آوین ویژه»

مخالفت علیرضا جهانبخش با پیشنهاد استقلال و پرسپولیس جهش ۶ برابری فعالیت‌های زمین‌شناسی کشور در سال ۱۴۰۴ آغاز جشنواره ملی تئاتر خیابانی «چتر ماه» در مازندران گلباران حرم امام رضا(ع) توسط زائران و مجاوران در شب ولادت ابن الرضا(ع) نسل آینده پرسپولیس در راه است/ تصمیم جالب کارتال در تمرینات سرخ‌ها آداب و رسوم عید فطر در قزوین؛ روز صله رحم و دیدار خانواده ترور نافرجام جانشین اطلاعات انتظامی شهرستان سیب و سوران قیمت بیت کوین از ۱۰۵ هزار دلار گذشت ردپای بازیکن اینتر در انتخاب سرمربی جدید استقلال مشخصات گوشی ارزان‌قیمت پوکو لو رفت ساعت کاری ادارات هرمزگان تغییر کرد محسن رضایی: در حال آماده کردن «وعده صادق ۳» هستیم قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران از اتباع خارجی هستند؟ سه‌شنبه، سردترین روز هفته در کرمانشاه خبر شوکه‌کننده ترامپ برای ایرانیان خداداد عزیزی: پرسپولیس باید با کریم باقری قرارداد یک ساله می‌بست مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا و پس فردا تعطیل شد قضاوت شغل نیست، لباس رزم عدالت بپوشید

0

اختصاص ۲۰ درصد دوره‌های پسادکتری به فعالیت‌های صنعت

  • کد خبر : 115480
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱:۱۶
اختصاص ۲۰ درصد دوره‌های پسادکتری به فعالیت‌های صنعت

معاون وزیر علوم از برنامه این وزارتخانه برای تحقق اهداف برنامه هفتم خبر داد و گفت: براساس این ۲۰ درصد، دوره‌های پسادکتری باید در حوزه‌های کاربردی صنعتی و فناورانه ارائه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزیر علوم، در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت علوم، معاونت علمی ریاست جمهوری و شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان و صنایع پتروشیمی خلیج فارس اعلام کرد: برنامه پنج ساله وزارت علوم برای تحقق اهداف سند هفتم توسعه تدوین شده است.

وی افزود: بر اساس این برنامه، قرار است نسبت به سال پایه، سالانه ۲۰ درصد قراردادهای ارتباط دانشگاه و صنعت افزایش یابد.

صالحی همچنین تاکید کرد که تا پایان این برنامه، ۱۰ درصد پایان‌نامه‌های حوزه علوم انسانی باید مسئله‌محور باشند و در گروه‌های غیر علوم انسانی، این رقم به ۲۰ درصد پایان‌نامه‌های مسئله‌محور و کاربردی خواهد رسید. همچنین ۲۰ درصد دوره‌های پسادکتری باید در حوزه‌های کاربردی صنعتی و فناورانه ارائه شود.

معاون پژوهشی وزارت علوم درباره بودجه تحقیق و توسعه گفت: یکی از بندهای تفاهم‌نامه امروز مرتبط با مسائل تحصیلات تکمیلی است. همچنین هدف‌گذاری شده که سهم بودجه تحقیق و توسعه از تولید ناخالص داخلی (GDP) برای بخش دولتی تا پایان برنامه به ۲ درصد برسد. طبق مطالعات معاونت علمی، سهم هزینه‌های تحقیق و توسعه بخش خصوصی در سال گذشته حدود ۰.۳ درصد بوده است.

وی افزود: سال گذشته سهم بخش دولتی از GDP برای تحقیق و توسعه حدود ۰.۷ درصد بود و باقی آن مربوط به بخش خصوصی است. بنابراین باید تلاش کنیم سهم بخش خصوصی و غیر دولتی در این زمینه افزایش یابد.

صالحی در پایان گفت: تفاهم‌نامه‌ای که امروز با شرکت‌های بزرگ منعقد می‌شود، آغاز یک همکاری مستمر است که می‌تواند الگویی برای همکاری با سایر شرکت‌های بزرگ باشد. در تفاهم‌نامه با پتروشیمی خلیج فارس حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده که بیشتر آن بر اساس بندهای ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان است. در مورد شرکت فولاد مبارکه علاوه بر بندهای مذکور، بخش‌هایی مربوط به مسئولیت اجتماعی از جمله ساخت خوابگاه‌های دانشجویی نیز در این تفاهم‌نامه گنجانده شده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115480

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.