آوین ویژه»

پشت پرده دلار ۷۳ هزار تومانی اعلام شد سارقان به عنف در گرگان دستگیر شدند ورنر هرتسوگ برای اولین بار انیمیشن می‌سازد هشدار درباره مصرف انرژی در تهران/ کاهش ساعات اداری از ابتدای خرداد یک خبر ناراحت‌ کننده برای ترامپ اینترنت ماهواره‌ای در ایران فعال می‌شود؟ استقبال از فیلم «فرمول وان» برد پیت در گیشه سینماهای جهان همدردی شهروندان اراکی با مردم آسیب دیده و داغدار بندرعباس مسکو: اوکراین ۳۲۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد تمام شکایات نوروزی حوزه گردشگری استان همدان بررسی شد مراسم استقبال از رئیس جمهور در فرودگاه بوشهر+ فیلم درخواست عجیب ایلان ماسک از کارمندان دولت آمریکا / دستاوردهای خود را هفتگی اعلام کنید! مجازات حمل سلاح تعیین تکلیف شد آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ‌ارشد ۱۴۰۴ از ۲۰ آبان جزئیات طرح رژیم صهیونیستی برای مذاکرات آتش بس آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار و واحدهای پذیرایی در گلستان سازمان ملل: اسرائیل باید تخریب خانه‌های فلسطینی در کرانه باختری را متوقف کند امسال ۸۵۰ هزار اصله نهال در نهالستان‌های ایلام تولید شد

0

دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت

  • کد خبر : 124828
  • ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت

اصفهان- دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ در رتبه بندی جهانی QS سال ۲۰۲۶ در جمع پنج دانشگاه برتر ایران قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، جدیدترین رتبه بندی بین‌المللی QS در سال ۲۰۲۶، ۱۱ دانشگاه ایرانی را در میان برترین‌های جهان معرفی کرده است که در این میان دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ جهانی، بعنوان پنجمین دانشگاه برتر کشور شناخته شد.

در این رتبه بندی، دانشگاه تهران با رتبه ۳۲۲ در صدر دانشگاه‌های ایرانی قرار دارد و پس از آن دانشگاه‌های صنعتی شریف (۳۷۵)، صنعتی امیرکبیر (۴۵۶)، علم و صنعت ایران (۴۹۶) و در نهایت دانشگاه صنعتی اصفهان (۵۷۱) به ترتیب رتبه‌های اول تا پنجم را به خود اختصاص داده‌اند.

دانشگاه‌های تبریز، شیراز، شهید بهشتی، فردوسی مشهد، اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این رتبه‌بندی حضور داشتند که در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

به گزارش مهر، مؤسسه QS که مقر آن در انگلستان است، از سال ۲۰۱۰ به طور مستقل دانشگاه‌های سراسر جهان را ارزیابی می‌کند. در این ارزیابی، داده‌های مربوط به انتشارات علمی دانشگاه‌ها از پایگاه اسکوپوس در یک بازه زمانی پنج ساله و استنادات در بازه زمانی شش ساله مورد محاسبه قرار می‌گیرد.

شاخص‌های مورد استفاده در رتبه‌بندی جهانی QS ۲۰۲۶ شامل پژوهش (۵۰%)، اشتغال‌پذیری (۲۰%)، مشارکت جهانی (۱۵%)، تجربه یادگیری (۱۰%) و پایداری (۵%) است. در این میان، عواملی چون شهرت علمی، ارزیابی کارفرمایان، نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو، استنادات به مقالات اعضای هیئت علمی، نسبت استادان و دانشجویان بین‌المللی، شبکه پژوهشی بین‌المللی، اشتغال فارغ‌التحصیلان و پایداری مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=124828

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.