آوین ویژه»

واکنش مهدی ترابی به بازگشت به پرسپولیس اخلاص شهید سلیمانی ناشی از «ولایتمداری» او بود جهت مهار بحران گردوغبار سراجه ۲هزار و۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است ارزش کالاهای صادراتی ایران به ۵۸ میلیارد دلار رسید پویش کودکان سایبری در استان سمنان اجرا می‌شود نفتکش روسی در تنگه کرچ دچار سانحه شد/ ۱۳ خدمه تخلیه شدند+ فیلم ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از چهارشنبه ۸۸ درصد تعهدات اشتغال امسال مازندران محقق شد اعتراف به ۱۷ فقره سرقت کابل برق در گنبدکاووس یک انتصاب جدید در شهرداری تهران سردار مسجدی: این ترامپ بود که نامه نوشت و از جمهوری اسلامی درخواست مذاکره کرد آمریکا بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر در جهان است بلینکن: احتمال ازسرگیری مذاکره درباره برنامه هسته ای ایران وجود دارد سهامداران بخوانند | پیش بینی بورس فردا با سیگنال همتی نظارت کامل دامپزشکی کرمانشاه بر ذبح دام‌های قربانی در عید قربان روایت موسیقایی مقاومت با «فلک الافلاک» شنیدنی شد جان کربی: با مخالفان در سوریه ارتباط داریم/ تلاش برای آتش‌بس در غزه صعود ماندگار بورس با سیگنال مذاکرات (۶ اردیبهشت)

0

نحوه مداخله روانی در شرایط اضطراری و جنگ به دانشگاه‌های پزشکی ابلاغ شد

  • کد خبر : 124604
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷
نحوه مداخله روانی در شرایط اضطراری و جنگ به دانشگاه‌های پزشکی ابلاغ شد

مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت دستورالعمل جامع مدیریت بحران (مداخلات روانی اجتماعی) ویژه مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی دانشگاه‌های علوم پزشکی را ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، در دنیای امروز، جنگ به عنوان یکی از بحران های انسانی و بین المللی تاثیرات عمیقی بر زندگی فردی و جمعی جامعه دارد. دانشجویان، به عنوان نسل آینده ساز و قشر فعال در تحولات اجتماعی، بیش از دیگران در معرض تاثیرات روانی و اجتماعی ناشی از این بحران قرار می گیرند.

مدیریت صحیح این وضعیت، نیازمند آگاهی، مهارتهای خاص و استراتژی های مؤثر است تا بتوانند با چالش ها مقابله کرده، سلامت روان خود را حفظ کنند و ارتباط مؤثرتری با اطرافیان برقرار سازند. پایش، غربالگری، مقابله و حمایت روانشناختی، روانپزشکی و مددکاری اجتماعی از دانشجویان در زمان جنگ و پس از آن، به دلیل تأثیرات عمیق و گسترده ای که بحران های جنگی بر سلامت روانی افراد وارد می کنند، ضرورتی اجتناب ناپذیر است. در چنین شرایطی، دانشجویان با خطر ابتلا به اضطراب، افسردگی، استرس حاد، اختلالات ترومایی (PTSD) و مشکلات روان تنی مواجه می شوند. بنابراین، ارائه خدمات جامع و هدفمند، می تواند ضمن شناسایی به موقع مشکلات، مداخلات حمایتی و درمانی مؤثری را فراهم آورد.

حمایت روانی در این دوران، از طریق خدمات مشاوره و روان درمانی، روانپزشکی، مددکاری اجتماعی و آموزش و فرهنگی سازی، تاثیرات مثبت زیادی دارد و از بروز بحرانهای روحی عمیق تر جلوگیری می کند. در نتیجه، توجه به سلامت روان دانشجویان، سرمایه گذاری مستقیم در پایداری و توسعه ملی کشور است.

ارائه این خدمات، نیازمند سیاستگذاری های جامع و همکاری فعال مراکز مشاوره است تا بتوان در مقابل چالش های موجود، راهکارهای مؤثر ارائه داد.

بر همین اساس دکتر عبدالرضا دیانی، مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نامه ای به مراکز مشاوره دانشگاه های علوم پزشکی کشور، دستورالعمل جامع مدیریت بحران (مداخلات روانی اجتماعی) ویژه مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی دانشگاهها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور را ابلاغ کرد.

این دستورالعمل با هدف راهنمایی فعالیتهای مداخله ای مراکز مشاوره در شرایط اضطراری، به ویژه در وضعیت های بحرانی و جنگی کنونی، تهیه و تدوین شده است.

برای مطالعه دستورالعمل جامع مدیریت بحران (مداخلات روانی اجتماعی) ویژه مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی دانشگاهها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور،(اینجا) در دسترس قرار دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=124604

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.