه آزاد نیز در زمینه تجاری‌سازی رشته‌های دانشگاهی امکان گذراندن طرح‌های کارآموزی در رشته‌های تربیت معلم، دین و معارف را فراهم کرده است، گفت:سامانه پایش تمام پروژه‌های دانش‌آموزی نیز برای ثبت و بررسی در دسترس است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=110895

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.