آوین ویژه»

رهبر انصارالله: ایران به وظیفه بزرگ اسلامی‌اش عمل می‌کند تغییر در دهک بندی یارانه ها رسما آغاز شد تصادف زنجیره‌ای در جاده چرمشهر ۶ مصدوم برجای گذاشت رونمایی از ۴ برنامه توسعه‌ای بورس کالا در حوزه فلزات گرانبها چالش‌ها و راه‌کارهای اجرای قانون پیش‌فروش مسکن در ایران یارانه نقدی این افراد باید قطع شود + جزئیات درهم کوبیده شدن پایگاه نواتیم با موشک بالستیک و عجز تل آویو در رهگیری رونالدو ۵ برابر فوتبال ایران می‌ارزد! گوشی پرچمدار جدید ریلمی با باتری تمام‌نشدنی شمار شهدای غزه به ۴۷۲۸۳ نفر افزایش یافت  هشدار افزایش آلودگی هوا به آستانه خطرناک ۲۰۸ کیلومتر راه روستایی در جنوب استان سیستان و بلوچستان آسفالت شد جنتی ۹۹ ساله شد + عکس کلاهبرداری به بهانه اعطای وام فوری وکم بهره در جیرفت برنامه نوروزی «۱۰۰۱» در قاب شبکه نسیم پیشکسوت کشتی مازندران درگذشت تخصیص ۹ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل مراغه اجتماع بزرگ هیئت های فاطمی در میدان نبوت

1

برای تحول علوم انسانی و اسلامی «خطوط قرمز پژوهش» برداشته شود

  • کد خبر : 110898
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
برای تحول علوم انسانی و اسلامی «خطوط قرمز پژوهش» برداشته شود

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران گفت: آزادی عقیده و بیان و آزادی پس از بیان، برداشتن خطوط قرمز پژوهش و پذیرفتن حریت و آزاد اندیشی از ملزومات تحول علوم انسانی و اسلامی است. 

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عباس یزدانی در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و گرامیداشت مقام والای معلم که امروز یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه با حضور دکتر حسین سیمایی صراف؛ وزیر علوم، دکتر حسین حسینی رئیس دانشگاه تهران و دکتر محمد مطهری و دکتر علی مطهری؛ فرزندان شهید مطهری در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه شهید مطهری توسط جریان افراطی‌گری، تحجر و جمود فکری به شهادت رسید، گفت: مطهری در دو جبهه مبارزه میکرد، در یک جبهه هم با تحجر و افراطی‌گری و هم با جریان سکولار مبارزه می‌کرد که در دهه ۵۰ در دانشگاه فعال بود.

وی با بیان اینکه مطهری پرچم دار آزاد اندیشی و تضارب آرا بود، گفت: بر اساس یکی از اسناد دانشکده الهیات، استاد مطهری بهمن ۵۷ در این دانشکده سخنرانی می‌کند و می‌گوید من به شورای دانشکده نامه نوشتم و درخواست کرده‌ام که مارکسیست را یک استاد مارکسیست را تدریس کند و من هم اسلام را تدریس کنم و دانشجو قضاوت کند.

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران با تاکید بر پاسداشت تضارب آرا در دانشگاه‌ها گفت: ما باید تضارب آرا را پاس بداریم تا دانشگاه‌ها شاهد نشاط و شادابی علمی باشند. زمانی شادابی در دانشگاه اتفاق می‌افتد که دانشگاه محل تضارب آرا و نقد باشد.

وی با بیان اینکه در تضارب آرا اندیشه‌های ناب بروز و ظهور می‌یاید، افزود: اگر دانشگاه ما علوم انسانی و اسلامی تحول مطلوبی نداشته به این دلیل بوده که در دانشگاه ما فرهنگ نقد و گفتگو وجود ندارد. این فرهنگ باید نهادینه شود و این به عهده ما دانشگاهیان است.

یزدانی خاطر نشان کرد: اگر به دنبال تحول علوم انسانی و اسلامی هستیم باید زمینه‌ها و ملزومات آن را فراهم و تقویت کنیم.

وی با اشاره به ملزومات تحول علوم انسانی و اسلامی گفت: به رسمیت شناختن نظرها و مختلف علمی به جای تک صدایی، نهادینه شدن فرهنگ نقد در دانشگاه‌ها، آزادی عقیده و بیان و همچنین آزادی پس از بیان، برداشتن خطوط قرمز پژوهش و پذیرفتن حریت و آزاد اندیشی؛ از ملزومات این تحول است.

رئیس دانشکده الهیات و معارف انسانی تاکید کرد: با ایجاد و تقویت این ملزومات می‌توانیم نشاط و شادابی را در دانشگاه ایجاد کنیم و با آن تحول علوم انسانی و اسلامی و آزاد اندیشی و نواندیشی دینی را فراهم کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=110898

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.