به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، عباس قنبری باغستان با توجه به اهمیت برگزاری دوره های آموزشی به زبان دوم برای جذب دانشجویان خارجی گفت: مجوز اجرای دوره های آموزشی به زبان دوم برای این ۳۰ دانشگاه با هماهنگی «دفتر گسترش آموزش عالی» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر شده است.
رئیس کارگروه پذیرش و جذب دانشجویان خارجی افزود: تصمیم گیری برای انتخاب زبان دوم (عربی یا انگلیسی) و نیز مکانیسم اجرایی برای برگزاری دوره های آموزشی به زبان دوم به تفکیک مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری کاملا به عهده خود این ۳۰ دانشگاه است و به طور مشخص، مسئولیت تضمین کیفیت آموزش به زبان دوم بر عهده معاونت آموزشی این دانشگاه ها است.
قنبری باغستان در ادامه خاطرنشان ساخت: با توجه به سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سکانداری دانشگاه های بزرگ و برتر دولتی در جریان جذب دانشجویان بین الملل به جهت تضمین «کیفیت آموزش» دانشجویان خارجی، مجوز اجرای دوره های آموزشی به زبان دوم به صورت محدود و صرفا برای این ۳۰ دانشگاه برتر صادر شده است.
معاون بورس و امور دانشجویان بین الملل سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه برگزاری دوره های آموزشی به زبان دوم به هیچ وجه به معنی کم اهمیت دانستن زبان فارسی نیست، افزود: به رغم اعطای مجوز اجرای دوره های آموزشی به زبان دوم برای این ۳۰ دانشگاه، تمامی دانشجویان بین الملل این دانشگاه ها ملزم به گذراندن دوره های آموزش زبان فارسی هستند و باید نمره لازم در آزمون بسندگی زبان فارسی را نیز کسب کنند. در واقع فراگیری کامل زبان فارسی و کسب نمره لازم در «آزمون بسندگی زبان فارسی» شرط لازم و ضروری آنها برای فارغ التحصیلی از این دانشگاه ها خواهد بود.
رئیس کارگروه پذیرش در پایان افزود: دانشگاه تهران، دانشگاه شریف، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تبریز، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی، و… و. از جمله دانشگاه هایی هستند که مجوز اجرای دوره های آموزشی به زبان دوم را دریافت کردند.