آوین ویژه»

مراسم بزرگداشت سید احمد خمینی برگزار می‌شود تهدید اروپا برای اعمال مالیات بر غول های فناوری آمریکایی روایت اسرائیل از چگونگی ترور هنیه تکذیب شد آیت الله رشاد: قدسی و غیرقدسی بودن علم از عناصر تعیین‌کننده هویت هر علم است چهارمین اجلاس جهانی بیماری های غیر واگیر در رواندا بهره‌برداری از نخستین چاه طرح درون‌میدانی در پارس جنوبی تشدید حملات صهیونیست‌ها به غزه و شهادت ۴۶ فلسطینی ترامپ: فردا دستور توقف ممنوعیت «تیک‌تاک» را صادر می‌کنم رهبر ارکستر سمفونیک تهران: بهترین مردم حرکت ایستادگی است اینفوگرافیک| کارنامه تحولی دادگستری لرستان در سال ۱۴۰۳ مالک خیبر به عزل ۳ مدیر هلال‌احمر واکنش نشان داد؛ حرکت خوبی نبود! ۳۰ درصد خدمات کمیته امداد محلات به صورت الکترونیکی ارائه می شود واکنش یک جنبش سوری به سوءاستفاده نتانیاهو از اوضاع نابه‌سامان این کشور «جناکات» و ۳ فیلم دیگر به پاتوق این هفته رسیدند افتتاح طرح آبرسانی به شهر هوراند با ۸۶۰ میلیارد ریال اعتبار معاونان فرماندار گناوه معارفه شدند ایران را با هیچ جای دیگری عوض نمی‌کنم؛ توصیه خسرو خورشیدی به مدیران مدیران ناتوان در مولدسازی، پروژه‌ها را معطل گذاشته‌اند!

0

دانشگاه‌ها در اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان عملکرد خوبی نداشتند

  • کد خبر : 115482
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱:۱۷
دانشگاه‌ها در اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان عملکرد خوبی نداشتند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: بررسی عملکرد دانشگاه‌ها نشان می‌دهد دانشگاه‌ها در اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان عملکرد مطلوبی نداشته‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در آئین انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت علمی، وزارت علوم، شرکت فولاد مبارکه اصفهان و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، اعلام کرد که سال گذشته انتظار می‌رفت ۶۰ هزار میلیارد تومان (۶۰ همت) اعتبار مالیاتی از قانون جهش تولید دانش‌بنیان اخذ شود، اما تنها ۴ هزار میلیارد تومان (۴ همت) محقق شد.

وی با اشاره به ماده‌های ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان و توافق با وزارت اقتصاد گفت: برنامه‌ریزی شده بود که ۶۰ همت اعتبار مالیاتی در سال ۱۴۰۳ اخذ شود و این اعتبار در دانشگاه‌ها و معاونت علمی صرف گردد، اما متأسفانه خروجی کمتر از ۴ همت بوده و باید بگویم موفق نبوده‌ایم.

افشین افزود: بررسی عملکرد دانشگاه‌ها نشان می‌دهد دانشگاه‌ها در اجرای این قانون عملکرد مطلوبی نداشته‌اند. به گفته او، تنها برای دانشگاه‌های ممتاز و رده یک این برنامه اجرایی و تأکید شده اگر صنایع بزرگ با دانشگاه‌ها همکاری داشته باشند و منابع مالی واریز شود برای آنها اعتبار مالیاتی صادر خواهد شد.

معاون علمی رئیس‌جمهور تاکید کرد: ما باید در سال آینده ۶۰ همت اعتبار مالیاتی اخذ کنیم و از صنایع و دانشگاه‌ها انتظار داریم که در این مسیر گام بردارند. این اعتبار مالیاتی قرار است صرف تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاه‌ها شود تا در دولت چهاردهم بتوانیم زیرساخت‌هایی در شان کشور در تعدادی از دانشگاه‌های کشور ایجاد کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115482

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.