آوین ویژه»

وال‌استریت: زلنسکی امروز پای توافق مواد معدنی با ترامپ را امضا می‌کند واکنش ماسک به حادثه زیرگیری با خودرو در آلمان؛ «شولتز احمق و بی‌لیاقت است» ترامپ: چرا باید به شما بگویم که به ایران‌ حمله میکنم یا نه؟ عراقچی: اصلا قصد نداریم در ملأ عام مذاکره کنیم مجلس افزایش ۵ میلیونی حقوق این افراد را رسما تایید کرد عدم تغییر ظرفیت پذیرش در آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ نمایشگاه کشاورزی استان سمنان برگزار می‌شود شهدای امنیت در گرگان تشییع شدند؛ همبستگی شیعه و سنی برای حفظ خاک ایران سقوط هواپیما در حین انجام مانور در استرالیا + فیلم نشانه انسان شجاع «ایستادگی در برابر نفس» است آشفتگی در متروی تهران؛ ازدحام، خرابی و نگرانی مسافران جشن «روزه اولی‌ها» در بجنورد لاپید: نتانیاهو مانع از دستیابی به یک توافق واقعی می‌شود عضو سابق کنست: توافق آتش‌بس در غزه برای اسرائیل شرم‌آور است پاسخ یکی از فعالان فضای مجازی به یک «سوال غلط»/ آیا الان امکان حذف محتوای غیراخلاقی یا امنیتی از واتس‌اپ وجود دارد؟ گروگان‌گیری کدهای استخدامی فراخوان‌ جذب ۱۴۰۲ برای حل مشکل قدیمی پرونده بدهی ۱۰ ساله پرسپولیس بسته شد جشن بزرگ نیمه شعبان در ارومیه برگزار شد

0

دانشگاه علم و صنعت ایران بار دیگر در میان ۵۰۰ دانشگاه برتر QS ۲۰۲۶

  • کد خبر : 126258
  • ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۶
دانشگاه علم و صنعت ایران بار دیگر در میان ۵۰۰ دانشگاه برتر QS ۲۰۲۶

دانشگاه علم و صنعت ایران بار دیگر جایگاه خود را در میان ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان در رتبه‌بندی بین‌المللی QS سال ۲۰۲۶ حفظ کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و صنعت، طبق تازه‌ترین نتایج منتشر شده از سوی مؤسسه بین‌المللی کیو اس، دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه‌بندی جهانی سال ۲۰۲۶ موفق به کسب رتبه ۴۹۶ در میان بیش از ۱۵۰۰ دانشگاه معتبر جهان شده است.

رتبه‌بندی جهانی کیو اس یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی دانشگاهی در سطح بین‌المللی به شمار می‌آید که توسط مؤسسه Quacquarelli Symonds در بریتانیا منتشر می‌شود. این رتبه‌بندی از سال ۲۰۱۰ به‌صورت مستقل انجام می‌گیرد و هر ساله دانشگاه‌های سراسر جهان را بر اساس معیارهای مختلف علمی، پژوهشی، بین‌المللی و … ارزیابی می‌کند. در رتبه‌بندی سال ۲۰۲۶، در مجموع ۱۵۰۰ دانشگاه از کشورهای مختلف جهان مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته‌اند. تعداد دانشگاه‌های ایرانی حاضر در این نظام رتبه‌بندی در سال جاری به ۱۱ دانشگاه افزایش یافته است؛ درحالی‌که در سال گذشته تنها ۹ دانشگاه از کشور در این رتبه‌بندی حضور داشتند.

روش‌شناسی رتبه‌بندی کیو اس بر پایه ۹ شاخص اصلی و ترکیبی از داده‌های کمی و نظرسنجی‌های بین‌المللی است که عبارتند از: شهرت علمی (۳۰ درصد)، استناد به اعضای هیأت علمی (۲۰ درصد)، ارزیابی کارفرمایان از فارغ‌التحصیلان (۱۵ درصد)، نسبت اعضای هیأت علمی به دانشجو (۱۰ درصد)، نسبت اعضای هیأت علمی بین‌المللی (۵ درصد)، نسبت دانشجویان بین‌المللی (۵ درصد)، شبکه بین‌المللی پژوهش (۵ درصد)، اشتغال فارغ‌التحصیلان (۵ درصد) و پایداری دانشگاه (۵ درصد). داده‌های مرتبط با این شاخص‌ها عمدتاً از خوداظهاری دانشگاه‌ها و پایگاه اطلاعات علمی اسکوپوس (Scopus) استخراج می‌شوند و ارزیابی شهرت علمی و کارفرمایی از طریق نظرسنجی‌های گسترده جهانی انجام می‌گیرد.

دانشگاه علم و صنعت ایران با اتکاء به ظرفیت علمی و پژوهشی اعضای هیأت علمی، توسعه فعالیت‌های بین‌المللی، گسترش همکاری‌های پژوهشی جهانی و تقویت ارتباط با صنعت و جامعه، حضور خود را در میان دانشگاه‌های معتبر دنیا تداوم بخشیده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=126258

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.